Burçlara Göre Erkekleri Anlama Kılavuzu

İnsanoğlunun var oluşundan bu yana kadınlar erkekleri, erkekler ise kadınları anlamaya çalışıyor. Bir erkeği anlamak sizin için oldukça güç olabilir; bir türlü erkeklere anlam veremiyor ve mutluluğu yakalayamıyor olabilirsiniz… Bu yazımız ile beraber erkekleri anlama hatta birer kitap gibi okuma fırsatını elde edeceksiniz. Burçlara göre erkekleri anlamak, analiz etmek birçok soru işaretini gidermenize sebep olacak. Kadınlar kadar komplike olmayan erkekleri burçlarına göre mercek altına alıyoruz.

Koç Burcu Erkeği: 12 burç arasından adeta ben buradayım diyen koç burcu erkeği; lider olmayı, sözünü dinletmeyi, ben bilirim demeyi çok sever, bir nevi gazla çalışır bu erkekler. Yapamayacağı bir şey olduğuna inancı yoktur. Biraz cesaretlendirilmesi halinde hayatındaki kadına gövde gösterisi yapmaktan, gücünü ve sahip olduklarını göstermekten de kaçınmayacaktır. Eli açık, biraz geveze, cesur ve liderdir koç burcu erkekleri. Hayatındaki kadının bakımlı, iletişime açık ve sosyal olmasından hoşlanır. Bir de kendisini poh pohlayan bir sevgiliden vazgeçme olasılığı oldukça düşüktür.

Boğa Burcu Erkeği: Eğlenceden ödün vermeyen, ruhundaki çocuğu öldürmeyen boğa erkeklerinin kalbine giden yol adeta mideden geçiyor. Güzel yemekler ile boğa burcu erkeğinin hayatının kadını olmak hiç de zor değil. Doğum günü, yıl dönümü ve hatta ay dönümünü dahi hatırlayabilecek kadar ilgili ve dikkatlidir boğa burcu erkeği. Onun için konfor son derece önemlidir. Abartıdan uzak fakat rahatlığından ödün vermeyen halleri ile dikkat çekerler. Boğa burcu erkeği düşünülerek yapılmış tüm hareketlerden hoşlanır. Anlayışlı ve sabırlıdır da; sinirlendiğinde kırmızı görmüş boğa ile tanışabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var.

İkizler Burcu Erkeği: Astroloji aleminin en eğlenceli erkeğidir ikizler. Adeta organizasyon insanıdır. Her an her yerde onlarla karşılaşabilirsiniz. Sıcak tavırları, konuşkan halleri ve zekası ile ikizler erkeğini kalabalık bir ortamda nokta atışı yaparak tespit edebilirsiniz. Kendine güvenen, zekası ve güzelliği doğru orantılı, kendisi gibi eğlenceli kadınların dikkatini çekmek için tüm kozlarını kullanacaktır ikizler erkeği ve başaracaktır da. O bu dünyaya ben buradayım demek için gelmiş. Hesap kitap yapmak yerine onunla iyi vakit geçirmeye bakın.

Yengeç Burcu Erkeği: Karmakarışık bir erkekle baş başayız. Yengeç burcu erkekleri duygusal denge konusunda son derece hızlı geçişler yaşar. Bir süre olağan üstü ilgi gösterirken birden bire sessizce kaçış yoluna koyulduğunu görebilirsiniz. Yengeç burcu erkeği öylesine derin hislere sahiptir ki kendi denizinden boğulmaktan korkar çoğu zaman. Yengeç burcu erkeğini sanatla tavlayabilirsiniz. Neredeyse sanatın her dalına ilgi duyar. Evde bir konser kaydını beraber dinleyebilir, bir sinema filmini izleyebilir hatta beraber müzik ya da resim yapabilirsiniz.

Aslan Burcu Erkeği: Bir hatırlatmayla başlayalım: Buralar tamamen aslan burcu erkeğine ait ve siz onun sınırlarında geziyorsunuz. Aşırı duygusallık, aciziyet algısı yaratır ve aslancığımıza yem olmanıza sebep olur. Fazla baskın karakter aslan kralın sizinle savaşmasına sebep olur ve sonunda kaybeden olursunuz. Aslanın hakimiyetini kabul edip bir adım gerisinde olduğunuzu bilerek eyleme geçmelisiniz. Güçlü, gösterişli ve hakimiyetini kabul eden kadınlardan hoşlanır fakat asla teslimiyetçi değildir aradığı. Savaşçı kimliğinizi görür ve buna rağmen kendisine uzlaşmacı davrandığınızı fark ederse; kesenin ağzını da kalbinin kilidini de açar. Kral yanına daima kraliçe ister. Minik narin prensesler ona göre değildir.

Başak Burcu Erkeği: Dünyanın en zor erkekleridir. Memnuniyet eşiği o kadar yüksektir ki ne yaparsanız yapın bir tık daha iyisinin olabileceğini muhakkak hissettirir. Duygusaldır başak burcu erkekleri ama onların duygusunu açığa çıkarmak hiç de kolay değildir. O isterse size kalbini açar. Başak burcu erkeğine istemediği bir şeyi yaptırmak son derece güçtür. Yeryüzünün en iyi arkadaşları olmasına rağmen en zor sevgilileri başak burcu erkekleridir. Çoğunlukla hayatlarına bekar devam ederler. İnatçılığı ve titizliği ile kendisini belli eden başak burçları bir kez sahiplendiler mi kolay kolay vazgeçemezler ancak başak erkeğinin perdesini indirmek oldukça güçtür. Sabırlı olmakta fayda var.

