Haftalık Burç Yorumları- 21 Kasım Haftası

21 Kasım - 27 Kasım haftası burç yorumları

21 Kasım-27 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

21 Kasım-27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Haftayı oldukça şanslı etkilerle başlatacağız. Güneş jupiter üçgeni, bolluk bereket ve fırsatlarla dolu bir akışı hayatımıza taşıyacak. Güneşin yay burcuna geçmesi ile kendimizi daha iyimser hissedeceğimiz, özgürleşme ihtiyacımızın artacağı ayrıca bizleri geliştirecek konulara yöneleceğimiz bir zamanda  olacağız.

Duygusal hayatımızda ise daha mantıklı kararlar alarak geleceğe dair önemli konuşmalar yapabiliriz. Ayrıca bu hafta ikna kabiliyetimiz her zamankinden yüksek olabilir. Her konuda daha coşkulu ve cesur olabiliriz.

24 Kasım günü yay burcunda yaşanacak yeni ay ile beraber yay burcunun yönetici gezegeni olan jupiterin de düz hareketine geçmesiyle yaşantımızdaki her konuda kendimizi daha şanslı hissedeceğiz. Hukuksal, ticari, eğitimsel konularda ya da uzak mesafe işlerimizde önemli fırsatlar elde edeceğiz.

21 Kasım – 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, haftaya ikili ilişkilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Eşinizle yada sevgilinizle yaşamış olduğunuz problemler varsa bu problemlere yönelik artık bir şeyleri değiştirme isteği içinde olacaksınız. Duygusal hayatınızdaki gelecek planlarınız devrede olacak.

Bazı koç burçları bu dönemde yeni bir ilişkiye başlarken bazı koç burçları ise ilişkilerini bitirme kararı alabilir. Ancak ilişkilerinize dair önemli kararlar alırken çok da acele etmemenizde fayda olacaktır. Ayrıca tüm hafta boyunca ortaklı işlerinizde yada birlikte iş yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinizde alternatifler arasında kalmak ya da kararsız kalmak gibi durumları da yaşayabilirsiniz.

Hafta ortasında ise odak noktanız parasal konularınız olacak. Bankalar, krediler, ödemeler kazandığınız paralar gelir gider dengeniz ön plana çıkacak. Yay burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile  hayatınızda önemli kararlar alırken bu zamana kadar değiştirmek isteyip de değiştiremediğiniz her konuda daha cesur olacaksınız.

Gelecekle ilgili yapmak isteyip ertelediğiniz her konuda yeni planlarınız devrede olacak. Ayrıca yeni ayın etkisi ile yurt dışı ,eğitim ve hukuksal konularda yeni gündemleriniz olabilir. Uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta her konuyu oldukça ayrıntılı düşüneceğiniz, tek tek ele alacağınız etkiler yaşayacaksınız. Parasal konularda ilişkilerinizde detaylar sizler için önemli olacak. Her konuda derinlemesine düşünceler içine girerken kararsızlıklarınızın sizleri zihinsel olarak yormasına izin vermemelisiniz.

Bu hafta gelecek kararlarınızla ilgili kendi istek ve beklentileriniz her şeyden önemli olurken kimsenin sizlerin vereceği kararlara etki etmesine izin vermeyeceksiniz. Tüm hafta boyunca iş hayatınızın yoğunluğu ve sorumluluklarınız sizleri biraz yorabilir enerjinizi düşük hissedebilirsiniz.

Yeni ayın etkisi ile finansal konularda olumlu etkiler alacaksınız. Yatırım yapmak, ortaklık kurmak ve miras haklarınızı almak için şans sizden yana olacak. Prim ve ek işleriniz sayesinde hesap ettiğinizden daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

Ayrıca yeni ayın etkisi ile hayat sizi hiç beklemediğiniz bir anda ve beklemediğiniz bir şekilde şaşırtabilir ve önünüze çok güzel fırsatlar çıkabilir. Yapmış olduğunuz işte tanınırlığınız artarken önemli fırsatlarda elde edebilirsiniz. Elde ettiğiniz fırsatlarda gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, hafta başında hobileriniz, aşk hayatınız ve yaşamdan keyif aldığınız konulara odaklanıyor olacaksınız. Kariyer hayatınızda uzun süredir yaşadığınız sıkıntılar varsa artık önünüzü daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Bu hafta itibariyle geçmişe ait sizde büyük etki yaratan her ne konu varsa artık geride bırakmalısınız. Geçmiş ilişkiler, geçmiş işler, geçmiş konulara adeta bir set çekmeli önünüzdeki yeni fırsatları görmelisiniz.

