Güneş Tutulması Hayatınızı Değiştirebilir! Tempoya Hazır Olun

güneş tutulması

10 Haziran 2021’de gerçekleşecek olan Güneş tutulması ve etkilerine hazırlıklı olun! Saat 13.52’de meydana gelecek olan bu olay burçlar üzerinde tam 1 ay kadar etkili olacak. Bizler de Falsepeti ailesi olarak birkaç saate kadar karşılayacağımız Güneş tutulmasının etkilerini tek tek burçlar üzerinden açıkladık. Ayrıca bu haftaki etkilerini merak edenler haftalık burç yorumları yazımızı okuyabilirler.

Güneş Tutulması ile Hissedilecek Genel Etkiler Ne Olacak?

10 Haziran’da gerçekleşecek olan Güneş tutulmasını en çok ilişkiler yönünde hissediyor olacağız. Ayrıca kariyer ve sosyal çevrede beklenmedik durumlara şahit olabiliriz. İkizler burcunda meydana gelecek olan tutulma olayı yeni başlangıçları vurguluyor olacak. Ayrıca tüm burçlarda kazanç konularına dikkat çekecek. Hayatımızın önemli alanlarında meydana gelecek olan Güneş tutulması, öncelikli olarak yükselen burcumuzu etkiliyor olacak. Bu sebeple sizler de bu etkileri yükselen burcunuza göre değerlendirmelisiniz.

10 Haziran Koç ve yükselen Koç burcu

Perşembe günü öğle saatlerinde gerçekleşecek olan Güneş tutulması, İkizler burcunda meydana geliyor olacak. Sizleri de yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişim konuları açısından önemli etki ve başlangıçları hayatınıza getiriyor olacak.

10 Haziran Boğa ve yükselen Boğa burcu

Kariyer anlamında yoğun bir hafta geçiren Boğa burçları için tutulma olayı bir hayli etkili olacak. Etkilerini ortalama 1 ay hissedeceğiniz bu dönemde para konularında sizler için ön planda olacak.

10 Haziran İkizler ve yükselen İkizler burcu

Haziran ayına giriş yaparken Güneş tutulması olayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor olacak. bu tutulma hem kendinizle ilgili hem de ilişkinizle ilgili beklenmedik başlangıçları hayatınıza getirebilir.

10 Haziran Yengeç ve yükselen Yengeç burcu

Duygusal Yengeçler tutulmanın etkisiyle hassas bir döneme giriyor olacak. Güneş tutulmasının sizlere etkileri geri planda kalmış işlerinizi halletmenizi tetikleyici yönde olacak.

10 Haziran Aslan ve yükselen Aslan burcu

İkizler burcunda meydana gelecek olan Güneş tutulması, Aslan burcu için sosyal çevre konularına dikkat çekiyor olacak. Bu ay sosyal çevrenizdeki davranışlarınız son derece belirleyici etkiler gösterecek.

10 Haziran Başak ve yükselen Başak burcu

Güneş tutulması aynı Boğa burcunda olduğu gibi sizleri de kariyer konusunda etkiliyor olacak. Önünüze çıkan fırsatları dikkatle değerlendirmeniz gereken bir dönemdesiniz.

10 Haziran Terazi ve yükselen Terazi burcu

Teraziler için tutulma olayı yurt dışı ve yabancılarla deneyim konularında etkili olacak. Yabancılarla olan deneyim ve kariyer konularında etkisini hissediyor olacaksınız.

10 Haziran Akrep ve yükselen Akrep burcu

İkizler burcunda meydana gelecek olan tutulma olayı, sizleri ortak kazanımlar konusunda etkiliyor olacak. Eş, partner ve ortaklarınızla aranızdaki kazanç konuları önem kazanacak.

10 Haziran Yay ve yükselen Yay burcu

Enerjik Yaylar için Güneş tutulması özellikle ikili ilişkilere dikkat çekiyor olacak. İkili ilişkiler konusunda gelişmelerin yaşanacağı bir dönem sizleri bekliyor.

10 Haziran Oğlak ve yükselen Oğlak burcu 

Oğlaklar için İkizler burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması iş ve çalışma koşullarıyla ilgili konulara dikkat çekiyor olacak. Önümüzdeki 1 aylık süreçte iş ve kariyer konularında yenilikler meydana gelecek.

10 Haziran Kova ve yükselen Kova burcu 

Kova burcu için tutulmanın etkileri aile ve çocuk konularına dikkat çekecek. Bu dönem boyunca ailenizle vakit geçirip önemli başlangıçlarla karşılaşacaksınız.

10 Haziran Balık ve yükselen Balık burcu 

Duygusal Balıklar için Güneş tutulması evle ilgili konulara dikkat çekiyor olacak. Aileniz ve evinizle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.