Haftalık Burç Yorumları-18 Ekim

18 Ekim -24 Ekim haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

18 Ekim- 24 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler?

Önemli Retroların bittiği ve yılın en sert Dolunayının yaşanacağı bir haftaya giriş yapıyoruz sevgili fal sepeti takipçilerim. Satürn ve Jüpiter Retroları yaz dönemlerinden bugüne kadar bizlere belirsiz bir savrulma enerjisini yaşatmıştı. Merkür Retrosunun da sürece dahil olması, hayatımızı çok daha büyük ölçüde kısıtladı. Hafta başından itibaren önce Jüpiter Retrosunun  bitmesi sonrasında ise Merkür Retrosunun bitmesi bizlere daha net adımlar atacağımız bir süreci getirecek.

Hafta başında Mars Jüpiter üçgeni, özellikle Ateş ve Hava burçlarını oldukça destekleyici bir etkide olacak. Ateş ve Hava grubu burçları atacağı her türlü adımda şansı arkalarında hissedecekler. Jüpiter Retro sonrası adeta ödüllerini dağıtıyor olacak.

20 Ekim’de Koç burcunda bir Dolunay meydana gelecek. İkili ilişkilerde Terazi Yeni Ayından sonra daha fazla netlik yaşayacağımız etkiler hakim olacak. Bireysellik ön plana çıkacak ve kendi isteklerimiz önem kazanacak. Bu süreçte aşk hayatımızda keskin bitişler söz konusu olabilir.

22 Ekim’de Mars ve Plüton karesi yaşanacak. Bu açı oldukça zorlayıcı bir açıdır. Öncü burçlar çok daha fazla etkilenecektir. Bu etki ile meydan okumalar, manipülasyonlar, restleşmeler ve tartışmalar büyük yıkım ve kaoslar yaşanabilir. Aynı zamanda geri dönüşü olmayan sert kopuşlar olabilir. Enerjiler bu etki ile oldukça gergin olacaktır.

23 Ekim’de Güneş artık Akrep burcuna geçiyor olacak. Bu süreçte biraz daha gizemli, tutkulu ve biraz daha içsel, derinlere ineceğimiz zamanlarda olabiliriz.

18 Ekim- 24 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler?

 

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, bu hafta burcunuzda bir Dolunay yaşanacak ikili ilişkilerinizde radikal kararlar alacağınız bir etki hakim olacak. Uzun bir süredir ikili ilişkilerde yaşamış olduğunuz yanlış anlaşılmalar ve aksaklıklar toparlanmaya başlıyor olacak. Zaman zaman ikili ilişkilerinizde krizler de yaşanabilir ve gelecek ile ilgili net kararlar vermenizi gerektiren şartlar oluşabilir. Aynı zamanda duygusal hayatınızda sizden gizlenen bir takım konular açığa çıkabilir. Dolunay sizlere tüm bu krizleri yönetecek gücü verecektir. Ancak gücünüzü yıkıcı şekilde kullanmamaya özen göstermelisiniz ve güç savaşlarına girmekten uzak durmalısınız. 

Ayrıca bu hafta kariyer hayatınızda rekabetçi bir tutum sergilemekten de uzak durmalısınız. Hedefleriniz ve idealleriniz konusunda netleşmeler yaşayabilirsiniz. Son olarak ise fiziksel görünümünüzde radikal değişimlere gidebilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, bu hafta iş hayatınızda uzun süredir yaşadığınız problemleri ve düzen eksikliklerini iyileştirip rutine geçirebileceğiniz etkiler söz konusu olacak. Dolunayın etkisi ile içsel bir muhasebe sürecine girebilirsiniz ve bu nedenle içsel anlamda huzursuzluk hissedebilirsiniz. Gizli düşmanlıklar söz konusu olabilir, uyku problemleri yaşayabilirsiniz ve daha geri planda olmak isteyebilirsiniz. 

İş hayatınızla ilgili alacağınız yeni kararlarda biraz daha temkinli olmalısınız. Bu hafta itibariyle yeni kariyer fırsatları elde edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız ile güç mücadelesi içine girmekten uzak durmalısınız. İş hayatınızda rekabetçi bir ortam oluşabilir ve düşmanlıklara maruz kalabilirsiniz. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim çünkü kontrolü sağlamakta güçlük çekebilirsiniz. Dolunayın etkisi ile bağımlılık oluşturduğunuz her türlü ikili ilişki sonlanabilir. Son olarasa hafta boyunca sağlığınıza özen göstermelisiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, bu hafta itibari ile duygusal hayatınızdaki belirsizlikler ve eski aşkların oluşturduğu melankolik durumlar sona eriyor olacak. Duygusal hayatınızda daha net kararlar alacağınız bir süreç başlayacak. Bu süreçte  arkadaşlarınız ile olan her türlü iletişime dikkat etmelisiniz ve güç savaşları içine girmekten uzak durmalısınız. Aynı zamanda baskıcı tavırlar içinde olmamaya da özen göstermelisiniz. 

