Haftalık Burç Yorumları-11 Ekim

11 Ekim -17 Ekim haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

11 Ekim- 17 Ekim Haftasının Genel Etkileri Neler?

Ay, yay burcunda bu nedenle haftaya iyimser bir ruh halinde giriş yapıyoruz. Biraz özgürlüğümüze ve keyfimize düşkün olabiliriz.Aynı zamanda hafta başı yarım kalan işlerimizi de tamamlamak adına oldukça destekleyici zamanlar.

12 Ekim Salı günü yaklaşık beş aydır Retro hareketinde  olan Satürn artık düz hareketine başlıyor. Son beş aydır hayatımızda engel yaşadığımız ve ilerleme kaydedemediğimiz her konuda ilerleme sağlayabileceğimiz zamanlarda olacağız. Ancak Merkür hala Retro olduğundan iletişim de yaşanacak problemlere dikkat etmemiz gerekiyor.

Perşembe günü kazalara ve yaralanmalara açık bir gün olabilir beklenmedik olaylar rutinimizi bozabilir bu nedenle sağduyumuzu korumamız gereken bir günde olacağız.

Cuma günü ise Venüs’ün olumlu açısı hem finansal konularda hem duygusal hayatımızla ilgili konularda bizleri oldukça destekliyor olacak.

Hafta sonu Ay balık burcunda olacak. Bu nedenle duygusal anlamda hassas olacağımız bir gün olabilir. Merkür ve Jüpiter hafta sonu Retro halinden çıkmaya hazır ve durağan konumda olacağından karışık bir ruh hali içerisinde olabiliriz. Ancak 19 Ekim itibariyle Merkür’ün düz harekete geçmesi iletişimde yaşadığımız problemleri bitirirken, Jüpiter’in düz hareketine geçmesi şansı, bolluğu ve bereketi yeniden hayatımızda hissetmemizi sağlayacak.

11 Ekim- 17 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, ikili ilişkilerinizin ve finansal konularınızın ön plana çıkacağı bir haftaya başlıyor olacaksınız. Hafta genelinde her türlü  alım satım konusunda destekleneceksiniz. Uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz yada satın almak istediğiniz gayrimenkul var ise bu hafta olumlu sonuç alabilirsiniz ancak yine de bir satın alma işleminiz varsa Merkür Retro sonrasına bırakmanız daha faydalı olacaktır. 

Yurt dışı ile iletişiminde hız kazanacağı bir haftada olacaksınız. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz grup ve etkinliklerde de ön planda olacaksınız. Yani sosyal çevrenizde parlayacağınız etkiler hakim olacak. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde iletişime dikkat etmenizde fayda var. Duygusal hayatınızla ilgili önemli konuşmaları yapmak için uygun bir hafta değil. Size tavsiyem konuşmanız gereken sorunları Merkür retrosu sonrasına bırakmalısınız sevgili Koç burçları.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, kariyer hayatınız ve çalışma ortamınız birlikte iş yaptığınız kişiler ile olan krizleri çözeceğiniz ve üzerinde durulması gereken konularda net kararlar alacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. 

Hafta ortasında partneriniz ile yaşanacak gerginlere dikkat etmelisiniz. Üçüncü kişiler nedeni ile sorunlar yaşayabilirsiniz ancak bu etki hafta sonu düzelecektir. Duygusal hayatınızda problemler yaşayan ve beklenti içerisinde olan Boğa burçları bekledikleri haberleri alabilir ve problemlerini çözebilir. Hafta sonu finansal konularda destekleniyor olacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz bir para var ise elinize geçebilir. Hafta sonu ise sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var ayrıca sevdiklerinizle yapacağınız kısa bir seyahat mental anlamda size iyi gelebilir.

İkizler Burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, duygusal hayatınızın ön planda olacağı bir haftaya merhaba diyorsunuz. Özellikle bu hafta eski partnerlerinizden dönüşler olabilir. Sizlerde uzun süredir geçmişle ilgili bir takım sorgulamalar yapıyor olabilirsiniz belki de geçmişte kalan bir kişiye duyduğunuz özlem,  duygularınız ile mantığınız arasında bir savaş vermenize neden oluyor olabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden de geçmişe dönmek konusunda olumsuz eleştiriler alıyor olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz süreçte kalbinizin sesi sizi yanıltmayacaktır. Ancak yeni aşklar konusunda Merkür Retro sonrasını beklemenizde fayda olacaktır.

Evli olan İkizler burçları eşleri ile ebeveynleri arasında denge kurmakta zorlanabilir ancak hafta sonuna doğru tüm problemlerinizi çözeceksiniz. Hafta sonu yurtdışı iletişimi ve hukuksal konularda beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Hatta yurt dışından yürüttüğünüz işlerde yükselişe geçeceğiniz bir dönemdesiniz. 

