Ceres Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Ceres Aslan burcuna geçiş yapacak ve kısa süreli de olsa Aslan burcu yeniden yoğun bir biçimde hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Ceres’in Aslan burcuna geçişi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Bu dönemde Aslan burcuna geçen Ceres asteroidi öncelikle hayatımıza özel bir hedefe odaklanma, yaratıcılık enerjisi ve romantik amaçlar gibi kavramları sokacak. Yani önümüzdeki günlerde her zaman başarmak istediğiniz hedeflere kilitleneceksiniz, yaratıcılık enerjiniz artacak ve aşk ile ilgili durumlar içerisinde bulunacaksınız diyebiliriz.

Ceres’in Aslan burcuna geçmesi ile birlikte ilişkisi olan burçlar bu süreçte evliliğe bir adım daha yaklaşabilir, evli olan burçlar daha mutlu zamanlar geçirebilir ve ilişkisi olmayan burçlar ise hiç beklemedikleri bir anda etraflarındaki birine aşık olabilirler.

Bu dönemde gururunuzun ön plana çıkacağını ve hem duygularınızı hem de mantığınızı bastıracağını unutmamalısınız. Gururlu olmak her ne kadar çok erdemli bir davranış olsa da bazen de aşırıya kaçıldığında istenmeyen durumlara neden olabilir, bunu aklınızda tutmalı ve ona göre davranmalısınız.

Ceres’in Aslan burcuna geçmesinin ardından hayatımızda kısa süreliğine Aslan enerjisi rüzgarları esecek. Bu süreçte ayrıca daha neşeli hissedeceğiz. Enerjik ve canlı olacağınız bu günlerde sorumluluklarınızı da unutmayacak, etrafınızdaki kişilerin çok daha fazla saygısını kazanacaksınız.

Bu hafta içinde kişisel gelişiminize de çok daha fazla özen göstereceğinizi, kendinizi geliştirmek için farklı aktiviteler yapmak isteyeceğinizi ve etrafınızdaki kişilerin takdirini kazanmak için ne gerekirse yapacağınızı söylemek mümkün. Aslan burcu enerjisi tüm bunları hatta daha fazlasını yapmanız için size güç verecek.

Ceres’in Aslan burcuna geçmesinin ardından özgüvenin, odaklanma gücünün, ölüm doğum gibi kavramlara olan inancın artacağını ifade etmek mümkün. Yaratıcı enerjiniz artacağı için ayrıca bu dönemde çok verimli projeler üretebilir ve işinizde daha başarılı olabilirsiniz. Terfi almak ve iş bulmak isteyenler için oldukça uygun bir dönem olacak, bu dönemi değerlendirmenizde yarar var unutmayın.

Bu dönemde Aslan burcu ve Ceres asteroidinin etkisi ile hiçbir şeyin sonsuza dek devam etmeyeceğini, her şeyin değişeceğini ve dönüşümün kaçınılmaz olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız. Neşeli tavırlarınızla dikkat çekeceğiniz bu süreç aynı zamanda size farklı alanlarda başarıyı da getirecek.

Kısa süreli de olsa Aslan enerjisinin size iyi geleceği bu günlerde sorumluluklarınıza odaklanmalı, eksikliklerinizi tamamlamalı ve etrafınızda kaybetmek istemeyeceğiniz kişileri düşünmelisiniz. Aslan enerjisi ile canlanmaya hazır olun.