Arkadaşlarınız ile aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz. Üzerinizde baskı hissettiğiniz bir ilişkiniz varsa bitirme kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden ya da arkadaşlık ilişkilerinizden yeni bir aşkın doğması söz konusu olabilir. Evli olan İkizler burçları uzun süredir yaşadıkları problemleri çözebilir. Ya da ani bir ayrılık kararı alabilir. Özellikle hafta sonu aşk hayatınızda sizi mutlu eden gelişmeler söz konusu olabilir. Koç burcunda yaşanacak olan Dolunayın etkisi ile gelecek planlarınız ile ilgili projeleriniz önem kazanacak ve Dolunay sizlere harekete geçme enerjisi verecek. Bu hafta kararlarınızda daha cesur olabilirsiniz. Özellikle parasal anlamda hafta boyunca riske girmemeye özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, bu hafta itibari ile ev ve aile yaşantınızla ilgili konularda belirsiz ilerleyen süreçleriniz netliğe kavuşabilir. Birilerinden beklediğiniz paralar varsa yada ev almak, araba almak, taşınmak, kredi çekmek gibi gündemleriniz varsa sonuca oluşabilir. Koç Dolunayı haritanızın tepe noktasında gerçekleşiyor olacak, bu da hayatınızla ilgili oldukça önemli bir karar alacağınızı gösteriyor. Evinizle, ilişkiniz yada kariyerinizle ilgili konularda büyük uyanışlar yaşamanızda mümkün. Özellikle kariyer konularında güç çekişmeleri içinde kendinizi bulabilirsiniz. 

Ayrıca ebeveynlerle olan ilişkilerinizde ya da patronlarla olan ilişkilerinizde mücadele vermenizi gerektiren gergin durumlar oluşabilir. Hafta sonuna doğru yaşanacak olan Mars Plüton karesinde öfkenize hakim olmanız gereken şartlar oluşabilir. Kariyer hayatınızda statü değişimi yaşayabilirsiniz ve beklediğiniz terfi konuları varsa gerçekleşebilir. Bazılarınız bu dönemde kariyer hayatlarında istifa etme kararı alabilir. Son olarak ise sizin için önemli olan bir konuda hukuki mücadele başlatma kararı alabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, bu hafta Merkür Retrosunun bitmesiyle yakın çevre ilişkilerinizde yaşadığınız sıkıntılar ve  kendinizi ifade etme şeklinizde yaşadığınız yanlış anlaşılmalar bitiyor olacak. Mars Jüpiter etkileşimi bu hafta ikili  ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşamanıza neden olabilir.  Aşk hayatınızda hareketli günler geçirebilirsiniz. Beklenti içinde olduğunuz bir kişi varsa güzel haberler alabilirsiniz. Kalbi boş olan Aslan burçları uzun bir aradan sonra yeni bir ilişkiye başlayabilir. Hali hazırda ilişkisi olan Aslan burçları ise partnerleriyle keyifli bir etkileşim içinde olabilir. 

Bu hafta yaşanacak olan Koç Dolunayı 9. evinizde yaşanıyor olacak. Dolunayın etkisi ile inançlarınızı sorgulayacağınız bir etki alabilirsiniz. Yurt dışı ve hukuksal konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Medya üzerinden yürüttüğünüz işlerde farkındalıklar yaşamanızda mümkün. Kariyer hayatınızla ilgili konularda güçlü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Hatta kariyer hayatınızla ilgili yolculuklar söz konusu olabilir. Hafta sonu Mars Plüton karesinin etkisiyle çok fazla gergin ve öfkeli bir ruh halinde olmanız mümkün bu nedenle sinirlerinize hakim olmanızı tavsiye ederim.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, Merkür Retro sunun etkisi ile parasal kaynaklarınızla ilgili yaşadığınız belirsizlikler ve sorunlar bu hafta itibari ile çözülmeye başlıyor olacak. Aynı zamanda Mars Jüpiter etkileşimi kariyer hayatınızda sizi destekliyor olacak. Beklediğiniz terfi yada zammı alabilirsiniz ayrıca kariyer hayatınızda yapacağınız önemli konuşmaları bu hafta yapabilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak konusunda her türlü girişimde destek alıyor olacaksınız. 

