Haftalık Burç Yorumları-1 Kasım

1 Kasım -7 Kasım haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

1 Kasım-7 Kasım Haftasının Genel Etkileri Neler?

Gökyüzünde Akrep burcu vurgusunun olduğu bir haftaya giriş yapıyoruz. Bu hafta ile beraber yılın en önemli ayına giriş da yapıyor olacağız. 5 Kasım tarihinde Akrep burcunda yaşanacak olan Yeni Ay haftanın en önemli konusu olurken, 19 Kasım’da yaşanacak olan Boğa burcundaki Ay tutulması 2021 yılının bundan sonraki süreçlerini belirleyecek. Bu ay bir buçuk yıldır İkizler ve Yay aksında yaşanan tutulmalar tamamlanırken Akrep ve Boğa aksında yaşanacak olan Ay düğümlerine giriş yapıyor olacağız.

Ay düğümleri yaşantımızda kadersel noktaları değiştiremeyeceğimiz olay ve konuları gündeme getirir. Büyük dönüşümler demektir. Ay düğümlerinin Akrep ve Boğa’ya geçmesiyle daha sağlam ilişkiler kurup ayaklarımızı yere sağlam basmak isteyeceğiz. Değişen şartlar ve koşullar kararsızlıklar gündemimiz olmayacak. Yaşadığımız her olay bizlere kalıcı süreçleri getirecek. 2022 ve 2023 yılı boyunca ya hep ya hiç diyeceğiz. Bu hafta yaşanacak Akrep Yeni Ayı ile son kez sürpriz gelişmeler ani yaşanan olaylar gündemimiz olacak. Akrep, Boğa, Aslan ve Kova burçları en çok etkiyi alacak burçlar olacak.

Pazartesi ve Salı günleri iletişim konularına dikkat etmeliyiz. Takıntılı davranışlardan uzak durmalıyız. Çarşamba ve Perşembe günleri ise hızlı ve ani kararlar alabiliriz. Özgürlük bağımsızlık isteğimiz olabilir. Yeni Ay’ın Uranüs’ten etkisiyle büyük uyanışlar yaşayabiliriz.

Cuma günü Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle ilişkilerimizde kurallar koyacağımız ve netlik isteyeceğimiz bir dönem başlayacak. Kalıcı ilişkilere çekileceğiz.

              1 Kasım-7 Kasım Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, hafta başında kendinizi biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınızda sizin için hızlı bir hafta olabilir. Bitirmeniz gereken işler toplantılar projeler hız kazanabilir. Yöneticilerinizden bu hafta beklediğiniz desteği alabilirsiniz. İş arayışı içinde olan Koç burçları bir tanıdık vasıtasıyla iş bulabilir büyük bir fırsat yakalayabilir. Akrep Yeni Ayı yaşamınızın parasal alnına etki edecek. Borçlar alacak vereceklerle ilgili yeni bir yapılanma yapabilirsiniz. Ortak iş yaptığınız kişilerle kazançlı yatırımlar yapabilirsiniz. Yine de büyük riskler almaktan kaçınmalısınız.

Yeni Ayın etkisiyle uzun süredir ertelediğiniz bir operasyonu gündeminize alabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda ise partnerinize karşı kuşkucu tavırlar sergileyebilirsiniz. İletişimde kıskanç ve baskıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. Duygusal hayatınızda paranoya yapacağınız duygulara çekilebilirsiniz. Hafta sonu keyifli etkiler içinde olacaksınız sevdiklerinizle kısa süreli bir tatil planı yapabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, Marsın hafta başında yedinci evinize yani ilişkiler evinize giriş yapıyor olacak. 5 Kasım’da yaşanacak olan Uranüs’ten etkili Yeni Ayda sizin ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Dolayısıyla hafta boyunca ilişkilerinizle ilgili ani gelişen olaylarda mücadele vermenizi gerektiren şartlar ve koşullar sizleri bir hayli yorabilir. İlişkilerinizde bu hafta ani kopmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Hafta boyunca ilişkilerinize tartışma ve sürtüşmelerden uzak durmanızda fayda var.

