Burçlarla İlgili Tüyolar – Bölüm 2

Birini tanımak… Birini tanımak için çok zamana ihtiyaç duyuyoruz. Hangi durumda nasıl tepki verir? Asabi midir yoksa sakin bir yapısı mı var? Öfkelenince ne yapar, mutluyken nasıldır ve daha birçok duygunun tasvirinde, öngörüsünde zorlanıyoruz. Peki ya hangi burç nasıl tepki veriyor sorusunun yanıtını yeterince biliyor muyuz? Birkaç cümle ile burçları açıklamamız gerekse nasıl anlatırdık? Ya da birini tanımak için yeterince fırsatımız olmasa acil karar vermemiz gerekse nasıl karar verirdik? Sorularınızın cevabını vermeye kalan 6 burcumuz ile devam ediyoruz.

Terazi: Analizci yapısı ile her şeyi inceleme ve kendi içerisinde konumlandırma özelliğine sahiptir. Haksızlığa tahammülü yok denecek kadar azdır. Onu kaybetmek istiyorsanız haksız yere suçlamanız yeterli; kazanmak için ise aktivist ruhunuzu açığa çıkarmak yeterli olacaktır.

Akrep: Gizemli tavırları ile çevresinin ilgisini toplamayı başarır. Akrepler gizemli olmayı sevmezler, aksine içlerini dökmek isterler ama bit türlü başarılı olamazlar. Onların içinde adeta gizli bir dünya vardır. Bir akrep size özelini anlatıyor ve yanınızda güçsüz hali ile de durabiliyorsa bilin ki siz onun için ok değerlisiniz demektir.

Yay: Dürüst, oyundan, dalavereden, yalandan, dolandan uzak bir ilişki mi arıyorsunuz? İşte doğru adrestesiniz. Yaylar açık sözlü, dürüst ve kendi gibi olmaktan asla vazgeçmezler. Onun düşündükleri daima dilindedir. Alt metin okumak, anlamaya çalışmak, acaba böyle mi demek istedi gibi fikirlere kapılmak son derece gereksiz. Söylediği söz, düşündüğü ile aynıdır onun meraklanmayın.

Oğlak: Birine güvenmek istiyor ve yara almak istemiyorsanız bir oğlak bulmanız yeterli. Dürüstlüğü ve güvenilirliği ile nam salmış oğlaklar daima mantıklıdırlar. Maddi konulara ilgisi ve zekası son derece gelişmiştir. Onu kaybetmek istiyorsanız yaptıklarını görmezden gelme nankörlüğünde bulunabilirsiniz. Nankörlüğe tahammülü yoktur. Güvenmek ve yüceltilmek ister.

Kova: Bu özgür ruhla anlaşma sağlayabilmeniz için ona ayak uydurmanız son derece önemli. Beraber dünyayı keşfetmeniz ilişkinizi kuvvetlendirecektir. Sorgulamalar, baskı kurmalar onun için kaybetmek ve kaybolmak demektir. Sevdiği birinden vazgeçmesi demek onu unuttuğu anlamına gelmez. O ilişkilerinde yaşadığı hiçbir şeyi unutma kabiliyetine sahip değildir, sadece hatırlamamayı tercih eder.

Balık: Kalabalıkları sever ve eğlenir fakat az sayıda yakını vardır. Son derece seçici tavırları ile dostları, arkadaşları ve ilişkilerini belirler. Yalnızlığı seviyor gibi gözükse de birine bağlanmak ve ondan güç almaktan hoşlanır.

Burçlara dair tüyoları paylaştık, anlamak da anlaşmak da sizin elinizde…

Unutmayın biraz hoşgörü tüm sorunların üstesinden gelir.