Yay  burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile yeni iş fırsatları elde ederken kariyer hayatınızda daha fazla ön plana çıkabilirsiniz. İş arıyorsanız birden fazla iş fırsatı karşılaşabilirsiniz. Mahkeme ya da hukuksal konularda süreçleriniz varsa önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rakipleriniz varsa bu dönemde bu kişilerin kimler olduğunu daha net görebilirsiniz. İş hayatınızda uzun süredir emek verdiğiniz konuların karşılığını alabilirsiniz. Çocuğu olan ikizler burçları çocukları ile ilgili güzel gelişmeler yaşarken aile içinde daha huzurlu bir döneme girebilir. Hafta sonuna doğru dalgınlıklara ve kararsızlıklara dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta partnerinizle olan ilişkileriniz hafta başında gündem olacak karşınızdaki kişinin sizi anlamadığını ya da anlaşılamadığınızı düşüneceksiniz. Ayrıca sosyal çevrenizdeki bazı kişileri de bu dönemde daha fazla sorgulayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde sizin için kim dost kim düşman daha iyi fark edebilirsiniz.

Yeni ayın etkisi ile iş hayatınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir iş değiştirmeyi düşünüp cesaret edemiyorsanız düşüncenizi kesinleştirebilirsiniz. İş arayışı içindeyseniz beklediğiniz haberler gelebilir. Ayrıca iş hayatınızda problemler yaşıyorsanız problemler daha görünür hale gelebilir, esnekliğinizi korumaya özen gösterin.

Sağlığınızla ilgili konulara da hafta boyunca dikkat etmelisiniz . Özellikle çevrenizdeki kişilerle olan konuşmalarınızda fikirlerinizde yumuşak geçişler yapmalısınız. Parasal koşullarınızı iyileştirmek adına ise yeni kararlar alabilir bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, aşk hayatınızdan tutun hedeflediğiniz kariyer hayatınızla ilgili konularda güçlü değişimler içine gireceksiniz. Hafta başında iletişim yoğunluğunuz olabilir anlaşmalar sözleşmeler gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle sürekli diyalog halinde olmanızı gerektirecek şartlar oluşabilir.

Bu hafta bir çok konuyu yerine oturtmaya çalışabilirsiniz. Oldukça yoğun gündemleriniz olabilir. Hafta ortasında aile içi konularınız baba ya da eşinizin hayatıyla ilgili gündemleriniz öne plana çıkabilir. Ev içinde önemli değişimler yapabilirsiniz. Bu hafta güneşin yay burcuna geçmesi ve yay burcundaki yeni ay ile daha fazla özgürleşebilirsiniz.

Etrafınızdaki bazı kişilerin sizinle ilgilendiğini fark edebilirsiniz. Hafta boyunca oldukça flörtöz olabilirsiniz. Yeni ayın etkisi ile eski aşklarınızdan geri dönüşler olabilir. Hali hazırda ilişkiniz varsa bu problemler daha görünür hale gelebilir ve problemli ilişkiler son bulabilir. İlişkilerinizde oldukça cesur kararlar alabilirsiniz alıştığınız düzenden çıkmak isteyebilirsiniz.

Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgilenmeniz gerekebilir. Çocuğunuzla ilgili yeni gündemler olabilir. İş hayatınızda ise hedeflerinizle ilgili somut kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda olmak istediğiniz noktayı daha iyi belirleyip kendinize bir yön çizebilirsiniz. Uzun süredir zamana yaydığınız konularda daha gerçekçi olup harekete geçebilirsiniz. Ayrıca tüm hafta boyunca uzun süredir içinizde tuttuğunuz duyguları ortaya dökebilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, haftanıza sosyal çevrenizle yapacağınız sizi besleyecek ve güvende olmanızı sağlayacak planlarla başlayacaksınız. Hafta ortasında biraz daha dinlenmek ve kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Ayrıca evle ilgili planlar içine girebilir, aile arasında önemli konuları konuşabilir, bir ev alım satımına odaklanabilirsiniz.