İlişkisi olmayan Boğa burçları Yeni Ayın etkisiyle ani bir ilişki başlangıcı yapabilir. Bazı Boğa burçları ise ani evlilik kararı alabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle eğitim konuları ve yurt dışı ilişkileriniz gündeminiz olurken beklediğiniz destekleri alabilirsiniz. İş hayatınızda birlikte iş yaptığınız kişiler ile iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Sivri dilli olmamaya özen göstermelisiniz. Ya da birlikte iş yaptığınız kişilerden beklemediğiniz davranışlar görebilir sakinliğinizi korumakta güçlük çekebilirsiniz. Hafta boyunca hobilerinize yönelmek sizlere iyi gelecektir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, hafta boyunca sağlık konularına ve kariyer konularına dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle üreme organları ya da boşaltım sistemleri ile ilgili ani sorunlar yaşayabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde ve kariyer konularında birtakım değişiklikler yapmanızı gerektirecek ani olaylar yaşayabilirsiniz.

Hafta boyunca Yeni Ayın etkisiyle kariyer hayatınızda arkanızdan perde arkasında çevrilen bir akım oyunları öğrenmeniz söz konusu olabilir. Kariyer hayatınızda gizli düşmanlıklar gün yüzüne çıkabilir bazı yüzleşmeler yaşanabilir. Bazı İkizler burçları bu süreçte istifa etme kararı alabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle finansal konularda destekleniyor olacaksınız. Uzun süredir alamadığınız bir paranın girişi söz konusu olabilir. Hafta boyunca birlikte olduğunuz kişilerle güç savaşları içine girebilirsiniz. İletişimde iğneleyici sözler sarf edebilir ya da sert bir iletişime maruz kalabiliriz. Geçmiş konular ilişkilerde gerginlikler yaşanmasına neden olabilir. İlişkisi olmayan İkizler burçları platonik aşlara çekilebilir takıntılı düşünceler geliştirebilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, bu hafta Mars aşk ve ilişkiler evinize geçerken Yeni Ayda aynı şekilde aşk evinizi etkiliyor olacak. Yeni Ayın Uranüs’ten etkide olması ise aşk hayatınızda ani beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Bazılarınız ani bir ayrılık kararı alırken duygusal hayatında beklenti içinde olan Yengeç burçları sürpriz haberler alabilir.

Salı günü özellikle aile ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor ebeveynler ile aranızda sürtüşmeler yaşanabilir. Partneriniz ile aileniz arasında kalacağınız durumlar yaşanabilir. Venüs’ün Oğlak Burcuna geçmesiyle uzun süreli ilişkiler ve evlilik eviniz etki altında olacak. Mart ayına kadar olan süreçte sağlam ve kalıcı ilişiklere çekilebilirsiniz. Bu süreçte karşınıza sağlam karakterli ne istediğini bilen kişiler çıkabilir. Finansal konularda uzun süreli yatırım kararı alabilirsiniz ancak yatırımlarınızı yaparken değişkenliği olan finansal yatırımlardan uzak durmalısınız. Çocuğu olan Yengeç burçları hafta boyunca çocukları ile ilgili ani gelişen olaylar yaşayabilirler.  Ayrıca tüm hafta boyunca sanatsal faaliyetleriniz ön planda olabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, Marsın Akrep burcunuzda yani 4. evinizde olması, taşınma konularını, ebeveynlerinizle ilgili konuları ya da gayri menkul alım satım konularınızı etkileyecek.5 Kasım’da yaşanacak olan Yeni Ayda ev ve yuva konularınızı etkileyecek. Yeni Ay Uranüs etkili olacağı için anne babalarınızla ilgili oluşacak ani konular gündeminizi oluşturabilir. Ev ve yuvanızla ilgili beklenmedik durumlar oluşabilir. Kariyer konularında tüm hafta boyunca gelecek planlarınızda değişen şartlar koşullar söz konusu olabilir.

Venüs’ün Oğlak Burcuna geçmesiyle kariyer yaşamlarında beklenti içinde olan sevgili Aslanlar olumlu destekler alacaklar.  Uzun süredir yaşadığınız bir sağlık sorununuz varsa olumlu gelişmeler yaşanabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna kariyer evinize geçmesi kazanç kapılarınızı arttırabilir. Salı günü özellikle yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz kardeşler ve yakın akrabalar ile iletişimde sorunlar yaşanabilir. Uzun süreli ilişkisi olan Aslan burçları evlilik kararı alırken ilişkisi olmayan Aslan burçları kalıcı bir ilişkiye başlangıç yapabilir

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, Marsın Akrep burcuna geçmesi yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim konularınızda ve kendinizi ortaya koyuş şeklinizde efor sarf etmenizi gerektiren şartları koşulları sizlere yaşatabilir.5 Kasım’da yaşanacak Yeni Ayla beraber yakın çevre ilişkilerinizde ani gelişen olayları gündeminiz yapabilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerle ilgili bilmediğiniz sırları öğrenebilirsiniz.

