Burçlara Göre İdeal Yurtiçi Tatil Merkezleri

Geçtiğimiz hafta burçlara göre ideal yurtdışı tatil merkezleri isimli yazımızı paylaşmıştık. Takipçilerimizin yoğun ilgisini gören yazımızın bir de yurtiçi lokasyonları için ele almaya karar verdik. Malum burçlar hayatımızın akışından, davranış biçimlerimiz, hatta alışkanlıklarımıza katar ciddi bir etki alanına sahip. Tatil de hepimizin ilgisini çeken, gün saymamıza sebep olan özel bir zaman dilimini ifade ediyor. Yıl boyu çalışıp, sayılı gün kafa dağıtacağımız yerden keyif almayı hepimiz isteriz. Bu sebeple burcunuza göre ideal tatil merkezleri hakkında bir kez daha bilgilendirme gerçekleştireceğiz. Bu kez yolculuk vatan toprakları içerisinde… Başlasın tatil!

Koç Burcu: Koç burcu ihtişamı, tarihi ve rivayetleri sever. Koç burcunun Kapadokya bölgesinden etkilenmemesi mümkün değil diyebiliriz. Yer altı şehirleri, perslerden devrolan geçmişi, doğal mimarisi ve olmazsa olmaz balon turu ile koçların mutlu olacağı aşikar.

Boğa Burcu: Yüzmenin, denizin tadına doyamayan boğalar için tatil demek elbette Marmaris demek. Marinasının ihtişamı gece hayatının hareketliliği ve tabi ki muhteşem plajları ile Marmaris sizi bekler sevgili boğalar.

İkizler Burcu: Dışadönük, konuşkan ve hayat dolu ikizler, kültür turizminden son derece keyif alır. Ülkemizin en güzel mimariye sahip destinasyonlarından Safranbolu, ikizlere yenilenme ve iyi vakit geçirme fırsatı sunuyor.


Yengeç Burcu:
Doğası bozulmamış, taze nane ve kekik kokularıyla bezenmiş, denizinin dalgası durmayan bir yer gerek yengeçlere. İşte o yer Assos… Yengeçler Assos’a aşık olacak.

Aslan Burcu: Cıvıl cıvıl, ışıl ışıl sokakları, birbirinden hareketli kumsalları ve gece hayatı ile Çeşme aslanlar için adeta mutluluk kaynağı.

Başak Burcu: Tertemiz denizi, kalabalık olmasına rağmen sakinliğini koruyan halleri ile Ayvalık ideal tatilin adresi.

Terazi Burcu: Şehrin içinde fakat bir o kadar da uzak olan Şile, muhteşem doğası ile terazileri mutlu edebilecek güzellikte.

Akrep Burcu: Milyonlarca insanın yaz aşkıdır Bodrum. Akrepler de Bodrum’a aşık olacak ve hiç dönmek istemeyecekler.

Yay Burcu: Yayların öyle herkes gibi genel bir zevki yoktur. Aksine onlar az bilineni bilir ve severler. Akyaka tam aradıkları tatil cenneti…

Oğlak Burcu: Turistik ve tarihi güzellikleri ile Girne aradığınız tatilden daha fazlasını vadediyor.

Kova Burcu: “Özgürlüğün geldiği gün, o gün ölmek yasak” şairin de dediği gibi Kaş özgürlük ve ölümsüzlük için birebir.

Balık Burcu: Muhteşem doğası ile Çamlıhemşin size kucak açıyor. Yürüyüş parkurları, rafting ve yamaç paraşütü imkanı da yöreyi vazgeçilmez kılıyor.

Burçlara göre ideal yurtiçi tatil merkezlerini paylaştık, keyifli ve unutulmaz bir tatil geçirmenizi dileriz.

İyi eğlenceler.