Haftalık Burç Yorumları-25 Ekim

25 Ekim -31 Ekim haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

25 Ekim- 31 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler?

Hafta genelinde hayallerimizin peşinden koşacağımız, gerekli moral ve motivasyonu sağlayacağımız etkiler içinde olacağız. Ancak beklentilerimizi gerçekçi tutmamak, hedeflerimize ulaşma konusunda önem kazanacak.

Salı günü ilişkilerimizde duygularımızı açıkça ifade etmekten çekinmemeliyiz. Beklenti içerisinde olduğumuz her türlü ilişkimizde net olmalıyız.

Çarşamba günü ise aldanmalara ve yanılgılara açık etkiler içinde olacağız. Her türlü konuda bir şeyin gerçekliğini öğrenmeden yeni kararlar almamalıyız. Bazı kişileri ve konuları gözümüzde fazla büyüttüğümüzü fark edebiliriz. Sağlık konusunda da yediklerimize dikkat etmeliyiz.

Hafta sonuna doğru ise sosyal yaşantımızla ilgili konularda yoğunlaşacağız. Keyifli bir hafta sonu geçirmenin planlarını yapıyor olacağız. Daha özgürce ve keyifli hareket etmek isteyeceğiz. Üzerimizdeki ölü toprağı keyifli planlarla atmaya çalışacağız. 

Hafta sonu ise hareket enerjimizi anlatan Mars’ın Akrep burcuna geçmesiyle her türlü girişimde daha planlı tutkulu ve stratejik hareket etmek isteyeceğimiz bir aylık süreci başlatıyor olacağız. Ancak hedeflerimize ulaşırken otorite figürleri ile iletişimimize dikkat etmeliyiz ve çevremizdeki kişilere baskıcı tavırlar sergilemekten uzak durmalıyız.

25 Ekim- 31 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, burcunuzda yaşanan Dolunay sonrası yaşamınızın her alanında 8 aydır yaşadığınız tıkanık ve belirsiz süreç hızla iyileşmeye başlayacak. Evli olan Koç burçlarının bu hafta gündemi ev ve yuva konuları olacak. Ev içinde uzun süredir yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz bir konuyu başlatma kararı alabilirsiniz. Partneri olmayan Koç burçları bu hafta geçmişte yaşanan İlgili ilişkilerinde büyük bir sorgulama ve dönüşüm içine girebilirler. 

Hafta boyunca para akışınızda hızlı olacak. Kazanç kapılarınız artarken aynı ölçüde masraflarınızda artabilir. Tüm hafta boyunca kariyer konularında destekleniyor olacaksınız. Özellikle yöneticileriniz ile olan iletişim güçlü olacak, kendinizi ve yeteneklerinizi kolayca ortaya koyabileceksiniz. Yalnız yaşamınızda olan güzel gelişmeleri kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Son olarak ise  uzunca süredir ertelediğiniz bir diyet programını başlatabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, Dolunayın etkisi ile oldukça zorlandığınız bir haftayı geride bıraktınız. Bu hafta itibariyle daha fazla özgürleştiğinizi hissediyor olacaksınız. Hayatınızda hakkınızı alamadığınız ve haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konularda ilahi adaletin sizinle olduğunu yoğun şekilde hissediyor olacaksınız. Hafta boyunca kariyer hayatınızla ilgili konularda sezgilerinizin sizi yanıltmadığını göreceksiniz. İçinize sinmeyen hiçbir konuda kendinizi zorlamamalısınız. Kariyer hayatınızda kalıcı işlere imza attığınız bir haftada olurken görünürlüğünüzün arttığı bir enerjide olacaksınız. Finansal konularda hafta boyunca kazançlarınızın arttırmak adına önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. 

Duygusal hayatınızda ise partnerinizin desteğini alacağınız bir zamanda olacaksınız. Sevip, sevildiğinizi hissettiğiniz duygularınız yoğunluk kazanacak. İlişkisi olmayan Boğa burçları ise kalıcı bir ilişkiye başlayabilir. Duygusal hayatında belirsizlik yaşayan Boğa burçları hafta genelinde yaşadıkları belirsizliklerin son bulacağını görecekler. Sağlıkla ilgili konularda ise bu hafta estetik ve güzellik işlemleri için son derece destekleyici etkiler alıyor olacaksınız.

