Venüs Jüpiter Üçgeni

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Venüs ile Akrep burcundaki Jüpiter arasında bir üçgen açı oluşacak. Peki, Venüs – Jüpiter üçgeni bize neler getirecek?

Venüs – Jüpiter üçgeni oldukça etkili gezegensel karşılaşmalardan biri olacak. Bu karşılaşmanın çok olumlu olduğunu da da söylemekte yarar var. Bu üçgen sayesinde keskin dönüşler veya sorunlu konularda yumuşak geçişler yapabileceğiz. İşlerimizin kolaylaşacağının müjdesini vermekte yarar var.

Venüs – Jüpiter üçgeninin etkisi ile sevgi ve şefkat duygularının hayatımızdaki önemi artarken tüm burçlar daha anlayışlı hissedecek. Bu günleri en iyi şekilde değerlendirmek için yapılabilecek en önemli şeylerden bir diğeri ise fırsatlara ve yeniliklere açık olmak. Çünkü bu gezegensel karşılaşma karşımıza yepyeni fırsatları da çıkartacak.

Bu süreçte gelişime açık olacağız. Özellikle de eğitim ve kariyer konuları önümüzdeki hafta içinde çok büyük gelişmelere neden olabilir. Detayların, gerçekçi düşüncelerin ve yol haritalarının da önem kazanacağı bu süreçte kırgınlıkların giderilmesi, sosyal ilişkilerdeki pürüzlerin giderilmesi için uygun ortamlar oluşacak.

Önümüzdeki günlerde geçmişle ilgili düşünerek hayatınızın her türlü alanında yaptığınız hataları da fark etmeniz mümkün. Bu sayede kendinizi de düzeltebileceksiniz. Sorunlardan kaçmak yerine sorunları nasıl çözerim diye düşünmeye başlayacak canınızı sıkan konuların üzerine üzerine giderek sonunda mutlaka çözüme de ulaşacaksınız.

Venüs – Jüpiter üçgeni Balık ile Akrep burçlarında gerçekleşiyor demiştik. Balık ile Akrep enerjisi birleştiğinde olumsuz enerjiler bile bizi daha iyi durumlara götürecek. “Her şerde bir hayır vardır” sözünün tam anlamıyla gerçeğe dönüşeceği bu karşılaşma dönemi uzunca bir süre hayatımızda etkili olacak.

Bu hafta ailevi konular, şüphe yaratan durumlar ve gizemler de açığa çıkacak ya da sonuca ulaşacak da diyebiliriz. Bu yüzden yeni planlar ve başlangıçlara hazırlık yapmak için çok uygun bir zaman dilimine de girmiş bulunuyoruz. Uzun süredir kabullenemediklerinizi kabullenmeye ve yolunuza devam etmeye hazır olun.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için sorunları görmezden gelmeyin. Her türlü sorunu da maksimum başarı elde edecek şekilde sonuçlandırın. Hayatınızla ilgili almanız gereken kararlar var karar almak için de uygun bir süreçtesiniz. Düşünmek ve adım atmak için en uygun zaman da diyebiliriz. Balık ve Akrep enerjilerinin güçlü duruşu hepimizi etkileyeceği için her anlamda istediğinizi elde etmeye de yakın olacaksınız.