Ceres Asteroidi Oğlak Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Ceres asteroidi Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, bu bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle bu geçişin başarılı sonuçları ve disiplinli şekilde hedeflere ilerlememizi ifade ettiğini söyleyebiliriz. Ama tabi ki bu süreci çok daha iyi anlamak için hem gezegen hem de burcun özelliklerine bakmamız gerekiyor.

 Ceres asteroidi bereket, hasat, şükür ve bolluk duygusu ile alakalıdır. Ceres, Ay’ın fonksiyonlarına benzer özellikler gösterir. Bundan ötürü de Ceres’i Ay’ın yan göstergesi gibi okumak faydalı olabilir. Haritada kişinin nasıl doyum sağlayacağı, bereket oluşturacağı, kendisine dair bakış açısı, sevgiyi nasıl istediğine dair ipuçları bu sayede bulunabilir. Aynı zamanda kişinin nasıl bir anne olacağı, kendisinin annesi ile ilişkisi, doğurganlık potansiyeli de yine Ceres’in anlamları içerisindedir.

Aynı zamanda kişinin verim ve bereket oluşturma, hamaratlık, hüner ve doğa sevgisi ile alakalı yatkınlığı hakkında bilgi edinilebilir. Ceres aynı zamanda hırs ve kendini cezalandırma ile de alakalıdır. Yani en çok hangi konularda kendimize yükleniyoruz, hangi konuda zaman zaman yaramız var, kompleks ya da hazım sorunu yaşıyoruz bunu da anlamak mümkün.

Oğlak burcunun enerjisine baktığımızda ise şunları söylemek mümkün. Karşı cinsten hoşlanırlar. Ama sevgileri fizikidir. Duyguları ise, çok çabuk değişir. Aşklarına tam cevap almadan aşık olmazlar. Plânlı ve hesaplı oluşları, azim, sebat ve inatçılıklarıyla ve daima başta olmak arzularıyla hayatta maddi yönden başarılı olurlar. Hayal kurmayacak kadar pratiktirler. Soya çekimle gelen bir keder ve melankolileri vardır. 

Seyahat etmekten son derece hoşlanırlar. Yükselmek istekleri o kadar fazladır ki, bazen düşmanlık ve kıskançlıklar kazanabilirler. Doğal olarak neşeli olmadıklarından rahatlamak için sıklıkla eğlenmek isteyebilirler. Geleceklerinin içinde bulundukları durumdan yararlanabilmelerine bağlı olduğunu bilmeleri gerekir. Dereyi görmeden paçalarını sıvayıp hem vakit ve hem de enerji kaybetmemelidirler.

Bu durumda Ceres’in Oğlak burcuna geçmesi ile birlikte hepimiz duygular yerine mantığımızı öne alıyoruz diyebiliriz. Disiplinli ve planlı şekilde çalışarak hayallerimize yaklaşacağız. Hayatımız kesinlikle düzene girecek ve bunun sonucunda gelirimiz de artacak. Sadece önümüzdeki günlerde duygusal konularda çok daha dikkatli olmalıyız.

Bu günlerde daha farkında olursak büyük başarılar elde edebiliriz…