Basın, yayın ve ticari girişimlerinizde ani beklenmedik durumlar sizleri şaşırtabilir. Geçmişle ilgili bazı konular tekrar gündeminiz olabilir. Yeni Ayın etkisi ile miras nafaka ve davalık konularınız varsa sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca genel anlamda zihinsel bir uyanış yaşamanızda söz konusu olabilir. Venüs Oğlak burcunda aşk ve ilişkiler alanınızı etkileyecek.6 Mart’a kadar aşk hayatınızın canlanacağı bir döneme gireceksiniz. İlişkisi olmayan Başak burçları Venüs’ün Oğlak transitinde yeni bir ilişkiye başlayabilir. Yakın çevreniz aracılığı ile yeni bir kişi ile tanışmanızda söz konusu olabilir. İlişkisi olan Başak burçları ilişkilerini ciddi bir boyuta taşıyabilir. Finansal konularda yeni kazanç kapıları elde edebilirsiniz. Geleceğe dönük kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Çocuğu olan Başak burçları çocukları ile ilgili keyifli süreçler yaşayabilir bebek beklentisi olan Başak burçlarının hamilelik gündemi olabilir. Sürpriz bir bebek haberi alabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, Mars’ın Akrep burcuna geçmesi parasal konularınızı finansal alanınızı etkileyecek. Sahip olduğunuz her türlü maddi değerlerle ilgili bir mücadele vermeniz söz konusu olabilir. Güneşinde bu evde olması finansal kazançlarınızı arttırabilir. Kasım ayı boyunca kazançlarınızla ilgili ön göremediğiniz koşullar oluşabilir. Bazılarınız nafaka ve miras konularında hakkınızı aramak için bir mücadele başlatma kararı alabilir.

5 Kasım’da yaşanacak Yeni Ayda finansal konularınızı etkileyecek. Bu dönemde gelir gider konularına dikkat etmelisiniz. Beklenmedik masraflarınız oluşabilir. Bazılarınız bu süreçte iş bulabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi aile ve yuva konularınızı etki altında olacak. Mart ayına kadar olan süreçte anne ve babalarınızdan büyük destekler alabilirsiniz. Bu dönemde huzuru Aile ve yuvanızda bulabilirsiniz. Bazı teraziler çok istedikleri bir eşyayı alabilir. Ev içinde tadilat kararı alabilir. Duygusal hayatınızla ilgili konularda ise kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bazı Terazi burçları iki kişi arasında kalabilir. Tüm hafta boyunca trafikte dikkat etmelisiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, bu haftadan itibaren gökyüzündeki tüm gezegenler burcunuza geçiyor olacak. Ayrıca 5 Kasım’da yaşanacak olan Yeni Ayda sizin burcunuzda gerçekleşecek. Bu süreçte son derece hırslı olabilirsiniz. Öfkeli bir ruh haliniz söz konusu olabilir. Yaşamınızın her alanında ani kararlar almanız söz konusu olabilir. Yeni Ayın bir yedi aksında yaşanacak olması özellikle ikili ilişkilerinizde beklenmedik olaylar yaşanmasına neden olabilir krizli bir ilişkiniz varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir kişiden aşk itirafı alıp şaşırabilirsiniz.  İletişimde olduğunuz kişileri kararlarınızla şaşırtabilirsiniz.