İkizler Burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, geçtiğimiz hafta yaşanan Dolunayın etkilerini bu hafta yoğun bir şekilde hissediyor olacaksınız. Tüm hafta boyunca ani kararlar almak uzak durmalısınız. Hafta genelinde enerjinizi yarım kalan işlerinizi tamamlamak için kullanmalı ve kendinizi geliştirebileceğiniz konulara yönelmelisiniz. Finansal konularda ise gelip gelmeyeceğinden emin olmadığınız paralarla yeni girişimleri başlatmaktan uzak durmalısınız. 

Hukuksal yada resmi anlamda yürüttüğünüz işlerle ilgili önemli sonuçlar elde edebileceğiniz bir haftada olacaksınız. Duygusal hayatınızla ilgili konularda ise kaçmak yerine duygularınızı cesaretle ortaya koyma yolunu seçmelisiniz. Yaşadığınız sorunlarla yüzleşerek çözüm üretmeyi denemelisiniz. Unutmayın ki her sorun konuşarak çözüme ulaşır. Bu sayede en doğru kararlar alınır. Hafta genelinde sağlık konularında ise gergin enerjiler nedeniyle yaşayacağınız stres kaynaklı baş ağrıları yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, iş hayatınızda yükselişe geçeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacak. Kariyer hayatınızda yaşayacağınız sürpriz gelişmeler, bir süredir etkisi altında kaldığınız belirsiz durumlardan sonra size şifa gibi gelecek. Hafta boyunca iş konularında sorumluluk duygunuz en üst seviyede olacak. Giriştiğiniz her işte gökyüzü sizleri destekliyor olacak, daha cesur olacaksınız. Finansal konularda ise hafta ortasından itibaren güzel enerjiler içinde olacaksınız.

Hafta boyunca arkadaş çevrenizle olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sosyal çevrenizde sizden saklanan konuların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Bu durumda sakinliğinizi korumakta duygularınızı kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili konularda kulak burun boğaz bölgesine dikkat etmelisiniz. Duygusal hayatınızla ilgili konularda ise hafta genelinde toparlayıcı bir etkide olacaksınız. Son zamanlarda yaşadığınız belirsizler ve gerginlikler bu hafta itibari ile iyileşecek. Geçtiğimiz haftalarda duygusal hayatlarında ani bir kararla ayrılık yaşayan Yengeç burçları için barışçıl etkiler söz konusu olabilir. İlişkisi olmayan yada platonik duygular yaşayan Yengeç burçları bu hafta sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Hali hazırda ilişkisi olan Yengeç burçları ise partneri ile uzun süredir yakalayamadıkları uyumu yakalama fırsatı elde edebilir.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, bu hafta en kırgın olduğunuz konularda yaşadığınız üzüntülerin son bulacağı bir haftada olacaksınız. İşinizle ilgili yaşayacağınız gelişmeler beklentilerinizin üstünde olabilir. Bu hafta kariyer konularında parlayacağınız ve önemli fırsatlar elde edeceğiniz bir haftada olacak. Bu nedenle kıskanç kişilerinde negatif enerjilerine maruz kalabilirsiniz. Finansal konularda yaşadığınız sıkıntılar varsa Salı gününden itibaren sorunlarınızı çözüme kavuşturabileceğiniz etkilerde olacaksınız. Ancak hafta boyunca borç alıp verme konularına dikkat etmelisiniz. 

Bu hafta sağlığınızla ilgili konularda yeni detox programlarını başlatma kararı alabilirsiniz. Duygusal hayatınızla ilgili kararlar alırken kimsenin kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Hali hazırda ilişkisi olan Aslan burçları bu hafta ilişkileri ile ilgili geleceğe dönük kararlar alabilir. Duygusal yaşamlarındaki sorunları çözme fırsatı elde edebilir. İlişkisi olmayan Aslan burçları hareketli enerjiler içinde olabilir. Tüm hafta genelinde her türlü konuda sadece kendi kararlarınıza güvenmelisiniz.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, bu hafta farkındalığınızın arttığı ve üzerinizdeki ölü toprağı arttığınız etkilerde olacaksınız. Bu hafta kariyer hayatınızla ilgili konularda her türlü girişiminizi gizli yürütmeniz sizin için uygun olacaktır. Ticari ve hukuksal konularda sürüncemede olan işlerinizin çözüme kavuştuğunu göreceksiniz. Bir süredir beklediğiniz haberleri almanın heyecanı ve mutluluğu içinde olacaksınız. 