Aile büyüklerinizle iletişiminizde sıkıntılarınız varsa bunların giderilmesi için harekete geçebilirsiniz. Yalnız aile hayatınızda halledilmesi gereken, sizi zorlayan ve aşağıya çeken konularda gündeminizde olacak. Olayları gözünüzde büyütmeyin ve konuları ortaya çıkartmaktan korkmayın.

Tüm hafta boyunca gereksiz kaygı ve korkulardan, vesveselerden uzak durmalısınız. Ayrıca kıskançlıklar ve rekabet ortamından ve sizi aşağı çeken konulardan, enerjinizi aşağı çeken kişilerden de uzaklaşmanızda fayda olacaktır.

Yay burcunda yaşanacak olan yeni ayın etkisi ile mesleki konular ve ev hayatınızla ilgili mevcut koşullarınızı değiştirmek isteyeceksiniz. Ancak değişim istediğiniz konularda abartılı davranışlar sergilemekten uzak durmalısınız. Önünüzü göremediğiniz koşullarda kontrolcü tavırlardan uzaklaşarak her konuyu akışına bırakmaya özen göstermelisiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, hafta başında gelecek konuları ile ilgili hedeflerinizde önünüzü tam olarak göremediğinizi hissedebilirsiniz. Her konuda sabırsız enerjiler içinde olurken acele kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Uzun süredir flört dönemi yaşadığınız bir ilişkiniz varsa artık bu ilişkiye isim koymak isteyebilirsiniz.

Hayatınızda yavaş ilerleyen her koşulu hızlandırmak için adımlar atabilirsiniz. Kısır döngü içinde olduğunuzu düşündüğünüz şartlardan bir an önce kurtulmak isteyebilir ve çözümler üretebilirsiniz.

Hafta boyunca parasal koşularınıza ekstra dikkat etmeli, gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Yeni ayın etkisi ile hayatınızda önemli bir yeni süreci başlatıyor olacaksınız. Yakın çevre ilişkilerinizde eğitim hayatınızda iş hayatınızda inanarak hedef koyduğunuz her şeyi gerçekleştirebilecek önemli fırsatlar elde edeceksiniz. Bu süreçte sosyal hayatınız oldukça hareketlenebilir. Yeni yolculuk planları yapabilir kişisel gelişiminize katkı sağlayacak çalışmalar içine girebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, hafta başında iş hayatınız önceliğiniz olabilir. Oldukça yoğun bir tempo içinde kariyer hayatınızdaki gelişmelere odaklanabilirsiniz. Ayrıca yeni sözleşmeler anlaşmalar ve imzalı işleriniz devrede olabilir.

Hafta ortasında geçmişe çok fazla kafa yorabilir duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte geçmişe takılı kalmak, yeni gelecek fırsatları ve şansları kaçırmanıza neden olabilir. Hafta ortasından sonra kendi değerinizi çok daha iyi fark etmeye başlayabilirsiniz.

Bu süreçte yeni bir gelir kapısı elde edebilirsiniz. Sizi meslek hayatınızda güçlendirecek yeni projelere dahil olabilirsiniz. Parasal anlamda sizi güçlendirecek koşullar elde edebilirsiniz. Yeni ayın enerjisi ile işle bağlantılı konularda yeni ortamlara girebilir yeni insanlar tanıyabilirsiniz.

Uzun süredir hayatınızda miraslı bir konu varsa önemli hak edişleriniz söz konusu olabilir. Ayrıca uzun süredir yapmak istediğiniz bir yatırım varsa son derece sizleri destekleyen etkiler içinde olacaksınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, hafta başında hayatınızı değiştirmek, düzeninizi değiştirmek, konfor alanınızdan çıkmak sizler için önemli olacak. Yaşamınıza dair istediğiniz koşulları oluşturmak adına harekete geçiyor olacaksınız. Yaşamın size kendi bildiğini getirmesini izlemek yerine kendinize yeni düzen oluşturmak adına kolları sıvayacaksınız.

İkili ilişkilerinizde ise artık kimseyi idare etmek istemeyeceksiniz. Sizi yoran insanlarla bağınızı koparmaktan çekinmeyeceksiniz. Burcunuzda yaşanacak yeni ayın etkisi ile artık her konuda zihniniz daha net olacak. Uzunca bir süredir sürüncemede olan konularınız da netlik kazanacak.

