Merkür ile Mars Savaşı

Bu hafta sonunda Aslan burcundaki Merkür ile Kova burcunda geri hareket eden Mars zıt açılarla karşı karşıya gelecek. Peki, Merkür ile Mars zıtlaşması burçları nasıl etkileyecek?

Öncelikle Merkür ile Mars arasında ortaya çıkan zıt açının tam bir çekişme ve savaşa yol açacağını söylemekte yarar var. Bu zıt açı önümüzdeki günlerde burçları yoğun şekilde etkileyecek, tüm burçları da bu savaşa dahil edecek.

Merkür – Mars zıtlaşmasının en önemli etkilerinden biri de gerçeklik algısı ile ilgili olacak. Etrafımızdan duyduklarımız ve kendi düşüncelerimiz çelişeceği için herkes kendi gerçeklik algısına göre hareket edecek diyebiliriz. Bu durumun da tüm burçlar arasında küçük küçük tartışmalara yol açacağını ifade etmek mümkün. Küçük tartışmaların büyük kavgalara dönüşmemesi için herkesin biraz alttan alması gerekecek.

Mars ile Merkür’ün bir savaşa giriştiği bu dönemde aldığınız her türlü haber genel anlamda geleceğinizi etkileyecek. Sürprizlere, beklenmedik haberlere ve bilgilere hazır olun. Şok olacağınız pek çok deneyim yaşayabilirsiniz. Belki de hayatınız aldığınız bu haberlere nasıl tepki verdiğinize göre şekillenecek, bunu unutmayın.

Bu süreçte aynı zamanda Mars ile Merkür’ün gezegensel enerjileri sizin de çok daha cesur olmanızı sağlayacak. Kendinizi çok güçlü hissedecek, daha önce içinizde tuttuklarınızı bir anda söyleyeceksiniz. Atmanız gereken adımlar varsa hiçbir şeyden ve kimseden korkmadan o adımları da atacak, ileriye yönelik girişimlerde bulunacaksınız.

Mars ile Merkür savaşı Aslan ve Kova burçlarında gerçekleşiyor. Bu nedenle yoğun olarak hissedeceğimiz Kova ve Aslan enerjisi bizi tekrar eden döngülere sokacak diyebiliriz. Bu günlerde ilerlemek isterken kendinizi aynı şeyleri tekrarlıyor gibi hissedebiliriz. Tüm burçlar hayatlarında kısır döngüye girmeye meyilli olacaklar. Bu kısır döngüler sizi bunaltabilir ama bazen ilerlemek için yerinde saymak, sonrasında güç toplayıp ileri atılmak gerekir.

Mars ve Merkür savaşı ya da zıtlaşması diyebileceğimiz bu güçlü gezegensel enerji bizi etkisi aldığı andan itibaren çok yoğun şekilde savunma moduna geçeceğiz. Tüm burçlar kendilerini, kendi değerlerini ve inandıklarını savunacak. Kimsenin kendisine ufacık bir eleştiri getirmesine bile izin vermeyecek. Bu agresif enerjinin sizi yanlış yollara sokmasına izin vermemelisiniz.

Eğer Mars ile Merkür’ün ortaya çıkartacağı güçlü enerjiyi iyi bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız önümüzdeki hafta içinde kendinizi gelecek planlarına adayın. Geleceğinizle ilgili yapacağınız çalışmaların, atacağınız adımların ve alacağınız kararların başarılı olması için çabalarsanız gezegensel enerjiler sizi destekleyecek. Bu agresif enerjiyi hırs enerjisine dönüştüren, cesurca seslerini yükselten kişiler büyük başarılara imza atacak!