Koç Dolunayı ise sizin haritanızda 8.evde gerçekleşiyor olacak. Dolunayın etkisi ile hayatınızda yaşadığınız krizli bir meseleyi çözebilirsiniz. Ayrıca korkularınızın üzerine gideceğiniz bu dönemde parasal konularda da net kararlar alabilirsiniz. Mars Plüton karesi duygusal hayatınızla ilgili konularda öfkeli tavırlar sergilemenize neden olabilir. Aşk hayatınızda keskin kararlar alabilirsiniz. Sonradan üzüleceğiniz fevri davranışlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Son olarak da sağlığınız ile ilgili konularda uzun süredir ertelediğiniz ufak bir operasyonu gündeminize alabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, bu hafta burcunuzda devam eden Merkür retrosu bitiyor olacak. Uzun süredir hayatınızın her alanında yaşadığınız engellenmiş hissettiğiniz durumlar sona erecek. Mars Jüpiter etkileşimi başlatmak istediğiniz her türlü yeni süreçte sizi destekliyor olacak. Uzun süredir iş arayan Terazi burçları bu hafta olumlu gelişmeler yaşayabilir ve yeni iş başlangıcı yapabilir. 

Bu hafta yaşanacak Koç Dolunayı sizlerin ilişkiler alanınıza etki edecek. Duygusal hayatınızda problemli giden bir ilişkiniz varsa sorunlarınızı çözmenin mümkün olmadığını düşünüp ayrılık kararı almanız mümkün olabilir. Bu Dolunay sizlere ilişkilerinizle ilgili büyük farkındalıklar yaşatacağa benziyor. Ayrıca aşk hayatınızla ilgili konularda ailenizle ve partneriniz arasında kalabilirsiniz. Hak ve adalet arayışınız üst seviyede olabilir. Hafta sonuna doğru öfke patlamaları yaşamanız söz konusu olabilir bu nedenle sakinliğinizi korumak güçleşebilir. Özellikle hafta sonu kendi ailenizle ilgili konularda kaotik durumlar yaşanabilir, dikkatli olmakta fayda var.

Akrep Burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, bu hafta Jüpiter ve Merkür retrosunun sona ermesiyle uzun süredir yaşadığınız içsel hesaplaşma sürecinin sonuna gelmiş bulunuyorsunuz. Bu süreçte her biriniz bir takım kayıplar vermiş olabilirsiniz. Artık ne yapacağınızı daha çok bildiğiniz zamanlarda olacaksınız. Dostu düşmanı ayırt ettiğiniz bu dönemde yönünüzü net bir şekilde belirleyeceksiniz. 

Bu hafta yaşanacak olan Koç Dolunayı sizin iş hayatınıza etki ediyor. İş hayatınızla ilgili her türlü konu bu dönemde netliğe kavuşabilir ve kariyer hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler ile rekabet ortamlarının oluştuğunu fark edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda baskı hissettiğiniz süreçler oluşabilir. Bu hafta her türlü kuruntu ve vesveseden uzak durmalısınız. Çok fazla takıntılı düşünceler içine girmeniz sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Hafta sonu yaşanacak olan Mars Plüton karesi yakın çevre ilişkilerinizde dedikodu ortamlarına maruz kalmanıza neden olabilir ve bu nedenle öfkenize yenik düşebilirsiniz. Gerçeği yansıtmayan konular içinde kendinizi bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise tüm bu hesaplaşmalar içinde partnerinizin yoğun desteğini almak sizi mental olarak rahatlatabilir. Birlikte olduğunuz kişinin sizin için ne kadar değerli olduğunu bir kez daha fark edebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, 11. Evinizde yaşanan Merkür Retrosunun sona ermesiyle sosyal çevreniz ve kariyerinizle ilgili uzun süredir yaşadığınız belirsiz süreçler son bulacaktır. Hayallerinizin peşinden daha net kararlarla koşmaya başlayacağınız bu süreçte bazı dostlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. Mars Jüpiter etkileşimi finansal konularda sizlere şanslı fırsatlar getirebilir. 

Hafta içinde yaşanacak olan Koç Dolunayı aşk hayatınızı etkileyecek. Duygusal hayatınıza dair uzun süredir yaşadığınız belirsizlikler netleşecek. Dolunayın etkisi ile kendinizi yeni bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Ancak sosyal çevrenizin aşk hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Platonik olarak yaşadığınız bir duygusal bağınız varsa bu hafta sürpriz gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Ayrıca uzun süredir size karşı yoğun duyguları olan birinden aşk itirafı alabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile bu hafta yaratıcılığınızda artacaktır. Yaratıcılık gerektiren her türlü işi hayata kolayca hayata geçirebilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak olan Mars Plüton etkileşimi finansal konularda büyük riskler içine girmemeniz konusunda sizi uyarıyor olacak. Yaptığınız bir harcama yada girdiğiniz riskli bir girişim sonradan büyük zararlar yaşamanıza neden olabilir. Finansal konularda riskli adımlar atmaktan uzak durmalısınız.

