İkizler Burcunda Dolunay

Bu akşam İkizler burcunda 19 derecelik bir Dolunay gerçekleşiyor. Peki, İkizler burcunda Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

İkizler burcunda Dolunay birleştiği diğer gezegensel açılarla birlikte bizi oldukça yoğun şekilde etkileyecek diyebiliriz. Hayata bakış açımız kısa süre içinde tamamen değişecek. Bu Dolunay karşımıza gerçeklikleri çıkartacak.

İkizler burcunda Dolunay’ın etkisini daha iyi anlamak için öncelikle İkizler burcunun özelliklerine bakacağız:

İkizler burcu neşeli, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkat çeker, fakat bir o kadar da kararsızdır ve sürekli fikir değiştirir. İkizler burcu pratik, akıllı ve çekicidir. Fakat bir ikizler burcunu anlamak çok zordur. Çünkü sürekli bir değişkenlik içerisindedir.

 
İkizler tez canlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak ona çok büyük keyif verir. Farklılıktan hoşlanır.

 
İkizler birden fazla işle aynı anda uğraşabilir. Kendisine vakit ayırmaktan fazlasıyla keyif alır. İlgiden çok hoşlanır ve fazlasıyla iyi niyetlidir. Maddi konuda bağımsız olmaktan hoşlanır. Kısıtlanmaktan ve özellikle emir almaktan hoşlanmaz.

 
Hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. İkizler akıcı ve etkili konuşması ve ikna kabiliyetiyle fazlasıyla dikkat çeker ve iyi bir dosttur. İkili ilişkilerde oldukça fedakar ve iyi bir partnerdirler.

İkizler burcunun tüm bu özelliklerini önümüzdeki günlerde oldukça yoğun bir biçimde hissedeceğimizi ifade edebiliriz.

Dolunay dönemlerinde genel anlamda her konuda sonuca ulaştığımızı da unutmamalıyız. İkizler burcunda Dolunay Yılın Son Dolunay’ı olacak. Bu nedenle bizi çok daha yoğun etkileyecek ve zihnimizi açacak.

Eğer cevaplarını almak istediğiniz sorular varsa şimdi bunun tam zamanı. Artık beklentilerinizi ve yapmak istediklerini ön plana alacaksınız. Hayatınızı anlamaya çalışacak, kabuğunuzu kıracak ve ön plana çıkacaksınız.

İkizler burcunda Dolunay döneminde en çok İkizler, Başak, Terazi, Yay, Kova ve Balık burçları etkilenecek. Bu burçların daha dikkatli olması ve kontrolü elde bırakmaması gerekiyor da diyebiliriz.

Ay’ın aynı zamanda duygularımıza odaklı olduğunu da unutmayalım. İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay hepimizin duygularını etkileyecek ve dalgalandıracak. Bu nedenle kafa karışıklıkları yaşayacak ve bunları anlamaya çalışacağız.

Ne olursa olsun bu Dolunay döneminin sonunda tüm burçların rahatlayacağını ifade etmek mümkün. Sadece Dolunay dönemini atlatmamız gerekiyor. Güçlü olun ve kendinizi akışa bırakın.