Hafta genelinde kalp sağlığına dikkat etmelisiniz. Ağır sporlardan ve ağır beslenme şekillerinden  uzak durmalısınız. Parasal konularda ise gereksiz harcamalardan uzak durmalı, gelir gider dengenizi korumaya özen göstermelisiniz. Duygusal hayatınızda bir yakınınızın vesile olacağı bir kişi ile duygusal bir ilişki başlatabilirsiniz. Hali hazırda ilişkisi olan Başak burçlarının ilişkilerinde bu hafta bazı kıskançlık durumları yaşanabilir. Gereksiz şüphelerden ve kuşkucu tavırlardan uzak durmalısınız. Büyümemesi gereken konuları  büyütmek ilişkinizi zedeleyebilir.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, geçtiğimiz hafta karşıt burcunuzda yaşanan Dolunayın etkisi ile çok fazla duygusal gerginlikler yaşadınız. Bu hafta yaşadığınız gergin etkilerden sonra nihayet huzurlu bir sürece giriyor olacaksınız. Bu hafta kariyer hayatınızla ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz ve yöneticilerinizin takdirini toplayabilirsiniz. Görünürlüğünüzün artacağı etkiler içinde tüm hafta başarılı işlere imza atabilirsiniz.

İş arayan Terazi burçları bu hafta bekledikleri haberleri alabilirler. Bu hafta yeni bir diyete başlamak yada yeni bir spor programına başlamak içinde oldukça uygun bir zamandasınız. Para konularında ise uzun süredir beklediğiniz ama gelmeyen paraların elinize geçmesi söz konusu olabilir. Finansal şartlarınızı iyileştirecek etkiler alacaksınız. Duygusal hayatınızda ise imkansız olduğunu düşündüğünüz şeyler gerçekleşebilir. Beklediğiniz haberler sürpriz bir şekilde gelebilir. Daha öncesinde hayal kırıklığı yaşadığınız bir ilişkiden geri dönüşler alabilirsiniz. İlişkisi olan Teraziler ise sevdikleri ile keyifli programlar yapabilir. Ailenizle ilişkiniz arasında kalacağınız etkiler söz konusu olabilir. Aile yaşantınızda dengeleri kurmakta zorlanabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, hafta boyunca her türlü söylemlerinize dikkat etmeniz gereken bir zamanda olacaksınız. Söylediğiniz en ufak söz ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşanmasına neden olabilir. Doğruları söylemek çevrenizdeki bazı kişilerin işine gelmeyebilir. Mümkün olduğunca bu hafta her türlü konuda fikrinizi paylaşırken dikkat etmelisiniz. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yaşamanız söz konusu olabilir ve beklediğiniz haberler gelebilir. 

Hafta genelinde sakarlıklara ve kazalara dikkat etmeniz gerekiyor sevgili Akrepler. Duygusal hayatınızda ise duygularınızı içinizde tutmamanız gereken bir haftada olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere sevginizi göstermekten çekinmemelisiniz. Yaşanan sorunları içe dönerek çözmek yerine akılcı yollar seçmelisiniz. İlişkisi olmayan Akrepler burçları bu hafta platonik bir aşkın içinde kendilerini bulabilir. Duygusal yaşamlarında beklenti içinde olan Akrep burçları ise bir takım yanlış anlaşılmalar yaşayabilir. Duyduğunuz gördüğünüz yaşadığınız her olayın gerçek boyutunu öğrenmeden karar almamanız gereken bir haftadasınız.

Yay Burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, Dolunayın etkisi ile artık hayatınızda bir dönemin bittiğini yeni bir dönemin başladığını göreceksiniz. Kariyer hayatınızda kaçırdığınız fırsatları tekrar yakalamak ve yolunda gitmeyen işlerinizi düzeltmek adına fırsatlar yakalamak konusunda destekleniyor olacaksınız. Sosyal çevrenizle iş birlikleri içinde olup güç kazanabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan iletişiminiz hafta genelinde önemli olacaktır. 