Oğlak Burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni oğlak olanlar, Merkür retrosunun sona ermesiyle uzun süredir kariyer hayatınızda yaşadığınız sorunlar ve belirsizlikler sona eriyor olacak. Mars ve Jüpiter etkileşimi parasal konularda sizleri destekliyor.  Ayrıca uzun süredir beklediğiniz bir para varsa bu etkileşim ile elinize geçebilir. 

Koç Dolunayı bu hafta 4. Evinizi yani yuvanız ile ilgili konuları etkisi altına alıyor olacak. Ev ve yuva konularında duygusal bir tamamlanma süreci yaşayabilirsiniz. İçsel bir huzursuzluk da hissedebilirsiniz. Kariyerinizin ev hayatınıza etki etmesi söz konusu olabilir. Bu hafta bazı Oğlak burçları boşanma kararı alabilir. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz yada beklediğiniz terfi durumları netlik kazanabilir. Hafta sonu kritik konularda kaotik süreçler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uzun süredir içinizde tuttuğunuz konularda büyük patlamalar yaşayabilirsiniz ve restleşmeler içine girebilirsiniz, dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Kova Burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar burcunuzda yaşanan Jüpiter Retrosunun ve Merkür Retrosunun bitmesiyle eğitim hayatınızla ilgili ya da yurt dışı konuları ile ilgili yaşadığınız her türlü belirsiz koşullarda net süreçler yaşamaya başlayacaksınız. Ayrıca hukuksal yürüttüğünüz bir meseleniz varsa bu etki ile çözülebilir. Mars Jüpiter etkileşimi sizleri yaşamınızda yeni bir yöne yeni bir sürece sürükleyebilir. Yaşamınızda pozitif bir ruh hali içinde olabilir ve cesaret göstereceğiniz her türlü yeni girişimde bulunabilirsiniz. 

Koç burcunda yaşanacak Dolunayın etkisi ile kardeşleriniz ve yakın çevreniz ile olan iletişiminiz mercek altına alınacak. Yakın çevrenizin bir takım sorunları ile ilgilenmek durumunda kalacağınız şartlar koşullar oluşabilir. Bu koşullar sizde yıpratıcı bir etki yaratabilir. Dolunayın etkisi ile bazı konulardaki düşünceleriniz değişebilir yada yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi bu zamana kadar ifade ettiğiniz şeklin yanlış olduğunu düşünüp ilişkilerinizdeki iletişimi farklı bir boyutta yürütme kararı alabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak Mars Plüton karesi içsel bir hesaplaşma yaşamanıza neden olabilir ve geçmişte sizi derinden etkileyen konular zihninizi ele geçirebilir. Aynı zamanda geçmiş yaralarınızı düşünüp kendi içinizde kaotik bir durum yaşamanıza neden olabilir.

Balık Burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar,  Merkür Retrosunun bitmesiyle geçtiğimiz haftalarda yaşadığınız krizli meselelerin tek tek çözümlenmeye başladığını fark edeceğiniz bir döneme giriyor olacaksınız. Mars Jüpiter etkileşimi sizlere içsel anlamda bir büyüme yaşatıyor olacak ve bu zamana kadar yaşadığınız zorlukların aslında sizleri ne kadar güçlendirdiğini fark ediyor olacaksınız. Bu süreçte yaşamın sizden ne istediğini daha iyi fark ediyor olacaksınız sistemin sizi desteklediğini hissedeceksiniz ve içsel bir huzur yaşayacaksınız. 

Koç Dolunayı sizlerin 2. evinizi etki altına alacak ve finansal konularınız kazançlarınız harcamalarınız ön plana çıkacak. Bu dönemde aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Her türlü finansal konuda planlı hareket etmelisiniz. Para ile ilgili konularda geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. Hafta sonu yaşanacak Mars Plüton karesi sosyal çevrenizde bir takım manipülasyonlara maruz kalmanıza neden olabilir. Hiç kimsenin etkisi ile hayallerinizden hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz. Hafta sonu ise alacağınız her türlü önemli kararda kendi kişisel rehberliğinize güvenerek yol almalısınız.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.