Burçlara Göre Özür Dileme Şekilleri

Özür dilemek, yeri geldiğinde haksız olduğunu kabul etmek, yeri geldiğinde ise birleştirici bir hamle yapmak anlamı taşıyor. Ancak pek çoğumuz egolarına yenik düşerek son raddeye kadar özür dilemeyi reddediyor. Peki ya neden bu kadar zor özür dilemek? Siz düşünürken biz açıklayalım; tartışmaların bir haklılık yarışına dönüşmesi özür dilemeyi güçleştiriyor. Hal böyle iken taraflar birleştirici adım atmayı erteliyor ya da aklına bile getirmiyor. Elbette aramızda hiç tereddüt etmeden özür dileyenler de var. Eee onları da kırmıyor değiliz hani. Özür dileme, affedersem yine yaparsın nidalarımız da insanların özür dilemesini engelliyor şüphesiz ki. Özür dileyeni bulmuşken, bırakın da dilesin! Bir daha yaparsa, o zaman kesersiniz cezasını. Özür dilemek de affetmek de son derece rahatlatıyor insan ruhunu.

Peki ya bizi içten içe takip eden burçlarımız, özür dileme şekillerimizi nasıl etkiliyor hiç düşündünüz mü? Siz düşüne durun biz de açıklayalım. Buyrunuz, burçlara göre özür dileme şekilleri

Koç Burcu: Neden özür dileyecekmişim ki? Ben ne yaptım? O özür dilesin. Standart koç burcu replikleri olarak karşımıza çıkıyor. Bir şekilde özür dilemeye karar verdiyse, ondan büyük hareketler beklemeyin. Sadece özür dilerim diyecektir. Bunu yaparken de neden özür dilediğini hala kendi içinde sorguladığına emin olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Özür mü o da ne? Neden özür diliyorum canım, arıyorum, soruyorum, bir de özür mü dileyeceğim. Yok artık! Alın size boğa burcunun özürden uzak tavırları. Özür dilemez onlar, yanınızda bitiverirler. Sarılırlar ama özür yok, beklemeyin!

İkizler Burcu: O ne çene, ne çene… Özür mü dileyecekti bu arkadaşımız, dikkat edin de haklıyken haksız duruma düşmeyin, özür dilerken buluverirsiniz kendinizi. Karşınızda ikizler burcu var, dikkat!

Yengeç Burcu: Hakkını arar yengeç, hem de sonuna kadar. Ve gerçekten hatalı olduğuna kanaat getirirse, dünyayı serer ayaklarınıza, binlerce kez farklı yollarla özür diler, kimini anlarsınız kimini fark etmezsiniz bile. Fakat o öyle kolay kolay da haksız çıkmaz münakaşalardan.

Aslan Burcu: Çiçekler, böcekler, yemeğe davet etmeler, onlarca iltifat ve sonunda aslan kalbinizi yeniden kazanmayı başarır. Bu çabayı sizin için sergiliyor sanmayın, o büyük hareketler yapmayı sever. Bak gör, kiminle birliktesin mesajını her fırsatta alttan alta verir.

Başak Burcu: İşte bir inatçı ile daha karşı karşıyayız. Başak öyle hemen teslim olup, özür dileyen biri değildir ve olmayacaktır da… Uzun uzadıya düşünür yaşananları, ölçer, tartar ve sonunda bir karara bağlar, eğer özür dilemesi gerektiğine kendi inandıysa özrünü diler fakat bunun için aylarca beklemeniz dahi gerekebilir.

Terazi Burcu: Biliyorum hata yaptım ama çok sinirlenmiştim, öfkeme yenik düştüm. Özür dilesem beni affeder misin? Böylesine de açıktır teraziler.

Akrep Burcu: Şimdi kim bin saat özür konuşması yapacak… Ben en iyisi bir mesaj atayım, bol kalpli ve öpücüklüsünden. İşte akreplerin özrü tam olarak böyledir.

Yay Burcu: Ne özrü yahu, konuşuyoruz ya işte! Uzatmanın ne alemi var, ben senden özür mü bekledim. Bir özürle mi değişecek her şey. Ya beraber yürüyelim ya da bana eyvallah. Kısacası yaylar özür de beklemez, özür de dilemezler.

Oğlak Burcu: Özür dileme sürecinin bir girizgahı vardır oğlaklar için. 3 saat açıklama dinleyip sonunda minik bir özür dilerim duyabilirsiniz. Amaaaa 3 saat konuşmayı dinlemeye tahammülünüz varsa.

Kova Burcu: Ben özür dilerim ama sen de böyle böyle yaptın. Sen öyle yapmasaydın ben zaten böyle yapmazdımcı kovalar. Özür dilerler ama konuyu kapatmakta zorlanırlar ve hataları için her zaman bahaneleri vardır.

Balık Burcu: Neee bir de benden özür mü bekliyor? Ben bu kadar kırılmışken! Özür falan yok, çok bekler o… Evet ne yazık ki çok beklersiniz. Özür dilemez balıklar.


Sizler için hazırladığımız Burçlara Göre Özür Dileme Şekilleri yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.