Hafta sonuna doğru beklediğiniz önemli paralar gelebilir yeni yatırım planları yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda cildinizle ilgili problemler yaşamanız söz konusu olabilir. Duygusal hayatınız da ise ilgi görmek isteyeceğiniz bir etkide olacaksınız. İlişkisi olan Yay burçları sevdiklerinin ilgisizliğinden şikayetçi olabilir. Kendi yaşamlarınızda yaşadığınız bazı olumsuzluklar duygusal hayatınızı etkileyebilir. Karşılıklı olarak empati duygunuzu en üst düzeyde tutmalısınız. 

Oğlak Burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni oğlak olanlar, Dolunayın etkisi ile üzerinizde baskı hissettiğiniz her konuda rahatlayacağınız bir etki içerisinde olacağınız bir haftaya merhaba diyorsunuz. Kariyer hayatınızla ilgili konularda bu hafta daha cesur adımlar atacaksınız. Yapmak istediğiniz ama geri adım attığınız her konuda istediğiniz şartları ve koşulları oluşturabileceksiniz. Parasal konularda ise üzerinden kalkamayacağınız borçların altına girmekten uzak durmalısınız. Yatırımlarınızı yaparken planlarınızın gerçekçi olmasına özen göstermelisiniz. 

Aile içinde kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir ruh halinde olacaksınız. Uzun süredir çözüme kavuşturamadığınız aile içindeki sorunları çözme fırsatı elde edeceksiniz. Duygusal hayatınızla ilgili konularda geçmiş konuların üzerinde durup ilişkide kriz yaratmamaya özen göstermelisiniz. İlişkinizde alma verme dengesini şu anki haliyle sorgulamalısınız. İlişkisi olmayan Oğlak burçları geçmişte yarım kalan bir ilişkiyi yeniden yaşamlarında bulabilirler.

Kova Burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Dolunayın etkisiyle yenilenme enerjisi içinde olacaksınız. Kariyer hayatınızla ilgili vermeniz gereken kararları daha net şekilde verebileceksiniz. Ancak bu kararları alırken duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. Bu hafta işinize adapte olup kariyer hayatınıza yoğunluğunuzu vereceğiniz bir etkide olacaksınız. Hafta genelinde kariyer hayatınızla aile yaşamınız arasında kendinizi sıkışmış hissedebilir denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Finansal konularda ise hobi olarak yürüttüğünüz bir işi meslek olarak yapma kararı alabilir beklentinizin üstünde kazanç sağlayabilirsiniz. 

Sosyal medya üzerinden yürüttüğünüz işlerde beklentinizin üstünde kazançlar sağlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda mide ve sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz. Duygusal hayatında ilişkisi olan Kovalar partnerinin yaşamlarındaki sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirler. İlişkisi olmayan Kova burçları ilişkiden beklentilerini sorgulayabilir, duygusal yaşamda ne bekliyorum, nasıl insanları hayatıma çekiyorum ve nerede yanlış yapıyorum gibi düşünceler içerisine girebilirler. Bazı Kova burçları ise özgürlükle bağlılık oluşturma arasında kendini yönsüz hissedebilir.

Başak Burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, geçtiğimiz hafta yaşanan Dolunayın etkisi ile bu hafta iş ilişkilerinde ve ticari konularda netleşeceksiniz. Ancak bu netleşmeleri yaşarken çevrenizdeki kişilerin etkisinde kalıp yanlış kararlar alabilirsiniz. Bu nedenle kariyer hayatınızdaki her türlü dönüşümde kendi hedeflerinize odaklanmalısınız. Finansal konularda ise riskli yatırımlar yapmaktan uzak durmalısınız. 

Bu hafta seçimleriniz son derece önemli bu seçimleri yaparken sezgilerinize güvenmelisiniz. Hafta boyunca mesajcı rüyalar görebilirsiniz. Duygusal hayatınızda bu hafta havada kalan konuları netleştireceksiniz. Bir ilişkiye başlama konusunda kararsız kaldığınız durumlar netleşecek olarak görünüyor. İlişkisi olan Balık burçları ise son derece romantik bir hafta geçirebilirler. Partnerlerinden ufak tefek sürprizler görebilirler. Sağlığınızla ilgili konularda ise tüm hafta boyunca uyku sorunları yaşamanız söz konusu olabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.