Haftalık Burç Yorumları- 23 Ağustos Haftası

23 ağustos

29 Ağustos- 29 Ağustos haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

23 Ağustos- 29 Ağustos Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza 22 Ağustos’ta yaşanan Dolunay’ın etkilerini son derece güçlü hissederek giriş yapıyoruz sevgili arkadaşlar. Ayrıca sosyalliğimizin arttığı bu süreçte özgürleşme ihtiyacımız da oldukça ön planda olabilir.

Pazartesi günü Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkiler ve para konularında daha sağlam ve kalıcı adımlar atmak isteyeceğimiz bir dönemi başlatıyor olacağız. Bir ay boyunca detaylara fazla takılabilir ve bütünü görmekte zorlanabiliriz.

Çarşamba günü aldanma ve aldatılmalara açık bir gün bizleri bekliyor olacak. Bu nedenle alacağımız her türlü haberin doğruluğunu sorgulamadan harekete geçmemeliyiz. Ayrıca başlattığımız her türlü işte de aldatılmalara dikkat etmeliyiz. Bunlara bağlı olarak gün genelinde odaklanma sorunu yaşayabiliriz.

Perşembe günü her türlü iletişim ve fikir alışverişleri konusunda destekleniyor olacağız. Akşam saatlerinde gerginliklere ve kazalara dikkat etmeliyiz. Cuma ve Cumartesi günleri ise her türlü konuya çok fazla eleştirel yaklaşabiliriz. Ani çıkışlar yapmamakta fayda var.

Pazar günü her türlü konuda abartıya açık bir gün bizleri bekliyor olacak. Özellikle gereksiz harcamalar yapmaktan uzak durmalıyız. Akşam saatleri aşk ve sosyal ilişkilerimizi güçlendiren etkiler devrede olacak. Bu nedenle haftayı oldukça keyifli etkiler ile kapatıyor olacağız.

22 Ağustos – 29 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, hafta boyunca sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz güçlenecek. Pazartesi gününden itibaren gelecek planlarınızı masaya yatırıp önemli kararlar alabilirsiniz. Bu nedenle gelirleriniz ile ilgili yeni bir planlamaya gidebilirsiniz.

Bu hafta kafanıza koyduğunuz her konuyu gerçekleştirmek isteyeceksiniz. İş ile ilgili önemli kişiler ile yapacağınız kritik konuşmaları Çarşamba gününden sonra yapmalısınız. Günlük rutinlerin koşturmacası sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Hafta genelinde sağlığınıza her zamankinden çok daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda tüm hafta boyunca olumlu etkiler alıyor olacaksınız. Duygusal hayatınız ile ilgili beklediğiniz haberlerin gelmesi heyecanınızı arttırabilir. İlişkisi olan Koç burçları ise partnerleriyle seyahat planları yapabilir.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, bu hafta Dolunayın etkisi ile kariyer ve iş hayatınız ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda daha öncesinden başlatmış olduğunuz girişimleri tamamlayabilir ve olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle aşk hayatınızda hareketleniyor olacak. Hayatınıza oldukça entelektüel size güven veren bir kişiyi alabilirsiniz. Hafta genelinde ise sosyal çevrenizdeki kişilere dikkat etmelisiniz, bazı kişiler sizi yanıltabilir. Günlük hayatınızın ritmini oldukça iyi ayarlayabileceksiniz. Keyif aldığınız işlere zaman ayırmak ve odaklanmak isteyeceksiniz. Fakat kilo almaya çok açık bir zamanda olacağınız için yeme içme konularına dikkat etmelisiniz. Size kilo aldıracak yiyeceklerden uzak durmakta fayda var.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, seyahat, eğitim ve yurtdışı işleriyle ilgili önemli kararlar alacağınız bir hafta olacak. Pazartesi günü aşk hayatınız ile ilgili uzun süredir düşündüğünüz ve harekete geçemediğiniz bir konuyu netleştirebilirsiniz. Duygusal hayatınızda önemli kararlar alıp kalıcı adımlar atabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve aile büyükleriniz ile ilgili konular hafta genelinde gündeminizi oluşturabilir. Ev içinde yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz bir sorunu çözüme kavuşturabilirsiniz. Aile içinde özellikle ebeveynler ile ilgili yaşanacak krizlere dikkat etmelisiniz. Hatta ebeveynlerinizin yaşadığı bir sorunu çözmek size düşebilir. Son olarak ise Çarşamba günü alım satım konularında aldatıcı etkiler devrede olacak bu nedenle yanıltıcı etkilere dikkat etmeniz gerekebilir.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç olanlar, Dolunay’ın etkilerini çok daha fazla hissedeceğiniz bir haftaya giriş yapıyoruz. Ortaklaşa, müşterek paralar ve kazançlar ile ilgili olarak sürünmecede olan konularınızı bu hafta netleştirebilirsiniz. Ayrıca eşiniz ile geleceğe yönelik yeni planlar yapıp kararlar alabilirsiniz. Uzun süredir almak ya da satmak istediğiniz bir gayrimenkul varsa sonuçlandırabilirsiniz. Hane içinde alacak verecek borç konularını netleştirebilirsiniz.

