Burçlara Göre Tahammül Eşiği

Burçlar, günlük hayatımızdaki alışkanlıklarımızdan, karakterimize, dolayısıyla da çevremize olan yaklaşımımıza kadar hayatımıza yön veriyor. Hal böyle iken tepkisel yaklaşımlarımız da farklılık gösteriyor. Benzer durumlara birbirimizden çok farklı tepki gösterebiliyor, kimi zaman tahammül edebiliyor kimi zaman ise tahammül sınırlarımız zorlanıyor ve sert yaklaşımlar sergileyebiliyoruz. Birbirimize hem benziyor hem de keskin çizgiler ile ayrılıyoruz. Burçlara göre tahammül sınırlarını zorlayan durumları sizin için derledik. Tanımak istediğiniz, anlamak istediğiniz biri varsa burcunu öğrenip sinir olduğu davranışları öğrenme imkanını sunuyoruz size. Haydi başlayalım. Biz tanıtalım, siz de tanıyın!


Koç
: Burçlar aleminin lideri koç, kendisine hükmetmeye çalışan, ben bilirim diyenlerden hiç hoşlanmaz. Koçun bilgeliği ve üstünlüğünü egale etmeye çalışırsanız yeryüzündeki en sinir olduğu insana dönüşü verirsiniz. Aşkı nefrete çevirebilecek kadar da önemlidir liderlik mevzusu koç için… Muhakkak siz de birçok şey biliyorsunuzdur ama bir koç kadar olmaz olmaz o-la-maz!

Boğa: Motivasyona ve inceliğe değer veren boğa burcu için iyi ve güzeli dile getirmek adeta bir gelenektir. Nezaketinden ödün vermeyen boğa burçlarından teşekkür etmeyi, övgü dolu cümleleri sakınırsanız buz gibi soğur sizden. Sürekli olumsuz eleştirel yaklaşım ise tahammül edemediği ender durumlar arasındadır.

İkizler: Kaostan nefret eder. Her şeyin açık ve net olmasından hoşlanır. Kaostan beslenen, ufacık bir olumsuzluğu felaketmiş gibi yansıtan tiplerden nefret eder. İkizler burcu koşarak kaçıyorsa bilin ki onun mutluluğunu kaosla çalmış ve abartılı haller ile boğmuşsunuzdur.

Yengeç: Karabatak olma kalıcı ol. Yengeç burcu için en önemli şey aradığında ulaşmak ve gerektiğinde iletişim kurabilmektir. Yalnızca işi düştüğünde arayan karabataklardan nefret eder.

Aslan: Başkası olma kendin ol! Yapmacıklık aslan burcu için tahammül edilemez bir durum. Bir aslan sizi iyi ve kötü yanlarınızla kabul edebilir; yeter ki yapmacık olmasın doğal olsun diyecektir.

Başak: Dengemi bozma benim! Dengesizler ile başak burçlarının hiç ama hiç işi olmaz. Duygusal devinimler, anı anına tutmama hali başağın kaçışı ile sonuçlanacaktır.

Terazi: Mantık önemli diyen teraziye sürekli duygusal yaklaşım sergilemek son derece yanlış bir tutum… Aklı başında ve mantıklı insanlardan hoşlanan teraziler hayalperestliğe de pek tahammül edemezler.

Akrep: Gizemli olmayı seven akrepler için çok soru soran ve sorgulayan tipler adeta nefret ettirir kendisinden. Akrep size yavaş yavaş açılır, onu sorularla bunaltmayın.

Yay: Aşırı olan her şeyden rahatsız olur yaylar. Aşırı hareketlerin tamamından sıyrılmalısınız bir yayın gönlünü kazanabilmeniz için, aksi halde bir köşeye itilmeniz mümkün.

Oğlak: Patavatsızlığı ve kabalığı hiç sevmez. Çünkü o yeterince patavatsızdır. Kendisini dengeleyecek birileri etrafında olsun ister. Kaba ve patavatsız insanlardan çılgınca kaçtığını göreceksiniz.

Kova: Esir eden insanlar! Kova ile çok konuşamazsınız, sıkılır, kova ile evde uzun saatler geçiremezsiniz sıkılır. Onunla paylaşımda bulunmak istiyorsanız dinlemeyi öğrenmeli ve etkinlik organize etmelisiniz. Aksi halde esir düşmüş hisseder ve bu duruma tahammül edemez.

Balık: Bencil insanlara tahammülü yoktur balıkların. O, sizi mutlu etmek için zaten çabalar, bencil tavırlar ile kendinizi korumanıza gerek yok. Bencillikten nefret eder ve asla bencil bir insanla birlikte olamaz.