Ortak iş yaptığınız kişiler varsa beklenmedik fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu hafta kendinizi asla olmaz dediğiniz her konuyu yaşarken bulabilirsiniz. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle yakın çevre ilişkilerinizde sevgi dolu iletişimler kurabilirsiniz. Her türlü ticari girişimlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Kısa mesafe yolculuklarınız hız kazanabilir. Gelecek projeleriniz mesleki eğitimleriniz gündeminiz olabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, Mars’ın Akrep burcuna geçmesi 12.evinizi etkileyecek. Bu süreçte kendi içinizde geçmişle ilgili bir hesaplaşma içine girebilirsiniz. Ayrıca iletişimde olduğunuz kişilerle geçmiş konular yeniden gündeminize gelebilir. Bilinmeyen sizden saklanan konular arkanızdan çevrilen işler gizli kapaklı olaylar gün yüzüne çıkabilir. Yeni Ayında 12.evinizde olması ani sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Özellikle baş ve boyun bölgesi ya da üreme organları ile ilgili kısa süreli sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Yeni Ayın etkisiyle ayrıca kariyer amaçlı uzun mesafe yolculuklarınız aniden gündeminizi oluşturabilir. Hızlı bir seyahat planı yapmanız gerekebilir. Vize bekleyen Yay burçları birtakım pürüzler yaşayabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi maddi manevi varlıklar alanınızı etkileyecek sevgili Yaylar. Mart ayına kadar olan süreçte araç alımı satımı konularınız ön planda olabilir. Kariyerinizle ilgili konularda güçlü bağlantılar kurup kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Finansal anlamda güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni oğlak olanlar, Mars bu hafta arkadaş çevreniz sosyal çevrenizle ilgili alanınızı etkileyecek. Mars’ın bu alanda olması arkadaş çevrenizle iletişime dikkat etmenizi gerektiren şartları oluşturabilir. Sosyal çevrenizde bazı fikir ayrılıkları ani kopuşlara neden olabilir. 5 Kasım’da yaşanacak Yeni Ayında bu alanda olması sosyal çevrenizden tanışacağınız bir kişi ile ilişkiye başlamanıza neden olabilir. Ayrıca bu dönemde yeni sosyal çevreler edinebilir yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Hafta boyunca uzun vadeli gelecek planlarınızla ilgili olumlu destekler alabilirsiniz. Uzun soluklu bir projeye başlayabilirsiniz. Ya da gündemde olmayan bir proje kariyer hayatınızda bir dönüm noktası yaşamanıza neden olabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle kişisel kazançlarınızda artışlar olabilir. Fiziksel görüntünüzde birtakım değişimler yapmak isteyebilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, bu hafta Mars’ın Akrep burcuna geçmesi kariyer hayatınızı etkileyecek. Bu süreçte iş arayışı içinde olan Kova burçları yeni başlangıçlar yapabilir. Kariyer hayatlarında beklenti içerisinde oldukları konularda sürpriz fırsatlar elde edebilir. İş hayatınızda radikal kararlar alacağınız bir hafta olabilir. Yine bu hafta terfi beklentisi olan Kova burçları statü değişimi yaşayabilir.

Ayrıca hafta boyunca uzak mesafe iletişiminiz gündem olabilir. Uzak mesafede olan bir kişi ile duygusal bir birliktelik yaşayabilirsiniz. İlişkisi olan Kova burçları partnerlerinin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Partnerlerinin yaşamlarında yaşanacak ani olaylar duygusal hayatınıza etki edebilir. Venüs’ün hafta sonunda Oğlak burcuna geçmesiyle biraz daha içe dönük olmak isteyebilirsiniz. Kendi içinizde duygusal hayatınızla ilgili konularda bir hesaplaşma yaşayabilirsiniz. Ben ilişkilerimde ne istiyorum ne yaşıyorum konusu gündeminizi oluşturabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, Mars’ın Akrep burcuna geçmesi eğitim hayatınızı, uzak mesafe yolculuklar alanınızı ve medya üzerinden yaptığınız işleri etkisi altına alacak. Bu süreçte uzak mesafe ticari girişimleriniz hız kazanabilir. Uzun soluklu yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz.5 Kasım’da yaşanacak yeni ayında bu alanda olması ani beklenmedik sizi şaşırtacak gelişmeler yaşamanıza neden olabilir. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde daha fazla görünür olabilir ve beklenmedik bir çıkış yapabilirsiniz.

Ayrıca yakın çevre ve akrabalarla olan iletişimde bazı krizler yaşamanızda söz konusu olabilir. Duygusal hayatınızla ilgili konularda yaşadığınız belirsizlikler netleşebilir. İlişkisi olmayan Balık burçları sosyal medyadan tanıdıkları bir kişi ile ilişki yaşayabilir. İlişkisi olan Balık burçları ise gelecek planları nedeniyle duygusal hayatlarında bir tercih yapmak durumunda kalabilir. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi gelecek planlarınızı ve sosyal çevrenizi etkileyecek sevgili Balık burçları. Mart ayına kadar olan süreçte sosyal çevrenizden tanıştığınız kişiler ile kalıcı bir aşk yaşamanız söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde gelecek hedeflerinizle ilgili her konuda sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.