İKİZLER BURCU (22 Mayıs- 22 Haziran)

İkizler Burcu

Burçları yorumladığımız bu seride sıra İkizler Burcu yazısında. Doğduğunuz zaman diliminde güneşin bulunduğu pozisyon, burcunuz olarak ifade edilir. 22 Mayıs- 22 Haziran tarihleri arasında doğmuş ve doğacak olan kişiler ise İkizler Burcudur.

Bu yazıda İkizler Burcu Genel Özellikleri, İkizler Burcu Kadını, İkizler Burcu Erkeği, İkizler Burcu Aşk Hayatı, İkizler Burcu İş Hayatı, İkizler Burcu Sağlık, İkizler Burcu Ünlüleri, İkizler Burcu Olumlu Özellikleri ve İkizler Burcu Olumsuz Özellikleri gibi merak ettiğiniz konuları yorumladım. Bu içerik serisinin diğer yazıları için aşağıdaki linklere göz atabilirsiniz.

İkizler Burcu Hakkında Kısa Kısa Bilgiler

  • Yönetici gezegeni: Merkür
  • Elementi: Hava
  • Rengi: Sarı ve Turuncu
  • Metali: Civa
  • Taşı: Agat
  • Uyumlu olduğu burçlar: Terazi, Kova ve Yay
  • Uyumsuz burçlar: Yengeç, Oğlak ve Boğa

İkizler Burcunun Genel Özellikleri

İkizler burçları pozitif ve neşeli bir karaktere sahiptirler. Her şeyden keyif almak isteyen ve hayata karşı rahat olan insanlardır. İletişim konusunda çok yeteneklilerdir bu nedenle herkesle kolayca arkadaş olabilirler. Aynı zamanda çok zekilerdir, zekaları sayesinde her sorunun üstesinden kolayca gelebilirler. 

Eğitim en önem verdikleri konular arasında yer alır. Her zaman kendilerini eğitmeyi ve geliştirmeyi isterler. Bilmedikleri konu hakkında fikir sahibi olmak onlar için oldukça önemlidir. Kitap okumayı ve araştırma yapmayı çok severler.

Zeka seviyelerinin yüksek olmasından dolayı karmaşık bir ruh haline sahiptirler. Sürekli bir düşünme hali içinde oldukları için kafaları karışıktır. Bu özellikleri İkizler burcunun en bilinen özellikleri arasında yer almaktadır. 

İkizler burcu kadını

İkizler Burcunun Kadını

İkizler burcu kadınları mantıklı, sempatik ve girişken insanlardır. Duygularına güvenerekten değil mantığına güvenerekten hareket ederler. Girişken tavırlarıyla da girdikleri ortamda ilgi odağı olabilmeyi başarabilirler.

İkizler kadınları, kültürlü, bilgi birikimi yüksek ve marjinal erkeklerden hoşlanırlar. Sıradan ve kendilerine bir şey katabileceğini düşünmediği erkeklerden uzak dururlar. İlişkiye başlamadan önce partnerleriyle arkadaş olmayı tercih ederler. Daha iyi tanımak ve anlaşabilmek bunun iyi bir fırsat olabileceğini düşünürler. İlişkilerde romantik değillerdir bu nedenle sürekli bir sürpriz anlayışları yoktur. 

Eğer bir İkizler burcu kadını ile birlikteyseniz, ruh hallerinin aniden ve sürekli değişebileceğini bilmeniz gerekir. Bu nedenle ayak uydurmakta güçlük çekebilirsiniz, temkinli olmakta fayda var. 

ikizler burcu erkeği

İkizler Burcunun Erkeği

İkizler Burcu erkekleri, değişken ve hareketli bir ruh haline sahiptir. Meraklı bir yapıları vardır bu nedenle öğrenme istekleri asla tükenmez. İş ve eğitime de önem verirler. 

İkizler erkeklerinin eğlenceli ve espritüel bir kişilikleri bulunur. Bulundukları ortamda,  yaptıkları esprilerle çevresindeki herkesi güldürmeyi başarır. Bu nedenle çok eğlenceli insanlardır. Aşk konusuna gelecek olursak İkizler erkekleri bu konuda biraz geride kalabilirler. İş, eğitim vs derken akıllarına bu konular gelmeyebilir. İlişki içinde ise romantik ve düşünceli erkekler değillerdir. Eğer bir İkizler burcu erkeğiyle beraberseniz beklentilerinizi çok yüksek tutmanızda fayda var.

Son olarak ise dengesiz ve tutarsız davranışlar sergilerler. Hiçbir zaman anlayamayacağınız kararlar ve ani ruh hali değişimleri İkizler erkeklerinde çok sık görülür. 

ikizler ilişki

İkizler Burcunun Aşk Hayatı

İkizler burcu insanlarının aşk konularına karşı yaklaşımları biraz farklıdır. Fazla duygusal olmayan ve mantık çerçevesinde yürütülen ilişkilerden hoşlanırlar. Büyük aşklara pek fazla inanmadıkları için mantığı her zaman bir adım önde tutarlar. Aniden aşık olup kolayca sıkılabilirler. Hatta hayatlarını bir kişiye bağlamak onlar için bir saçmalıktır.

