Canlı Tarot Falı – Canlı Tarot Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Fal Sepeti’nden baktırabileceğiniz canlı tarot falları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada cevaplıyoruz! Yazının devamında, canlı tarot falı- canlı tarot falı hakkında bilmeniz gereken her şey ilgili gerekenlere ulaşabilirsiniz.

Canlı Tarot Falı Bakımı Kaç Dakika Sürüyor?

Canlı tarot falı baktırmak, internet üzerinden gelişigüzel bir şekilde rastgele birkaç kart seçtikten sonra elde edeceğiniz yorumlara benzemiyor tabii ki. Tarot falı baktıran herkesin karşısına aynı yorumları çıkaran siteler ile canlı tarot falı arasındaki fark da burada başlıyor aslında.

Canlı tarot falı bakımında, karşınızda gerçek yorumcular bulunuyor. Alanında uzman birçok falcı arasından dilediğiniz yorumcuyu seçebiliyorsunuz. Falcınız ile seçtiğiniz kartlar üzerinden iletişim kurarak, size özel bir yorum elde ediyorsunuz. Bu da ortalama 10 dakika sürüyor.

Canlı Tarot Falı Baktırmak İçin Kaç Soru Hakkım Var?

Tarot falı baktırmadan önce herkesin aklında olan bir soruyu buradan daha yanıtlayalım. Elbette, canlı fal baktıracağınız yorumcuyu seçip iletişime geçtikten sonra falcınıza soru sorma hakkına sahipsiniz. Özellikle sormak veya dikkat çekmek istediğiniz bir konu varsa tarot falı açılımı başlamadan önce yorumcunuza bunları belirtebilirsiniz.

Falcınız seçtiğiniz tarot kartları ile ilgili yorumunu yaptıktan sonra aklınıza takılan veya danışmak istediğiniz bir şey olursa bunu da yorumcunuza iletebilirsiniz. Fal bakımınız bittikten sonra da yine danışmak istediğiniz veya anlamadığınız bir durum meydana gelirse, yorumcunuza iletebilirsiniz. Yalnız, şunu hatırlatmakta fayda var; tarot açılımından önce ve sonra birer soru sorma hakkınız var. Ayrıca, sorduğunuz birer soru için kelime sınırı bulunuyor. Sorularınızı en fazla 1000 karakter içerecek şekilde yazıp, yorumcunuza iletirseniz kolaylıkla yanıtlarına ulaşabilirsiniz.

Merak etmeyin! 1000 karakter aklınıza takılan birçok soruyu sormanıza yardımcı olacaktır.

İstediğimiz Yorumcuyu Seçebiliyor muyuz?

Canlı tarot falı baktırırken elbette karşınızdaki yorumcunun kim olduğu da büyük önem taşıyor. Öncelikle sorunun cevabını verelim: Evet, Fal Sepeti’nde yer alan istediğiniz yorumcuya tarot falı bakımınızı canlı bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Yalnız şurada bir ayrıntı belirtmemiz gerekecek. Siteden veya uygulamadan seçeceğiniz yorumcunun online olması gerekiyor. Zaten karşınızda gerçek bir yorumcunun olabilmesi için, seçeceğiniz yorumcunun da online bir şekilde sizin falınıza bakabilmesi gerekir. Bu sebeple, siteden seçeceğiniz herhangi online bir yorumcu, canlı olarak tarot falınıza bakabilir.

Yorumcuların online olduklarını nereden bileceğiz, gibi bir soru aklınızda dolaşıyorsa yanıtı çok basit. Tüm yorumcularımızı uygulamadan takip edebilirsiniz. Bu şekilde herhangi bir yorumcu online olduğu zaman uygulamadan bildirim alarak haberdar olursunuz.

Tarot Falının Yorumlanması İçin Hangi Seçenekler Var?

Tarot falının canlı bir şekilde yorumlanması için birden fazla seçeneğe sahipsiniz. Bunlardan birini seçerek falınızı yorumlatabilirsiniz. Canlı tarot falı bakımında üç farklı seçenek bulunuyor. Bunlar sesli mesaj, telefon görüşmesi ve yalnızca mesaj olarak sizi bekliyor. İsteğinize bağlı olarak dilediğiniz online yorumcuyu seçtikten sonra bu üç seçenekten herhangi biriyle falınıza baktırabilirsiniz.

Tarot Falı Baktırmak Ne Kadar?

Fal sepeti, kredi sistemiyle çalışıyor. Fal baktırmak için de istenilen kredi miktarına sahip olmanız gerekiyor. Bu kredi miktarları ise sabit olmak yerine yorumcudan yorumcuya değişiyor. Yani, istediğiniz yorumcuya göre sahip olmanız gereken kredi miktarı da değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen kredileri ise banka veya kredi kartınız ile sisteme kolayca yükleyebiliyorsunuz. 

Hangi Yorumcuya Tarot Falı Baktıracağımı Nasıl Seçeceğim? 

Daha önce de bahsettiğimiz gibi tarot falı baktırmak için dilediğiniz yorumcuyu kendiniz seçebiliyorsunuz. Online yorumcular arasından hangi falcıyı seçeceğinize bir türlü karar veremiyorsanız işinizi kolaylaştırmak için birkaç detaya göz atmanız yeterli olacaktır.

Fal Sepeti uygulamasında, yorumcuların altında puanlama sistemi yer alıyor. Puanlama sisteminin haricinde, daha önce o yorumcuya fal baktıran yaptıran kişilerin görüşlerini sunduğu yorumlar da bulunuyor. Böylelikle herhangi bir kararsızlık durumunda sizden önce fikirlerini belirten kişilerin puan ve yorumlarına bakarak seçimlerinizi daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Kaç Çeşit Tarot Açılımı Vardır?

Canlı tarot falı baktırmak isteyenlerin aklındaki bir diğer soru da kaç çeşit tarot açılımı olduğudur. Tarot fallarında üç çeşit açılım bulunuyor. Bunlar; genel açılım, iş açılımı ve ilişki açılımı.

Tarot Falı Öncesi Kaç Kart Seçebiliyoruz?

Bilindiği üzere bir deste içerisinde toplamda 78 adet tarot kartı bulunur. Tarot falı baktırmak istediğinizde de uygulama üzerinden, sistem size 78 kart gösterir. Tarot falı baktırabilmeniz için söz konusu açılan kartlardan genel açılım için 10, ilişki ve iş açılımları için de 7 adet seçmeniz gerekir. Bu kartları seçtikten sonra diğer adımları izleyerek canlı tarot falınızın bakımını, dilediğiniz online bir yorumcuya yaptırabilirsiniz.


Canlı Tarot Falı – Canlı Tarot Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Tarot videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.