Mars – Neptün Karesi

Bu hafta sonunda Merkür – Satürn üçgeninin yanı sıra bir de İkizler burcundaki Mars ile Balık burcundaki Neptün arasında 13 derecelik bir kare açı oluşacak. Bu kare açının ayaklarını oluşturan dört gezegen ve bu dört gezegeni etkileyen dört burç olduğunu hesaba katacak olursak yoğun bir gezegensel enerjinin etkisi altına gireceğimizi söyleyebiliriz.

Mars ile Neptün arasında oluşacak kare açının hayatımızı etkisi altına alması ile birlikte öncelikle hayatımıza hareket girecek diyebiliriz. Farklı farklı aktiviteler yapmak, sık sık dışarı çıkmak ve enerjinizi boşaltmak isteyebilirsiniz. Bu hafta enerjiniz baharın da etkisi ile birlikte tavan yapacak.

Bu dönemde enerjimizin her anlamda yükselmesi ile birlikte arkadaş gruplarımızla birlikte toplu aktiviteler yapmak, etkinliklere katılmak, gezip dolaşmak isteyeceğiz. Farklı seçenekleri göz önünde bulundurup aynı gün içinde birkaç organizasyona dahil olmak bizi mutlu edecek. Ancak bu dönemde hem Neptün hem de Mars’ın etkisi ile birlikte iş hayatımızda küçük bir durgunluk oluşması mümkün çünkü hem kendi yeteneklerimizi ortaya çıkartmaktan çekineceğiz hem de aklımızda oluşacak tatil fikirleri zihnimizi meşgul edecek.

Mars – Neptün karesinin diğer iki elementi de Satürn ve Merkür demiştik. Tabi ki bu durumda hayatımızı İkizler, Balık, Yay ve Koç burçlarının aynı anda etkileyeceğini de ifade etmek mümkün. Bu hafta bu farklı burç ve gezegenlerin etkisi ile birlikte ilerlemeye devam edeceğiz, sürekli hareket halinde olacağınızdan emin olabilirsiniz. Ancak bu noktada önemli olan hangi yöne gittiğinizin farkında olmanız olacak. Bu dönemde biraz durup hayatınızı nasıl yönlendirdiğiniz ile ilgili düşünmek isteyebilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca önünüzde sadece bir seçenek olduğunu düşünmeyin. Mars – Neptün karesini Satürn ve Mars gezegenleri de etkileyeceği için önünüze pek çok farklı seçenek çıkacak. Bu seçeneklerin hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları olduğunu unutmayın. Her bir seçenek sizi farklı bir yöne götürecek. Hangi yöne gitmek istediğinizden emin olmalı ve ona göre davranmalısınız.

Mars – Neptün karesinin hayatımızı etkisi altına alacağı bu hafta oldukça motive edici ve harekete geçirici bir hafta olacak. Sadece hayallere dalıp işlerinizi bir kenara atmamalısınız. Bu dönemde ayrıca sık sık hayal kurabilir ve gelecek planları da yapmak isteyebilirsiniz. İçinizde harekete geçmeyi bekleyen büyük bir potansiyel olduğunu unutmayın ve içinizdeki gücü uyandırın!