Güneş Vesta Üçgeni ve Etkileri

Bu hafta sonunda Başak burcundaki Güneş ile Boğa burcundaki Vesta asteroidi arasında 27 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Güneş ile Vesta üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Koç: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle özel hayatınızda gelgitler yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kararlarınızı alırken önceliklerinizi göz önünde bulundurarak, uç noktalardaki değişikliklerden uzak durmalısınız. Hayatınızın gidişatı değişebilir.

Boğa: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle evinizin dekorasyonunda uzun zamandır düşündüğünüz değişiklikleri bu hafta sonu yapmak istiyorsunuz. İlk olarak, duvarlarınızı sizi daha enerjik ve pozitif hissettirecek bir renge boyatabilirsiniz.

İkizler: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle yoğun geçen bir haftanın ardından, kafanızı dinlemek için bir hafta sonu planını hak ettiğinizi düşünebilirsiniz. Hiç vakit kaybetmeden dinlenebileceğiniz ve enerji depolayabileceğiniz bir hafta sonu tatili planlayın!

Yengeç: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle planlarınız arasında öncelikli olarak kilo vermek veya forma girmek bulunuyor. Uzun zamandır aklınızda olan bu konuyla ilgili olarak beslenmeniz için bir diyetisyene gidebilir ve spor yapmaya başlayabilirsiniz.

Aslan: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle çok sevdiğiniz dostlarınız ve arkadaşlarınızla birlikte, şehrin karmaşasından uzaklaşacağınız harika bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Tüm arkadaşlarınızı organize ederek yola çıkma ve seyahat hazırlıklarına başlayabilirsiniz.

Başak: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle sonunda uzun zamandır sizi zorlayan finansal problemleriniz bir çözüme kavuşabilecek. İşlerinizi canlandıracak ve mali durumunuzu tekrar harekete getirecek yeni çözümler sayesinde kazancınızı artırabilirsiniz.

Terazi: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle sizin için aşk dolu günler başlıyor. Partnerinizle muhteşem zamanlar geçirebileceğiniz küçük bir kaçamak planlayabilir veya hiç gitmediğiniz farklı bir destinasyonu deneyebilirsiniz. Partneri olmayanlar ise aniden aşık olacak.

Akrep: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle kendinize yeni bir hedef koyma vaktinin geldiğini düşünüyor olabilirsiniz. Daha farklı bir alanda ilerlemek için küçük bir araştırma yapabilir veya aynı sektörde sizi zorlayacak üst bir pozisyon için çalışmalarınıza başlayabilirsiniz.

Yay: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle katılacağınız önemli bir konferansta iş ağınızı geliştirerek size oldukça fayda sağlayacak seçkin kişilerle tanışabilirsiniz. Yeni insanlar tanımanın yanı sıra, eski bir arkadaşınızla karşılaşabilir ve anılarınızı konuşabilirsiniz.

Oğlak: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle yaratıcılığınız sayesinde yeni bir iş modeli kurabilir veya sizin gibi fikirleri olan biriyle ortak bir iş yapabilirsiniz.  Birlikte geliştirip sunacağınız bu yeni konsept ve yaratıcı fikrinizle sektörde oldukça dikkat çekebilirsiniz.

Kova: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle parasal konularınızla ilgili karar vermeniz gereken bazı önemli noktalar bulunuyor. Fakat emin olamadığınız yatırımlardan dolayı kararsız olabilirsiniz. Detaylı araştırma yapabilir ya da profesyonel destek alabilirsiniz.

Balık: Güneş ile Vesta üçgeninin etkisiyle maddi olarak çok güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Birkaç gün içinde gelirinizi artırabilir ya da yüklü miktarda bir nakit akışı olabilir. Akıllıca bir yatırım veya güvenilir bir gelir kaynağı sayesinde refaha kavuşabilirsiniz.