Tüm bu nedenlerle partnerlerine bağlanmakta güçlük çekerler ve çok fazla ilişki deneyimleri olur. Eğer bir İkizler burcuyla birlikteyseniz onu çok sıkmamanızda ve zorlamamanızda fayda var. 

İkizler Burcunun İş Hayatı

İkizler Burcu insanları, iş hayatlarında çok verimli ve hareketli çalışan insanlardır. Hareketli olduklarından dolayı bazı zamanlar iş arkadaşlarının kafalarını karıştırabilirler. Çok sıkı bir çalışma temposu onlara göre değildir. Özgür ve rahat bir çalışma ortamı isterler bu nedenle emir almaktan hoşlanmazlar. 

İkizler burçları, çalışmayı istemedikleri zamanlarda görev bilincinden çıkmaya müsaittirler. Hatta önemli iş görüşmelerini bile reddedebilirler. Bu nedenle aynı takımda çalışma arkadaşı olmak istemeyebilirsiniz.  

Doğuştan yetenekli oldukları için hemen hemen her türlü meslek grubunda var olabilirler. İletişim konuları uzmanlık alanlarıdır. Televizyon, radyo, pazarlama ve satış sektörlerinde çok başarılı olabilirler. Aynı zamanda öğretmenlik, gazetecilik ve yazarlık da İkizler için uygun meslek grupları arasında yer alır. 

İkizler Burcu ve Sağlık

İkizler insanları yaşamları boyunca sık sık sakatlanabilirler çünkü fazlasıyla hareketli insanlardır. Bu nedenle çevreleri tarafından sakar olarak anılırlar. Kilo problemleri pek fazla yoktur. Akciğer ve solunum yolu hastalıkları bu burç grubunda en sık görülen hastalıklardandır. Yaz veya kış fark etmeden hasta olup yatağa düşebilirler.

Hareketli bir ruh haline sahip oldukları için zaman zaman kendilerini kontrol etmekte zorlanabilirler. Çok fazla düşündüklerinden dolayı zihinsel ve psikolojik rahatsızlıklara yakalanabilirler. Yoğun çalışma temposunda yaşadıkları uykusuzluk nedeniyle gergin ve sinirli olabilirler. Bu nedenle enerjilerini ve gerginliklerini kontrol altına almaları gerekebilir.

İkizler Burcunun Olumlu Özellikleri

İkizler burcu insanlarının en olumlu özelliklerinden biri oldukça zeki olmalarıdır. Pratik zekalarından dolayı hemen hemen her şeyi kolaylıkla halledebilirler. Araştırmayı ve okumayı çok severler bu nedenle de kültürlü ve bilgi birikimi yüksek insanlardır. 

Girdikleri yeni bir ortama kolay adapte olabilirler, uyumlulardır. Aynı zamanda iletişim becerileri de çok yüksektir. Espri ve eğlence anlayışları da onları diğer insanlardan farklı kılan özelliklerindendir. 

İkizler Burcunun Olumsuz Özellikleri 

İkizler burçlarının olumsuz özellikleri arasından fazla huysuz ve dengesiz olmaları başta gelir. Bir dedikleri bir dediklerini tutmaz. Sürekli farklı ruh hallerine sahip oldukları için ne istediklerini bazen onlar da bilemez.  

Fazla meraklı bir yapıları vardır ve bu yüzden başlarına dert açabilirler. Dedikodu yapmaktan hoşlanırlar. Bir anda gereksiz bir şeye sinirlenebilirler. Duygu durumu karmaşık insanlar oldukları için neye, niçin sinirlendiğini anlamayabilirsiniz. 

İkizler Burcunun Ünlüleri

Zülfü Livaneli, Orhan Pamuk, Can Dündar, Atilla İlhan, Adile Naşit, Bülent Ersoy, Kerem Bursin, Kenan İmirzalıoğlu, Naz Elmas, Vahide Perçin, Nilüfer, Gülşen, Sıla, Fahriye Evcen, Acun Ilıcalı, Nehir Erdoğan, Kenan Doğulu, Mehmet Okur, Donald Trump, John F. Kennedy, Johnny Depp, Mohamed Salah, Marilyn Monroe, Heidi Klum, Angelina Jolie, Paul McCartney, Mark Wahlberg, Morgan Freeman, Neil Patrick Harris, Liam Neeson, Lana Del Rey, Chris Evans, Micheal Platini, Venus Williams, Naomi Campbell, Robert Schumann…


Sizler için hazırladığımız İkizler Burcu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.