Burçlara Göre İdeal Yurtdışı Tatil Merkezleri

Burcunuz zevklerinizi, dolayısıyla da keyif aldığınız unsurları belirliyor desek ne dersiniz? Muhtemelen astrolojik haritanızın hayatınızda önemli bir yeri olduğunun farkındasınızdır, peki ya tatil seçimlerinde de burcunuza kulak verebilirsiniz desek! Hiç şüphesiz ki tatilin her hali güzel ve keyifli… Fakat burcunuza göre tatil planı yaparsanız sandığınızdan daha iyi vakit geçirebilirsiniz. Burcunuza göre ideal tatil merkezleri hakkında detaylı bilgi vereceğiz. Kemerleri bağlayalım, uçuşumuz başlıyor. Bakalım sizin rotanız nereye uzanıyor!

Koç Burcu: Siz 12 burcun lideri, şüphesiz ki yeryüzündeki cenneti hak ediyorsunuz. Biz de size Sharm El Sheikh tatili öneriyoruz. Böylece denizaltının büyülü dünyasını keşfedebilir, birbirinden lezzetli deniz ürünlerini tadabilir ve kısa süreli bir seyahat ile dünyanın 7 harikasından biri olan Mısır Piramitlerine ulaşabilirsiniz.

Boğa Burcu: Konforu, estetiği ve sporu seven boğa burcu için ideal tatil Amsterdam diyebiliriz. Amsterdam’ın nehir kenarındaki evleri, bisikletle şehir içerisinde sınırsızca gezebilme imkanı, sanat eserleri ile harika bir tatil sizi bekliyor.

İkizler Burcu: Moda tutkunu ikizler burcu için Milano muhteşem bir alışveriş cenneti. Yalnızca alışveriş yapmakla kalmayacak bir de İtalya’nın rönesans döneminden kalma muazzam mimarisini de göreceksiniz. Milano yolcusu kalmasın!

Yengeç Burcu: Farklı kültürlerle tanışmayı seven, tatili kültür amaçlı gerçekleştiren yengeçler için Yeni Delhi bambaşka bir dünyanın kapısını aralıyor.
Hindistan’ın alışıla gelmişin dışında kalan adetleri ve coğrafi özellikleri yengeçleri büyüleyecek ve yepyeni bir bakış açısı katacaktır.

Aslan Burcu: Tabi ki macera dolu Amerika! Burçlar aleminin kralına da Hollywood ihtişamı yakışır. Holly wood ve Los Angels arasında lüks ve ihtişam dolu bir tatil aslan kral ve kraliçeler için son derece doğru bir adım olacaktır.

Başak Burcu: Tarihi olaylara karşı ilgi duyan başaklar için Berlin biçilmiş bir kaftan… Doğu ve Batı Berlin, Berlin Duvarı ve Almanya’nın muazzam disiplinli ve kuralcı yapısı başak burcunun karakterine son derece uygun.

Terazi Burcu: Estetik meraklısı teraziler için başkent Küba şüphesiz ki en doğru seçenek olacaktır. Rengarenk sokakları, sosyalist tavrı, farklı yemekleri ve purosu ile Küba tatili unutulmaz olacaktır.

Akrep Burcu: Etrafı denizlerle çevrili St.Petersburg akrep burcunun kimyasına son derece uygun. Hareketli gece hayatı ve Dostoyevski’nin izleri ile Petersburg hem eğlence hem de kültür sanat vadediyor.

Yay Burcu: Tangonun şehri Buenos Aires yayların eğlence ve keyif kavramına oldukça uygun. Latin kültürü, vizesiz seyahat, muazzam mimari eserleri ve tango geceleri size bekliyor.

Oğlak Burcu: Ticari konularda isabetli öngörüler sahibi oğlaklar için Pekin ideal bir seçim. Hem ziyaret hem de ticaret yapabileceğiniz gibi Pekin mutfağını da deneyim edebileceksiniz.


Kova Burcu:
Rahat mizacı ve kural tanımaz halleri ile kovaları yer kürenin en rahat ve sıcak yerlerine davet etmek boynumuzun borcu. Konu rahatlık oldu mu, saat merhumu olmaksızın hareket edebilme ihtiyacınız varsa Kıbrıs efsane bir tatil vadediyor.

Balık: Helsinki, aydınlık dönemine getirmek şartı ile… Tamamen kararmayan hatta aydınlık kalan havası ile geceleri gündüze çevirip özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz. Coğrafyanın güzelliği, insanlarına da yansımış durumda, seyahatinize bir de Stockholm eklediniz mi tadından yenmez o gezi.

Rota neresi olursa olsun tatilin tadını çıkarmayı ihmal etmeyin. İyi tatiller J