Koç Burcunda Dolunay

Bu hafta içinde Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Peki, Dolunay’ın burçlara ne gibi getirileri olacak?

Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay tüm burçları oldukça yoğun şekilde etkileyecek. Özellikle iletişim konusu ön plana çıkıyor diyebiliriz. Arkadaş, aile, aşk, iş gibi her türlü iletişim konusunda farklı deneyimler yaşayacağız. Bu konularda bizi büyük sürprizler bekliyor da diyebiliriz.

Koç burcunda gerçekleşen Dolunay sürecinde aynı zamanda kendinizi sorgulamaya da başlayacaksınız. Kimseye aldırmadan kendiniz gibi olmak için büyük bir savaş vereceksiniz. Toplumsal baskılardan ve geleneklerin getirdiği sınırlardan bunalacaksınız. Artık içinizdeki asi ve özgür ruh yavaş yavaş ortaya çıkacak.

Bu dönemde toplumsal anlamda önemli şirketlerden iflaslar gelebilir; önemli hisse devirleri ve satın almalar yapılabilir. İnşaat sektörü ile ilgili olumsuz sürecin ivmesi artabilir, bu konularla alakalı sert konuşmalar gündemi kaplayabilir. Ekonomik dalgalanma, zamlar ve bankalar ya da  kredi sistemi ile ilgili zorlanmalar görülebilir. Bu nedenle ne yazık ki bir süre daha bütçenize dikkat etmeniz gerekiyor. Fazla harcama yapmayın.

Önümüzdeki günler susup beklemek ya da her şeyi içinizde yaşamak adına uygun bir dönem değil, kariyer konusunda niyetleriniz varsa planlarınızı üstlerinizle net ve gerçekçi bir şekilde hem sevdiklerinizle paylaşın hem de hedeflerinizden şaşmayın. Aile büyükleri ve hane içerisinde bunalmış ve baskı altında hissedebilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin.

Koç burcunda Dolunay tüm burçların biraz daha içinde savaş vermesine neden olacak. Hepimizin ruhunda fırtınalar kopabilir. Bu nedenle de spor yapmak, yürüyüş ve küçük seyahatler iyi gelebilir. Aynı zamanda sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz, özellikle de migren, anksiyete ve tansiyon gibi rahatsızlığı olanların dikkatli olmasında yarar var.

Bu süreçte ruhsal ve felsefi konularda daha çok okumak, öğrenmek ve kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni bir hobi edinmek için kesinlikle çok uygun bir zaman. İçinizdeki her türlü olumsuz enerjiyi yaratıcı enerji olarak aktarırsanız önemli üretimler yapabilirsiniz. İçinize kapanık sürekli sizi öfkelendirecek konuları düşünmemeye çalışın.

Maddiyat başta olmak üzere tüm hayatı konularda nişan almadan ateş etmemelisiniz, her şey planlı programlı olmalıdır. Kötü hissettiğiniz olaylarda sesinizi yükseltmelisiniz, aksi takdirde kurban psikolojisine girebilirsiniz. Kimse için isteklerinizden vazgeçmemelisiniz. Yardıma ihtiyacı olmayan, sahte acıklı sözlerle duygu sömürüsü yapmaya çalışan kim olursa olsun yüz vermemelisiniz.

Koç burcunda gerçekleşecek Dolunay yüzleşmeler, özgürlük arzusu, sıkışmışlık hissi gibi nedenlerden dolayı biraz yıpratıcı olabilir. Ama bu süreci aşmamız gerekiyor. Çünkü bu sürecin ardından yaklaşık 10 gün sonra Koç burcunda Dolunay’ın etkisi geçecek. Bu Dolunay sürecinde attığımız her adımın da karşılığını almaya başlayacağız. Olumlu ve somutlar adımlar atar, sakin olursanız emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Bu Dolunay sürecinde öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü sık sık düşünün. Bu söz kılavuzunuz olursa tüm sorunları aşabilirsiniz. Biraz daha sabırlı, olumlu, iyimser düşünmelisiniz. Her gecenin gündüzü vardır, unutmayın.