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, hafta boyunca aileniz, partneriniz ve kariyer hayatınızla ilgili konularda denge kurmakta zorlanacağınız etkiler hakim olacak. Bazılarınız partneriniz ile iş hayatı arasında denge kurmakta zorlanırken kimileriniz ebeveynleriniz ile ev hayatınız konusunda denge kurmakta zorlanabilir. Duygusal hayatınızda bir birlikteliğiniz yok ise ailenizin önereceği bir kişi ile tanışma kararı alabilirsiniz. 

Özellikle hafta ortasında kariyer hayatınızda gizli düşmanlıklar ve arkanızdan çevrilen dolaplara karşı dikkatli olmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerle oluşabilecek krizlerden de uzak durmalısınız. Hafta boyunca aşırı harcamalar yapabilirsiniz . Uzun dönemde zorlu süreçler yaşamamak adına gelir ve gider dengenizi korumaya çalışmalısınız. Hafta sonu ev içinde uzunca süredir ertelediğiniz işleri tamamlayabilirsiniz ve taşınma gündemi olan sevgili Yengeçler hafta sonu alacakları etki ile taşınabilir. 

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, tüm hafta boyunca yakın çevrenizle olan iletişiminiz ön planda olacak. Kardeşleriniz ya da komşularınızın sorunlarını çözmekte yardımcı olabilirsiniz yada onların sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta kendi içinizde geçmiş ile bir hesaplaşma içine girebilirsiniz. Ayrıca hafta içinde eski arkadaşlarınız ile plan ve programlar yapabilirsiniz. 

Bu hafta özellikle trafikte oldukça dikkatli olmalısınız, hız konusunda lütfen abartıdan kaçının. Ayrıca hafta sonuna doğru uzun süredir içinizde sakladığınız bazı konuları çevrenizdeki kişiler ile paylaşma kararı alabilirsiniz ve çevrenizdeki bazı kişilerin sizden gizlediği bazı konular olduğunu öğrenebilirsiniz. Ancak hafta sonuna doğru olan etkiler yanılgılara açık olacağından gerçekliğinden emin olmadığınız hiçbir konuda karar vermemelisiniz. Özellikle cumartesi ve pazar iletişim dilinize özen göstermelisiniz, fevri ve baskıcı tavırlardan uzak durmalısınız.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, bu hafta maddi olarak çözüme ulaştıramadığınız ve her konuda yakın çevrenizden alacağınız olumlu destekler ile haftaya başlıyor olacaksınız.  Kariyer hayatında iş arayan bir Başak burcu iseniz eskiden tanıdığınız iş çevreniz yada arkadaş çevreniz sayesinde yeni iş fırsatları elde edebilirsiniz. 

Duygusal hayatınız ile ilgili konularda ruhen kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Hali hazırda bir ilişkiniz varsa ben bu ilişkinin neresindeyim bu ilişkiden ne bekliyorum sorusu zihninizi meşgul edebilir. İlişkisi olmayan Başak burçları ise hayalini kurduğu aşka neden kavuşamadığı ile ilgili olarak kendisini sorgulayabilir. Hafta sonu ise eski dostlarınız ile telefon trafiği yaşamanız mümkün olabilir. Eski anıları yad etmek ruhunuza iyi gelecektir.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, hafta başında kendinizi ifade etmek konusunda yanlış anlaşılmalara açık etkilerde olabilirsiniz. Bu nedenle düşündüğünüz bir fikri ortaya atarken söylediğiniz sözcükler yanlış yerlere çekilebilir. 

Duygusal hayatınızla ilgili konularda uzun süredir kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz. Partneri olmayan sevgili Teraziler yakın çevrelerinde tesadüfi olarak tanışacakları bir kişiden oldukça etkilenebilir. İlişkisi olan Terazi burçları ise partnerleri ile keyifli planlar yapabilir. Hafta genelinde ihmalkar davranışlar ve kazalara açık bir etki yaşamanıza sebep olabilir. Bu hafta her türlü konuda önlem alarak ilerlemeniz gerekir. Finansal konularda hafta sonu sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz kazanç kapıları elde etmeniz mümkün. Ayrıca tüm hafta sonu sizi mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, arkadaş çevrenizle olan ilişkilerinizin bir takım sınavlardan geçeceği bir haftaya başlıyorsunuz. Dostluklarınızda ve arkadaş ilişkilerinizde alma verme dengesini sorgulayabilirsiniz. Kendinizin çok fazla fedakar olduğunu ve karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz. 

Finansal konularda ise oldukça olumlu etkiler alıyor olacaksınız. Otorite figürlerinden de olumlu destekler alabilirsiniz. Bu hafta ebeveynlerinizin sağlık problemleri ile ilgilenmenizi gerektiren koşullar söz konusu olabilir. Duygusal hayatında kalbi boş olan Akrep burçlarının uzun süredir arkadaşlık ilişkisi yürüttüğü bir kişi ile duygusal bir bağ kurmaları mümkün olabilir. Bir arkadaşlık ilişkisi aşka dönüşebilir. Partneri olan Akrep burçları ise eşlerinden ve sevgililerinden olumlu destekler alabilir. Hatta bir problemlerini partneri partnerlerinden alacakları destekle çözüme kavuşturmaları söz konusu olabilir.

