Haftalık Burç Yorumları- 19 Temmuz Haftası

Haftalık Burç Yorumları

19 Temmuz – 25 Temmuz haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

19 Temmuz -25 Temmuz Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay’ın güçlü etkisiyle başlıyoruz. Oldukça sert etkilere sahip olan bu Dolunay’da özgürlük ihtiyacımız ön planda olacak. Hayatımızda ki tüm konularda yenilenme enerjisi içerisine gireceğiz. Yaşamlarımızdaki kısır döngü haline gelmiş olan her türlü ilişkiyi sonlandırmak isteyeceğiz. Hayatımızda bizi mutlu etmeyen tüm süreçlerde bitişler söz konusu olacak. Ayrıca hayatımızın her alanında düzen ve istikrar isteyeceğiz. Toplumsal konulara dair duyarlılığımız Kova Dolunayı ile birlikte artacak.

Kova burcunda yaşanacak olan Dolunay ülkemiz açısından da oldukça önem arz ediyor olacak. Türkiye’nin 8. evinde gerçekleşecek olan Dolunay, Güneş ile kare açı yapacak. Bu da ülke genelinde bir takım krizler yaşanmasına sebep olabilir. Astroloji de Güneş, liderleri ve yöneticileri temsil eder. Bu nedenle de yöneticiler ve liderler ile ilgili krizli durumlar gündem olabilir. Ekonomik anlamda da dalgalı ve belirsiz bir süreçler yaşanabilir. Yine hava şartlarında ani beklenmedik değişimler söz konusu olurken deprem tetikleyici nitelikte olaylar da yaşanabilir. 

Hafta başında Merkür’ün Chiron Yıldız’ı ile yapacağı olumsuz açı duygusal hayatımız ile ilgili konular da bizi geçmişe götürebilir. Bu nedenle ruhsal olarak kendimizi karamsar hissedebiliriz. Ancak sonrasında Uranüs’ün Merkür ile yapacağı olumlu açı, kasvetli ruh halinden bizleri çıkarıp sürpriz gelişmelerle motivasyonumuzu oldukça yükseltecektir.

Perşembe günü para ve ikili ilişkilerimizi yöneten Venüs, Aslan burcundan çıkarak Başak burcunda yolculuğuna başlayacak. Venüs, Başak burcunda çok  huzurlu olmayacaktır. İkili ilişkiler ve para konularında takıntılı davranışlar içinde olabiliriz. Duygu dünyamızda empati yeteneğimiz azalabilir. Aşk hayatımızla ilgili konularda mantık tarafımız işleyecektir bu nedenle kendimizi kolay kolay akışa teslim etmek istemeyebiliriz.

Perşembe günü Güneş, Yengeç burcunda yolculuğunu tamamlayarak Aslan burcuna giriş yapacak. Güneşin kendi evinde yani Aslan burcunda olması motivasyonumuzu oldukça yükseltecek. Bu süreçte yaşamın biraz daha keyif veren tarafları ön plana çıkacak. Gezmek, eğlenmek ve yaratıcılığımızı ön plana çıkarmak için oldukça uygun zamanlarda olacağız.

19 Temmuz -25 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, hafta başında yaşanacak olan Chiron yıldızı ile Merkür’ün olumsuz açısı sizleri geçmişle ilgili konularda bir  hesaplaşma içerisine itebilir. Bu nedenle duygusal konularda karamsar olabilirsiniz. Ancak hemen arkasından Ura Temmuz Haftasınüs’ün Merkür ile yapacağı olumlu açı, sürpriz haberleri ve gelişmeleri beraberinde getirecektir. Hafta genelinde arkadaşlar, çevrenizdeki insanlar, üye olduğunuz dernekler ve sosyal gruplar ile ilgili konular gündeminizi oluşturacak. 

Venüs’ün Başak burcuna geçmesi kariyer hayatınızı hareketlendirecek. İş arayan Koç burçları 16 Ağustos haftasına kadar oldukça şanslı etkilere sahip olacak. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte geçmiş ilişkileriniz ile bağlarınızı tamamen koparıp yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Kova Dolunay’ı arkadaşlarınız ile aranızda krizler ve kaotik durumlar yaşanmasına sebep olabilir. Bazı arkadaşlık ilişkilerinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, haftaya aşk hayatınız ile ilgili konularda eksikliklerle başlayabilirsiniz. Uranüs’ün Merkür ile yapacağı olumlu açı maddi ve manevi açıdan sürpriz haberleri ve gelişmeleri beraberinde getirebilir. 

Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile gündeminiz bir ay boyunca ev konuları olacak. Ev içi dekorasyon, tadilat ya da taşınma konuları hız kazanabilir. Venüs’ün Başak burcuna geçmesi ile birlikte ise ayaklarınızı yerden kesecek muhteşem bir ilişkiye başlayabilirsiniz. 24 Temmuz’da Kova burcunda yaşanacak Dolunay ile kariyer hayatınızla ilgili sınavlar verebilirsiniz. İş hayatınızda sizden saklanan bir konuyu öğrenebilir ve bazı kişileri hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, haftaya kendinizi iyi hissettirecek gelişmelerle başlayacaksınız. Maddi konularda para girişiniz  istediğiniz düzeyde olmasa da sizi mutlu edecek nitelikte olacak. Bir de bu hafta trafikte ve yakın çevre ilişkilerinde dikkatli olmanızda fayda var. 

Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte aşk hayatınızı ilgilendiren sorunlarla yüzleşmek istemeyebilirsiniz. Kova burcunda yaşanacak Dolunay ile beraber yurtdışı seyahatleriniz gündem olabilir. Yine bu süreçte aşk hayatınızda çok daha fazla  özgür olmak isteyebilirsiniz. Hatta bu nedenle partnerlerinize anlık tepkiler verebilir ve sorunlar yaşayabilirsiniz. 

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, hafta başında yakın çevrenize kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Uranüs’ten alacağınız olumlu destek ikili ilişkilerinizde ki krizleri çözmenizde yardımcı olacaktır. Bu hafta harcamalar konusunda aşırıya kaçmamak da fayda var. Duygusal hayatınız ile ilgili konularda inatlaşmalar gerginlikler yaratabilir.

22 Temmuz’da Güneş’in Aslan burcuna geçmesi, maddi konularda sizi destekleyecek. Bu hafta kariyer hayatınızda önemli bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Maddi konularda yöneticilerinizden ve otorite figürlerinden destek alabilirsiniz. Dolunay’ın Kova burcunda olmasıyla birlikte, uzun süredir düzelmeyen maddi konularınız çözüme kavuşabilir.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, hafta başından itibaren gelecek yaşantınızla ilgili yeni bir süreci başlatacaksınız. Sezgileriniz oldukça güçlü olabilir ve ilham gerektiren konularda yaratıcılığınız artabilir. İkili ilişkilerinizde ise uzun süredir havada kalan ve tamamlanmayan konuları sonlandırmak isteyebilirsiniz. 

Güneş’in Aslan transiti ile beraber, girdiğiniz her alanda parlayacağınız bir dönem başlıyor. Venüs’ün Başak transitiyle ise parasal konularda beklentinizin üstünde kazançlar elde edebilirsiniz. 

Kova burcunda yaşanacak Dolunay ile uzun süreli birlikteliklerinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. Dolunay süresince gizli düşmanlıklara dikkat etmenizde fayda var. Bu dönemde sizden gizlenmiş birtakım konuların ortaya çıkması söz konusu olabilir. Mahkeme ya da yasal süreçleri olan Aslanlar bekledikleri sonuçları alabilir.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, Chiro Yıldızı’nın Merkür ile yapacağı olumsuz açı yakın arkadaşlar ile olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Ancak sonrasında Uranüs’ün olumlu açısı sayesinde problemleriniz çözümlenebilir. Venüs’ün Başak burcuna geçmesi, girdiğiniz ortamlarda kendinizi kolayca ifade edebilmenizi sağlayacak.

Uzun süredir ertelediğiniz estetik işlemlerini bu süreçte yaptırma kararı alabilirsiniz. Aynı zamandan yeni ve güçlü kariyer bağlantılar kurabilirsiniz. Fakat kariyer hayatınızda yaşayacağınız olumlu gelişmeleri sonuç alıncaya kadar gizli tutmanızda fayda var. Kova Dolunay’ı ile birlikte de gündelik hayatınız hız değiştirebilir. Sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Ailenizdeki bir kişinin sorumluluğunu üstlenmeniz gerekebilir. Aşk hayatınız ile ilgili konularda da duygularınızı bastırmanız gereken durumlar yaşanabilir. 

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, hafta başında alacağınız haberlerin doğruluğunu sorgulamanızda fayda var. Yanlış yada yalan haberler kendinizi karamsar hissetmenize sebep olabilir. Uranüs’ten alacağınız olumlu destek ile kaotik durumlar netleşecek ve çözüme kavuşacaktır. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle ise duygusal ve para ile ilgili konularda 16 Temmuz’a kadar yavaş bir akışta olabilirsiniz. Beklediğiniz gelişmeler yada haberler ertelenebilir. 

Güneş’in Aslan burcuna geçmesi ile sosyal ortamlarda aktif olabilirsiniz ve güçlü arkadaşlık ilişkileri geliştirebilirsiniz. Kova Dolunay’ı ile beraber ise ilişkilerinizde gergin süreçler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir bitirmek istediğiniz bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz hatta hiç beklemediğiniz kişilerden aşk itirafları alabilirsiniz.

Akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, hafta başında Chiron yıldızı ile Merkür’ün olumsuz açısı zihinsel olarak kendinizi yorgun hissetmenize sebep olabilir. Ancak hemen akabinde Merkür’ün Uranüs ile yapacağı olumlu açı sayesinde sürpriz gelişmeleri beraberinde getirebilir. 

Haftanın ilk günleri finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Venüs’ün Başak transiti ile tatil planları ön plana çıkabilir. Aynı zamanda bir arkadaşlık ilişkisi aşka dönüşebilir. 

Güneş’in Aslan transiti özgüveninizi arttıracaktır. Meslek hayatınız ile ilgili konularda parlayacağınız ve ön plana çıkacağınız zamanlarda olacaksınız. Kova Dolunay’ı ile beraber ise ikili ilişkilerinizde iletişim şeklinize oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. İkili ilişkilerinize kullanacağınız kelimeler ve sert ifadeler beklenmeyen kopuşları beraberinde getirebilir.

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, hafta başında parasal anlamda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Beklenen paralarda gecikmeler yaşanabilir. 22 Temmuz ile 16 Ağustos tarihleri arasında kariyer hayatınızda elde edeceğiniz başarılar sizi oldukça mutlu edebilir. 

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle uzak mesafe yolculukları gündeme gelebilir. Fikirlerin aktif olduğu bu dönemde yeni radikal kararlar alabilirsiniz. Kova burcunda yaşanacak Dolunay ile beraber ise daha öncesinde konuşulan ve planladığınız bir işe başlayabilirsiniz. Kendi işinizi kurmak ile ilgili olumlu destekler alabilirsiniz. Aynı zamanda hayatınız açısından önemli olan bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. 

İkili ilişkiler konusunda ise gergin bir süreç devrede olacaktır. Aşk hayatınız ile ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmamakta fayda var.

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar, kendinizi hafta başında ruhsal olarak yorgun hissedebilirsiniz. Ancak hemen akabinde yaşanacak gelişmeler motivasyonunuzu arttıracaktır. Venüs’ün Başak transiti ile aşk hayatınızda uzun süredir beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Aynı zamanda uzak mesafede olan bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Duygusal hayatınızda netleşmeyen durumlar ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerinizi resmiyete taşıma kararı alabilirsiniz. Miras, nafaka ve ortaklaşa paralar konusunda destekler alabilirsiniz. 

Kova Dolunay’ı ile beraber sağlık ve para konularına oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Beklenmeyen masraflar, maddi konularda sizleri zorlayabilir. İletişim konularında ise ani tepkiler vermemekte fayda var.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, haftaya kariyer hayatınız ile ilgili konularda kendinizi sorgulayarak giriş yapabilirsiniz. Gelecek ile ilgili hedeflerimizi gerçekleştirme konusunda kendinizi yetersizlik hissedebilirsiniz.

 22 Temmuz’da Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerinizde ve para konularında destekleniyor olacaksınız. Miras, nafaka, burs ve ortaklaşa kazançlarda yeni bir süreci başlatabilirsiniz. Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerde denge arayışı içine girebilirsiniz. Aynı zamanda duygusal hayatınız ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 

Kova Dolunayı ile beraber bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Günlük rutinlerinizde sizi mutsuz eden ne varsa hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi değersiz hissedeceğiniz bir gelişme bağlarınızı koparmanıza sebep olabilir bu nedenle dikkatli olmakta fayda var.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, haftaya aşk hayatınız ile ilgili konularda kaotik bir sorunu çözmek ile başlayabilirsiniz. Kıskançlık konuları ön planda olabilir. Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda kaybettiğinizi düşündüğünüz uyumu tekrar sağlayabilirsiniz. Uzun süreli ilişkisi olan Balık burçları evlilik kararı alabilir. Duygusal hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Finansal konularda ise risklerden kaçınmalısınız. 

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle çalışma hayatınız hareketlenecek ve kariyer hayatınızda ışığınızı kolayca yansıtabileceksiniz. Yöneticilerinizden sürpriz destekler alabilirsiniz.  Aynı zamanda iş arayan Balık burçları, yeni iş başlangıcı yapabilirler. 

24 Temmuz’da yaşanacak olan Kova Dolunayı ile birlikte aile içinde sizden saklanan bir sır ortaya çıkabilir. Hatta bu nedenle aileniz ile gergin süreçler yaşayabilirsiniz. Psikolojik anlamda da sizi yoracak gelişmeler söz konusu olabilir, dikkat etmenizde fayda var.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.