Kendinizi anlatmak, fikirlerinizi insanlara yaymak, önemli görüşmeler ve konuşmalar yapmak için harekete geçmek sizin için önem kazanacak. Uzunca bir süredir sizi geri plana iten her konudan, korkularınız ve endişelerinizden de sıyrılıyor olacaksınız. Gerek fiziksel anlamda gerekse ruhsal anlamda motivasyonunuz yükselirken alacağınız yeni kararlarlar ile çevrenizdeki kişileri de etkileyeceksiniz.

Bu dönemde her zamankinden fazla özgürleşirken finansal konularda ortaklaşa işlerinizde ve kariyer hayatınızda da önemli fırsatlar kapınızı çalacak.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında iş hayatınızda yapılacak olan işler günlük rutinlerinizdeki koşuşturmalar odak noktanız olacak. Hafta ortasından itibaren ise motivasyonunuzu biraz düşük hissedebilir, her konuda kendinizi geri çekmek isteyebilirsiniz.

Güneşin yay burcuna geçmesi ile korkularınız ve kaygılarınız artabilir kendinizi güvenli alana almak isteyebilirsiniz. Yanlızlık ihtiyacınız artarken yaşantınızdaki her konuyu ertelemek askıya almak size daha mantıklı gelebilir. Biraz daha her konuyu akışa almak yaşantınızda bu zamana kadar olup bitenleri sorgulamak isteyebilirsiniz.

Hayata dair yeni plan ve programlar yapabilir kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz ama bu yeni hedefleri hayata geçirmek için uygun zamanı bekleme kararı alabilirsiniz. Yay burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile gizli saklı ilişkiler içine girebilirsiniz ya da partnerinizle yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Ayrıca sağlığınızla ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Ruhsal olarak sizi şifalandıracak çalışmalar yapmak isteyebilir zihninizi yoran her koşuldan uzaklaşmak ve inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında kariyer hayatınızla ilgili sorunlarınız varsa bu konuları sonuçlandırmak adına önemli konuşmalar yapabilir, yöneticilerinizden beklediğiniz desteği alabilirsiniz. İş hayatınızda beklentiniz dışında gerçekleşecek olaylarda sürpriz fırsatlar elde edebilirsiniz.

Güneşin yay burcuna geçmesi ile oldukça sosyal olacaksınız. Davetler organizasyonlar içinde güçlü insanlarla tanışabilirsiniz. Ayrıca arkadaş çevrenizden kariyerinizle alakalı konularda önemli destekler alabilirsiniz.

Uzun süredir finansal konularda çözüme kavuşturmak istediğiniz bir mesele sosyal çevrenizden aldığınız destekle sonuçlanabilir. Yay burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile arkadaş çevrenizden bir kişi ile yeni bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. İlişkisi olan kova burçları ise partnerleri ile geleceğe yönelik adımlar atma kararı alabilir. Ayrıca partnerinizin parasal koşullarında yaşayacağı iyileşmeler sizleri oldukça mutlu edebilir. Sevdiğiniz kişiden finansal olarak destek görebilirsiniz. Uzun süredir hobi olarak ilerlettiğiniz işlerinizden kaynaklar elde edebilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında parasal konularınız, finansal koşullarınız önceliğiniz olacak. Kariyer hayatınızda gelirlerinizi arttıracak önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Beklediğiniz terfi ya da zamlar varsa bu konularda yöneticilerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Kariyer hayatınızda toplum önündeki duruşunuzla dikkat çekebilirsiniz.

Yay burcunda yaşanacak yeni ayın etkisi ile sizi özgürleştirecek ve güçlendirecek kariyer fırsatları elde edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Fikirleriniz çevrenizdeki kişilerden destek görebilir.

Ayrıca bu dönemde etkileyici konuşmalar yaparak alkışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Hali hazırda ilişkiniz varsa evlenme kararı alabilirsiniz. Partnerinizin ailesi ile tanışabilir ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Uzun süredir şehir değiştirme ev değiştirme gibi konularınız varsa netlik kazanabilir ve harekete geçebilirsiniz.


21 Kasım- 27 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!