Güneş ile Plüton Karesi

Bu hafta sonunda Koç burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Plüton arasında 23 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Güneş ile Plüton karesi burçlara neler getirecek?

Güneş – Plüton karesinin en önemli özelliği değişim ya da belli bir konunun mutlak güç kazanmasıdır. Bu durumda sizi sürekli meşgul eden, üzen ya da etkisi altına problemlerin artık sonu geldi diyebiliriz. Güneş – Plüton karesi karşısında temelleri sağlam olmayan hiçbir şey duramaz. Yani bu dönemde kökten değişimler sizi bekliyor olacak. Ayrıca bu karşılaşma kişisel ya da iş anlamında bir dönüm noktasına gelindiğinin habercisidir.

Plüton’un asıl anlamı her ne kadar ölüm ya da son olsa da Güneş ile yaşanan karşılaşma aslında bu dönemde bizim için belli konuların, kişilerin ya da durumların tamamen geçmişin tozlu sayfalarına gömüleceği anlamına gelmektedir.

Bu hafta arkanızda bırakmak istediğiniz her şeyi arkanızda bırakacak ve emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Her ne kadar ilk başta yaşayacağınız çözülmeler duygusal anlamda sizi biraz yıpratsa da sonrasında bu durumun olumlu sonuçlarını almaya başlayacağınızı unutmamanızda yarar var.

Güneş – Plüton karesinin etkileri hayatınızda girdiği andan itibaren değişim başlayacak. Bu dönemi sizin için yararlı şekilde geçirmek istiyorsanız geçmişe gömülmesi gereken şeylere sarılmayın ve yenilikleri kabullenin. Hayat size en doğrusunu sunmak için doğal seçilim yöntemi ile problemlerin sonsuza dek kaybolmasına yardımcı oluyor ve size vereceği armağanlar için yer açıyor, unutmayın. Hayata direnmenin bu anlamda yersiz olacağını söylememize gerek bile yok.

Plüton – Güneş karesinin Koç ve Oğlak burcunda oluşmasına gelecek olursak şunları söyleyebiliriz. Oğlak burcu bu karşılaşmaya biraz suçluluk duygusu ve acelecilik katacak. Koç ise size farklı bir manevi güç sağlayarak sorunları aşmanıza yardım edecek.

Bu dönemde Oğlak burcunun etkisi ile geçmişe gömdüğünüz şeyler için suçluluk duyabilir ve olup bitenlerin son bulması konusunda aceleci olabilirsiniz. Ancak Koç enerjisi size yardım edecek. Her şey zaman alır bunu hatırlamalı ve aceleci davranmamalısınız. Sürecin sonunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız eğer sabırlı olun ve gerekli fedakarlıkları yapın.

Güneş – Plüton karesini doğru şekilde değerlendirebilirseniz bu sürecin sonunda tüm olumsuz enerjileri bir kenara bırakmış olacaksınız. Bu sayede çok daha hafif hissedeceksiniz ve omuzlarınızdan bir yük kalkmış gibi olacak. Ayrıca tüm yüklerin atılması ile içinize dolan Güneş enerjisi gibi sıcacık olumlu enerjiler sayesinde de yepyeni bir sürece çok daha sağlam adımlarla başlayacaksınız.