Yay Burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, bu hafta yöneticileriniz ve otorite figürleri ile olan iletişiminize oldukça dikkat etmeniz gereken bir haftada olacaksınız. Özellikle kariyer hayatınızda yeteneklerinizi ortaya koymak konusunda kendinizi baskı altında hissetmenize sebep olabilir. 

Hafta genelinde her türlü konuyu fazla içselleştirmemeye özen göstermelisiniz. Ancak haftanın olumlu tarafı ise katılacağınız her türlü davet organizasyonda parlayacağınız dikkat çekeceğiniz bir haftada olacaksınız. Katılacağınız bir düğün yada organizasyonda tanışacağınız bir kişi ile flörtöz etkiler yaşamanız mümkün. Beklentilerinizi gerçekçi tutmakta yine de fayda var unutmayın ki Merkür retrosu hala devam ediyor sevgili Yay burçları. Bu hafta aileniz ile olan iletişimde sivri dilli olmamaya özen göstermelisiniz. Hafta sonu arkadaşlarınız ile yapacağınız plan ve organizasyonlarda yanlış anlaşılmalara açık etkide olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki kişiler ile huzursuzluk yaşamanız söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni oğlak olanlar, bu hafta partnerinizin ya da sevgilinizin sizden sakladığı konular gün yüzüne çıkabilir ve hafta genelinde sinirlerinize hakim olmanız gereken şartlar sizi zorlayabilir. Bazı şeylerin size söylenildiği gibi olmadığını fark edebilirsiniz. Hafta boyunca gizli düşmanlıklara dikkat etmeniz gerekiyor. 

Kariyer hayatınızda hafta ortasından itibaren krizleri yönetmek zorunda kalmak mental açıdan sizi zorlayabilir. Eskiden kaçırmış olduğunuz bir takım iş ve kariyer fırsatları yeniden hayatınızda yer alabilir ve yeniden kayıp yaşamamak adına bu konuda oldukça detaylı bir çalışma içine girebilirsiniz. Hafta genelinde sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir etkide olacaksınız sevgili Oğlaklar. Özellikle kalabalık ortamlardan ve sinirlerinizi bozacak konulardan uzak durmalısınız. Finansal konularda oldukça destekleneceğiniz bir hafta da olacaksınız. Sorumluluk bilinciniz ve planlı olmanız kazanç kapılarınızın artmasını sağlayacaktır. Hafta sonunda uzaktan alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir. Hafta sonu sevdiklerinizle yapacağınız planlar mental anlamda ruhunuza iyi gelecektir.

Kova Burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, bu hafta parasal koşullara oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle harcamalarınız konusunda oldukça dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız. Uzun vadeli yatırım yapmak istediğiniz bir süreçte iseniz yada bir kredi meseleniz varsa bu hafta beklemek faydalı olacaktır.

Kariyer hayatınızda ise uzun süredir beklediğiniz haberler bu hafta gelebilir yada beklediğiniz gelişmeler bu hafta yaşanabilir. Duygusal hayatınızla ilgili konularda bu hafta tamam mı devam mı kararı almanı mümkün ancak Merkür Retro olduğundan alacağınız her türlü karardan sonradan pişman olabilirsiniz. Birlikteliği olmayan Kova burçları bu hafta  sosyal medyadan tanıyacakları bir kişi ile flörtöz etkiler içinde olabilir. Hafta genelinde her türlü konuda düşünmeden hareket etmemeniz gereken bir dönemde olacaksınız.

Balık Burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, bu hafta kariyerinizle ilgili oldukça güzel gelişmeler yaşayarak haftayı başlatıyorsunuz. Her türlü proje ve sunumda kendinizi ve yeteneklerinizi güçlü şekilde ortaya koyabilir ve olumlu dönüşler alabilirsiniz. Yurt dışı konularıyla ilgili yürüttüğünüz bir süreç varsa beklediğiniz haberler bu hafta yüzünüzü güldürebilir. 

Hafta genelinde yarım kalan işleri ve projeleri tamamlamak adına da destekleneceksiniz. Ancak arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Özellikle bu hafta sırlarınızı paylaştığınız kişilere dikkat etmelisiniz ve güvenmediğiniz kişilerin yanında önemli konuları konuşmamaya özen göstermelisiniz. Duygusal hayatında sorun yaşayan Balık burçları bu hafta ayrılık kararı alabilir. Hayatınızda daha içe dönük olmak isteyeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor olacak. İlişkisi olmayan Balık burçları platonik duygulara çekilebilir. Son olarak ise finansal konularda gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. FalSepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.