Terazi Burcu Erkeği: Adeta bir mantık tartısıdır. Son derece düşünceli ve kibardır. Sanata, estetiğe eğilimi ile ortamın en dikkat çekenidir. Uzun uzadıya konuşmaktan; karşısındakinin görüşünü almaktan çok hoşlanır. Düşüncelerini kelimelerine sıklıkla yansıtır. İltifat etmekten çekinmez. Son derece de dürüsttür. Beklentilerini, isteklerini bir anda öğrenmiş olursunuz. Ara ara dengesini yitirse de kalbini ikinci plana atıp mantığıyla hareket etmeyi tercih eder. Terazinin partneri, hem dostu hem de en güvendiği insan olacaktır.

Akrep Burcu Erkeği: Su grubunda olmasına rağmen ateşi sönmez akrep burcu erkeğinin. Cinsellik onun için son derece önemlidir. Bunu dile getirmekten de çekinmeyecektir. Fakat alelade ilişkiler kurmayı da tercih etmez akrep erkekleri. Keşfedilmemiş bir duygusallıkları vardır akreplerin. İç dünyasında öylesine derindir ki hisleri anlamak oldukça güçtür. Karşılık vermeyi de çok seven bir erkektir. Bunu her konuda düşünebilirsiniz. Siz sevginizi verdikçe o daha fazlasını sunar. Siz bonkörseniz o daha bonkördür. Akrep burcu erkekleri tatlı bir yarış ile varını yoğunu partnerine döker. Aşırı kıskançtır ancak kısıtlanmaktan da hoşlanmaz. Akrep burcu erkeği için seviyorum demek kolay olmasa da bir kez dile geldi mi ilişkiyi ciddiye aldığının göstergesidir.

Yay Burcu Erkeği: Entelektüel birikimi olan erkeklerin çoğu yay burcundandır. Yay burcu erkekleri bilgi birikimleri, samimi tavırları ve doğallıkları ile dikkatleri üzerine toplar. Özgürlüğe düşkünlük seviyesinde kova burcu erkekleri ile kıyasıya yarışabilirler. Yay burcu erkeklerinin samimi tavırları pek çok kişi tarafından flörtözce algılansa da yay erkekleri çapkın değildir. Partnerinde zekaya ve pozitif yaklaşımlara oldukça önem verir. Yay erkeği düşündüğünü söylemekten asla çekinmez. Özel bir hissi varsa bir çırpıda söylemeyi tercih eder. Kendisi gibi hareketli ve özgür ruhlu kişilerden hoşlanır.

Oğlak Burcu Erkeği: Tam bir iş adamıdır. Ekonomi, para piyasaları, yatırım gibi konular onun uzmanlık alanıdır. Cimrilik konusunda da kendisini belli eder. Çalışmayı çok sever adeta işkoliktir. Son derece sadıktır. Sadık olduğu kadar da kıskançtır. Oğlak burcu erkeği mantığı ile hareket etmeyi sevse de kalbinin anahtarlarını teslim ettiği andan itibaren tüm sevecenliğini açığa çıkaracaktır. Kendisi ile aynı ilgi alanlarındaki kişiler arasından partnerini seçmeyi tercih eder. Geleneksel bir yapısı vardır. Çoğunlukla yeniliklere açık değildir. Konuşmayı sevse de dinlemeyi çok sevmez, uzun konuşmalarda vakit kaybettiğini düşünebilir. Onunla iletişim kurmanın en rahat yolu kısa ve net anlatımlardır.

Kova Burcu Erkeği: Adrenalin, özgürlük, hareket, keşfetme arzusunu bir arada içinde barındırır kova burcu erkeği. Kıskanılmaktan, kovalamaktan, kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Onun için partner adeta bir yol arkadaşıdır. Spontane planlarına uyum sağlayacak, kendisi gibi adrenalini seven, bir o kadar da zekası ile dikkat çeken kadınlardan hoşlanır. Kova burcu erkeği ile anlaşmak hiç de zor değildir. Ancak özel alanına dokunmamayı, yeri geldiğinde onu özgürlüğü ile baş başa bırakmayı bilmek gerekir.

Balık Burcu Erkeği: Tam bir flörtöz. Doğru kadını bulana kadar mavi boncuklarını dağıtmaya devam eder balık burcu erkeği. Aşırı kıskanç ve sahiplenici tavırları ile dikkat çeker. Alıngandır ve savunmacı bir yapısı vardır. Her türlü tartışmadan haklı çıkmayı başaracaktır. Son derece hayalperesttir ve kendisi ile tüm hayallerini gerçekleştirmeyi göze alabilecek biriyle birlikte olmak ister. Ufak şeylerden mutlu olur. Duygusaldır, düşünülmüş hediyeler onu etkileyecektir. Romantizmi iliklerinize kadar hissedebileceğiniz bir ilişki vadeder.


Sizler için hazırladığımız Burçlara Göre Erkekleri Anlama Kılavuzu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.