2016 Yazının Trend Kadınları Nasıl Olmalı?

Moda her yıl kendini yeniliyor ve böylece trendler belirleniyor. 2016 yaz modası ve 2016 yazının trend kadınları da podyumlarda ve vitrinlerde beğenimize sunuldu. Hala fark edememiş olanlar için bu yaz nasıl kadınlarla karşılaşacağımızı sizinle paylaşacağız.

  • Minimalizm ön planda. Bu yaz çoğunlukla sade çizgileri göreceğiz. Doğa figürleri ve ufak ayrıntılar ile kıyafetlere sakin bir hava katılarak karşımıza çıkıyor.
  • File kumaşlar ve ince ketenler revaçta. İnce ve havadar kumaşlar ile mevsimin tatlı rüzgarlarını hissetmek mümkün.
  • Dantel her yerde. Gece ve gündüz ayrımı olmaksızın dantel kumaşları tasarımlarda görüyoruz.
  • Bu yaz pastel tonlar ön sıralarda. Pek çok tasarımcının rengarenk tasarımlar çalışmış olmasına rağmen modanın devleri pastel tonlara ağırlık vererek yaz trendini belirlemiş oldu. Pastel tonların sakinliğini, karpuz kesim ve kabarık kollarla bir arada göreceğiz.
  • Renkleri kombinlemek ayrı bir trend yaratıyor. Farklı renkleri bir arada kombinleyerek moda vizyonunu yansıtmak da yılın trendleri arasında yerini alıyor. Biraz cesaretiniz varsa zıt renklerden uyumlu kombinler yaratabilirsiniz.
  • Düşük omuzlar geri geldi. ‘70’li yılların düşük omuzları, omuz dekolteleri bu yaz da bizimle. Omuz dekoltesinin zarafetini kullanarak şıklığınızı artırabilirsiniz.
  • Hem şık hem spor polo yakalı kıyafetler… T-shirt, elbise tasarımlarında yeniden polo yakalarla karşılaşıyoruz. Hem yaz geceleri hem de günlük kıyafetlerde polo yakalar sportif şıklığı vadediyor. Doğru kombini yaparak polo yakalı tasarımlarla moda ikonu olmak dahi mümkün…
  • Giyilebilir aksesuarlar göz kamaştırıyor. Çoğunlukla yelek formunda tasarlanmış giyilebilir aksesuarları dümdüz çizgisi olan elbise ya da takımların üzerinde kullanabilirsiniz. 2016 yaz trendi giyilebilir aksesuarlar ile dikkat çekmeyi başarıyor.
  • Flexi ve şeffaf tasarımlar yeniden gündemde. Ayakkabı, çanta gibi aksesuarlarda şeffaf tasarımları yeniden görüyoruz.

2016 yılının yaz trendleri hakkında ipuçlarını paylaştık. Yazı trendleri yakalayarak selamlamak sizin elinizde. 2016 yaz modası renkleri ve tasarımlarını dikkate alarak yazın trendine şekil verebilir; dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Trend olabilmek için dünyaca ünlü markalardan giyinmek zorunda değilsiniz. Moda trendlerini takip ederek gardırobunuza şekil verebilir ve kendinizi çizginizi oluşturarak bir moda ikonuna dönüşebilirsiniz.