Dolunay’ın Burçlara Göre Etkisi

23 Kasım gecesi İkizler burcunda Dolunay gerçekleşti. Peki bu güçlü Dolunay tek tek burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile aile hayatınız öne çıkıyor. Bu süreçte aile ve ev hayatınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Onların olayları önem kazanıyor ve siz önceliğinizi onlara vermelisiniz. Ev hayatınızda oluşacak bir olay ilginizi bu yöne çevirecek. Dikkat edin.

 

Boğa: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile sevgi ve aşk duygularınız öne çıkıyor. Bu süreçte ilişkiniz yoksa yeni bir insanla tanışabilir veya ilişkiniz varsa, evliyseniz çocuk kararı alabilirsiniz. Çocuk ve kardeşlerle ilgili olayların da öne plana çıkması mümkün. Şansınız açık olacak.

 

İkizler: İkizler burcunda Dolunay en çok burcunuzu etkileyecek. Dolunay iş, hizmet hayatınızda veya sağlığınızla ilgili konularda hassas olayları, dengesizlikleri karşınıza getirebilir. Bu dolunayda sinirli ve agresif tutumlardan kaçınmalısınız. Yoksa insanların kalbini kıracaksınız.

 

Yengeç: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile daha hassas hissedeceksiniz. Dolunay’da özel hayatınızda bir takım hassas oluşumlar karşınıza gelebilir. İkili ilişkilerinizde, partnerinizin hayatındaki değişimler, olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Agresif olmamalısınız.

 

Aslan: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile ekonomik konular öne çıkıyor. Dolunay, ortak parasal konularda hassas durumlara neden olabilir. Bir ödeme veya borçla, sigorta veya vergi konularıyla uğraşabilirsiniz. Yine partnerinizin parasal konuları bu dolunay öne çıkabilir.

 

Başak: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile hobileriniz öne çıkacak. Dolunay, seyahatli bir işi, yurtdışı bağlantılı bir konuyu, eğitime ve ticarete yönelik konuları hızlandırabilir. Uzaklardan gelecek haberlere kalbiniz hızlı çarpabilir. Agresif yaklaşımlardan bu dolunayda uzak durun.

 

Terazi: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile kariyer ve eğitim öne çıkıyor. Dolunay kariyerinize kendinizi vermeniz gerektiğini gösterebilir. Kendi içinize çekilmişken dış ortamlardaki konular, toplumsal olaylar, iş ve kariyer hayatınızdaki duygusal dalgalanmalarla uğraşabilirsiniz.

 

Akrep: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile sosyal çevreniz öne çıkacak. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirebilir veya bu dolunayda bir organizasyona katılabilirsiniz. Çevrenizle bir aradayken bilgi alışverişlerine dikkat edin. Sosyal çevrenizle sık sık bir araya geleceksiniz.

 

Yay: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile sorunların çözümü öne çıkıyor. Dolunay, sizi biraz zorlayabilir. İşinizle ilgili konularda önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızın kontrolü elinizde olmadığından beklenmedik olaylarla en fazla ruhsal anlamda zorlanabilirsiniz.

 

Oğlak: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile hayati kararlar alacaksınız. Özel alanlarınızdaki sorunlar, iletişim sıkıntıları veya bu alanlarda yaşayacaklarınız hayatınızda önemli duygusal kararlar aldırabilir. Ortaklı işlerde bulunma kararı içine girebilirsiniz. Sinirden uzak durun.

 

Kova: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile kazancınız artıyor. Dolunay zamanı elinize bir para geçebilir. Ya da geçmesini umduğunuz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Her halükarda para alacak verecek dengesini iyi oturtmaya çalışmalısınız. Olumlu düşünün.

 

Balık: İkizler burcunda Dolunay’ın etkisi ile ailenizle ilgili sorunlar olabilir. Yakın çevre ilişkileriniz can sıkıcı hale gelebilir. Siz daha önemli ve büyük olaylarla uğraşmak isterken hayat sizi burnunuzun dibindeki yakın çevre olaylarının içine atabilir. Dengeyi sağlamaya çalışın.