Burçların İlişkilerdeki Durumu 2

Herkesin hayata bakış açısı bir olmadığı için bir ilişkiden beklentisi de aynı olmayacaktır. Burçlar içinde kendine ait dünyası olan en belirgin iki burç balık ve yengeçtir. Onlar oldukça hisli insanlardır. Bazen gerçek dünya ile yüzleşmek onları kırar. Bunun için ilişkilerinde temkinli hareket ederler ve hiç bahsetmedikleri sadece onlara kalmış duygular, hisler barındırırlar. Balık ve yengeç eleştirilmekten hoşlanmadığı gibi onlara karşı fazla mantıklı yaklaşan kişilerde ilgi alanlarına girmezler. Naif bir yapıları vardır. Beklentilerini fazla tuttukları zaman olumsuz şeyler karşısında yıkımları da büyük olur. Bir yengeç özel bir ilgi bekler karşısındakinden. Sevdiği kişi ile güzel vakitler geçirmeyi arzular. Eğer istekleri karşılanmıyor ilişkiyi sonlandıracaktır. aasa

İlişkilerde üçüncü kişinin varlığını bir tehdit unsuru olarak gören kişiler genellikle koç ve akrep burcundan insanlardır. Aşırı derecede kıskanç olurlar. Sevdikleri insanı fazlası ile sahiplenirler. Bu bazen karşı tarafı korkutabilir. Ama onlar için bu normal bir durumdur. Eğer sadakatinden emin olurlarsa kıskançlık durumu azalacaktır. Bunların aksine özgürlük düşkünü burçlar ise kova ve yaydır. Onlar kimseye kolay kolay bağlanmazlar. Bağlandıkları kişileri de böylesi konularla sınırlamazlar. Kendilerine karşı sezinledikleri kıskançlık ise onları hoşnut etmez. Böyle şeylere gerek duymadıkları için başkasının bu tutumu onları korkutacaktır. Kesinlikle yaptıkları işler için saygı beklerler. Kısıtlanmış bir hayat onlar için yaşanmaya değmez.

Sizi eleştirileri ile bazen şaşırtacak olan kişiler ise başak ve ikizlerdir. Onlar için mantıklı hareket etmek oldukça önemlidir. Yaptıkları şeyleri kesinlikle mantık süzgecinden geçirirler. Bazen kararsızlıkları yüzünden birçok fırsatı kaçırırlar. Eğer bir başak eleştiri yapmaya başladıysa kırılmayı göze almalısınız. Çünkü kişiyi her yönüyle irdelerler. Onlar için mükemmel olmak mükemmeli bulmak hayatın asıl amacıdır.

Sanata karşı ayrı bir ilgileri olan teraziler ilişkide dengeli olmaktan yanadırlar. Onlarda özgürlüğüne düşkün bir yapıdadırlar. Terazi burcu müziğin ritmini hayatına yansıtmaya çalışır. Onlar ile birlikteyken kendinizi özel hissedeceksiniz. Aşkın en çok yakıştığı burç ise boğadır. Akrep ve boğanın tutkuları birbiri ile yarışır. Bir boğa güzel olan her şeye hayrandır. Hayatında olan her şeyi de bu surette arzular. Kendilerini oldukça severler. Bazen ilişkide egoist olarak gözükürler. Aslında benlik duyguları baskın olsa da karşıdaki kişiyi hiçe saymazlar.