Dolunay’ın Burçlara Göre Etkileri

Geçtiğimiz günlerde burada detaylı şekilde anlattığımız bir Dolunay gerçekleşti. Peki İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay burçları tek tek nasıl etkileyecek?

Koç: Dolunay’ın etkisi ile yeni fırsatların kendini gösterebileceği bir haftaya başlayabilirsiniz. Evinizde uzun zamandır yapmak istediğiniz değişikliği yapabilir, zihninizi boşaltmak ve anda kalmaya odaklanmak için de uygun bir döneme girebilirsiniz.

Boğa: Dolunay’ın etkisi ile İlişkilerinizle ilgili durumların öne çıkabileceği bu haftada, bir partneriniz yoksa arkadaş çevreniz veya eğitim geçmişiniz aracılığıyla yeni biriyle karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olanlar da ilişkileri ile ilgilenecek.

İkizler: Dolunay’ın etkisi ile sağlık ve iyi bir yaşam konuları gündeminizde olabilir. Gökyüzü, bu alanlarda sizin iyiliğiniz adına destekleyici bir konumda. Yolumuza çıkan engeller, çoğu zaman bizi cesaretsizliğe sürükler. Ama siz cesur olmayı başaracaksınız.

Yengeç: Dolunay’ın etkisi ile İlişkiniz varsa, partnerinizle birlikte atabileceğiniz bir sonraki adımı planlamanız olası. Ayrıca bu hafta kişisel bir hedefiniz için bir profesyonelden yardım almak için de çok uygun. İlişkisi olmayanlar ise aileleri ile ilgilenecek.

Aslan: Dolunay’ın etkisi ile seyahat etmeyi düşünüyorsanız, bu hafta yeni maceralarınızı planlamak için iyi bir zaman olabilir. Özellikle deniz kenarı seyahatleri veya uzun mesafe gezileri öne çıkabilir. Havanın soğuk olması sizi etkilemeyecek.

Başak: Dolunay’ın etkisi ile dilediğiniz konuda sorunsuzca ilerleyebilmenize uygun bir zemin hazırlayan bu süreç, oldukça uzun bir süre devam edecek. Fırsatları görmeye odaklanabilirsiniz. Hayallerinize ve hedeflerinize yaklaşıyorsunuz.

Terazi: Dolunay’ın etkisi ile profesyonel alanda ilerleme kaydetmeyi istiyorsanız bu süreci iyi değerlendirin. Bu hafta, kariyer alanında kendinize yeni hedefler koymak için harika bir sürecin başlangıcı. Birazcık yavaşlayıp sezgilerinize kulak verin.

Akrep: Dolunay’ın etkisi ile eviniz ya da ofisinize dekoratif amaçlı alışverişler yapabilir, gardırobunuzu gözden geçirebilirsiniz. Gezegensel enerjilerin yoğun etkisi ile kendinizi ve fiziksel görünümünüzü öne çıkarma isteğinizi yükseltebilir.

Yay: Dolunay’ın etkisi ile yalnız ya da izole bir şekilde çalışma isteğinizde artış görülebilir. Tatil planlarınızı yapmak ve uygulamaya koymak için de, uygun bir sürece giriyorsunuz. Kişisel gelişim konularına olan ilginiz hiç olmadığı kadar artacak.

Oğlak: Dolunay’ın etkisi ile pratik zekanız çok aktif bir role sahip olacak, insanlarla diyaloglarınız da akıcı ve sorunsuz ilerleyebilir. Hayattan beklentilerinizin altını çizme zamanı. Aynı zamanda ailevi ve arkadaşlık ilişkileriniz de yoğunlaşacak. Şansınız açılacak.  

Kova: Dolunay’ın etkisi ile beklediğinizden daha çok destek almanız olası. Yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız, bunun tam zamanı diyebiliriz. Eğer daha planlı ve programlı olmayı başarabilirseniz hayat sizin için çok farklı kapılar açacak. Hazır olun.

Balık: Dolunay’ın etkisi ile aşk hayatınızda parlak gelişmeler olabilir. Gökyüzündeki konum, sizden yana. İletişim yeteneğiniz, gezegensel enerjilerin etkisiyle birlikte çok daha önde olacak. Değerlendirmelerinizin sonuçlarını hızlıca alabilirsiniz.