Gece Tarot Bakılır mı?

gece-tarot-bakilir-mi
gece-tarot-bakilir-mi

Gece tarot bakılır mı sorusu sıklıkla karşımıza çıkıyor. Aslında bu da tarot konusu ile yakından ilgilenenlerin aklındaki yanıt arayan sorulardan biri. Öncelikle belirtmeliyiz ki bu konu ile ilgili birçok yanlış bilgi mevcut. Şimdi yazımızın devamında sizlerle gece tarot bakılır mı sorusunun yanıtını paylaşalım.

Gece Tarot Bakılır mı?

Tarot falı bakarken tavsiye edilen zaman aralıkları olsa da gündüz bakılır veya gece bakılmaz gibi bir durum söz konusu değildir. Fakat alanında uzman kişiler tarafından gece tarot falına bakılması tavsiye edilmez. Bunun sebebi de uykuya yakın bir zamanda tarot kartları ile yakından ilgilenmemek gerektiğidir.

Gece Neden Tarot Falına Bakılmaz?

Bilindiği gibi tarot falının tarihçesi çok eskilere dayanmaktadır. Seçilen kartlar ve bu kartların simgelediği belli başlı anlamlar olsa da bakan kişinin enerjisi de önemlidir. Gece neden fal bakılmaz veya gece neden tarot açılmaz sorusunun yanıtı da burada gizlidir. Kartların yaydığı enerji, uykuya yakın bir zamanda tarot falına bakan kişiyi oldukça rahatsız edebilir. Sürekli olarak geçmişte yaşanan negatif olaylar veya negatif düşünceler ile söz konusu kişiyi sıkıntıya sokma durumu gerçekleşebilir. Bu sebeple tarot falına uykuya yakın zaman içerisinde bakılması tavsiye edilmez.

Hangi Sıklıkla Tarot Falına Bakılır?

Tarot falı ile ilgilenen kişilerin aklında bulunan sorulardan biri de sürekli tarot bakılır mı olarak karşımıza çıkıyor. Tarot, geçmişte yaşanan olayları gözler önüne sererken, gelecekte yaşanacak olaylarla ilgili de ciddi anlamda ipuçları verebilir. Durum böyle olunca niyet edilen bir olay için veya merak edilen bir konu hakkında sürekli tarot açtırmak isteyen kişiler oluyor.

Fal türleri arasında en kapsamlılardan biri olan tarot falı için sürekli bakım yapılması tavsiye edilmez. Kesin olmasa da tarot falı esnasında söylenenlerin iki hafta ile bir ay içerisindeki bir zaman diliminde gerçekleştiği bilinir. Durum böyle olunca da herhangi bir soru veya niyet için baktırdığınız tarot falı, aradan bu zaman geçmeden tekrar bakılmaz. Üst üste tarot açılımı yaptırmak aynı zamanda enerji yoğunluğuna da sebebiyet verir. Bu durum hem fal bakan hem de baktıran kişiyi yorabilir.


Gece Tarot Falı mı? denince merak edilenlere cevap vermeye çalıştık. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!