Hafta genelinde akrabalar ve kardeşler ile olan iletişiminiz artabilir. Yakın çevreniz ile keyifli planlar yapabilirsiniz. Önemli işlerinizi Çarşamba günü ne bırakmamalısınız. Tanımadığınız yeni tanıştığınız kişilere güvenmemelisiniz bu nedenle her türlü işinizde bildiğiniz kişiler ile devam etmelisiniz. Son olarak da medya ile bağlantısı olan Yengeç burçları bu hafta kendilerini kolayca ortaya çıkarabilir.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, parasal ve maddi konularda oldukça dikkatli adımlar atmanız gereken bir hafta sizleri bekliyor. Parasal konularda aşırı harcamalara dikkat etmelisiniz. Hafta genelinde kazançlarınızı arttırma ya da kalıcı yatırımlar yapma konuları gündeminiz olacak. Hatta iş yaptığınız kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Yakın çevrenizden eğitim hayatınızdan ya da iş çevrenizden tanışacağınız yeni bir kişiyi hayatınıza alabilir kalıcı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkisi olan Aslan burçları “Tamam mı devam mı?” kararı alabilir. Son olarak ise Çarşamba günü alışverişlerinizde aldanmalara ve kandırılmalara açık bir etkide olacaksınız. Yapacağınız alışverişlerde dikkatli olmalısınız. Para kaybınız söz konusu olabilir.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, bu hafta sevdiğiniz kişilere karşı aşırı fedakar ve verici olabilirsiniz. Hafta genelinde ise altıncı hissiniz devrede olacak ve sizi yanıltmayacak. Güneş’in Başak burcuna geçmesi ile bir aylık dönemde kendinize karşı olan güveniniz artacak. Bir ay boyunca hayatınızın her alanında önemli ve kalıcı başlangıçlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklentinizi yüksek tutabilirsiniz. Bu da fikir ayrılıklarına ve çatışmalara neden olabilir. Aşk hayatınızda alma verme dengesini sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bu nedenle zaman zaman kendinizi kurban rolünde hissedebilirsiniz. Son olarak ise parasal konularda yeni kazanç kapıları elde edebilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilir, yeni iş fırsatları elde edebilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, haftaya oldukça düşük bir enerjiyle giriş yapabilir ve her konuda bir isteksizlik hissedebilirsiniz. Tüm hafta boyunca biraz içe dönük ve geri planda olmak isteyebilirsiniz. Geri planda yürüteceğiniz her türlü işte olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sevdiğiniz kişiden önemli destekler alabilirsiniz. Duygusal hayatınızda geleceğe yönelik adımlar atabilirsiniz. İlişkisi olmayan Terazi burçları yeni başlangıçlar yapabilir. Son olarak ise Çarşamba günü birlikte iş yaptığınız kişiler sizi yanıltabilir ya da kariyer çevrenizdeki kişiler ile ilgili duyduğunuz haberler sizi şaşırtabilir. Maddi konularda sahip olduklarınızı korumak tüm hafta boyunca önemli olacak. Uzun süredir beklediğiniz bir para elinize geçebilir.

Akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, bu hafta aşk hayatınızda aşırı tutkulu hisler içinde olabilirsiniz. Yaşayacağınız tutku dolu hisler karşınızdaki kişiye karşı kuşkucu ve şüpheli yaklaşmanıza neden olabilir. Derin duygular içinde karmaşık düşüncelere kapılabilirsiniz. Yine sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. Yapacağınız her türlü ortaklaşa işten verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca uzak mesafe seyahat planları yapıp, aile konularında önemli kararlar alabilirsiniz.

Hafta ortasında alacağınız her türlü teklif yanıltıcı olabilir. Bu nedenle bu hafta alacağınız tekliflere dikkat etmelisiniz. Son olarak otorite figürleri ile hafta genelinde ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Yapmayı düşündüğünüz önemli konuşmaları bu hafta ertelemek faydalı olacaktır. Çünkü beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. 

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, bu hafta sevdiğiniz kişilerin size ihtiyacı olabilir. Yakın çevrenizin sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aile içindeki problemler, iş hayatınızı etkileyebilir. Bu hafta kariyer konularında çok fazla çalışmanız gerekebilir. İş hayatınızda yeni kişiler ile kuracağınız bağlantılar önem kazanabilir.

Duygusal hayatınızda ise fevri davranışlardan uzak durmalısınız. Aşk hayatında sorunları olan Yay burçları ani kararlar almaktan kaçınmalı. İlişkisi olmayan Yay burçları ise duygusal hayatlarında güven arayışı içinde olabilir ve daha sağlam ilişkiler kurabilecekleri kişilere çekilebilir. Son olarak para konularında Çarşamba günü yapacağınız yatırımlara dikkat etmelisiniz. Fırsat gibi görünen yatırımlar sizi yanıltabilir. Bu nedenle ailevi konularda krizler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak olanlar, hafta genelinde önemli haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sizden sakladıkları birtakım gerçekleri öğrenebilirsiniz. Seyahat, hukuk ve iş görüşmesi konularında beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer hayatınızda da güçlü insanlardan önemli destekler alabilirsiniz.

Bu hafta kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Gelecek ile ilgili yapacağınız her türlü planınızda kendi gücünüze inanarak yola çıkmalısınız. Duygusal hayatınızda çok fazla kuralcı tavırlar içinde olmanız, fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklara neden olabilir. İlişkisi olmayan Oğlak burçları platonik bir aşka çekilebilir bu nedenle de duygu dünyası karışabilir. Uzun süreli ilişki içinde olan Oğlak burçları ise geçmişte üstü kapatılan sorunlar ile yeniden uğraşmak zorunda kalabilir.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, maddi konularda bu hafta çok çabuk dağılabilirsiniz. Özellikle harcamalar konusu oldukça yanıltıcı etkide olabilir. Sevdiğiniz kişilerden ya da eşinizden para desteği görebilirsiniz. Bu hafta duygusal hayatınız ile ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. İlişkisi olmayan Kova burçları yeni kişiler ile tanışabilir ve oldukça etkilenebilir. Uzun süredir aşk hayatlarında problemleri olan Kova burçları ise ilişkilerini bitirme kararı alabilir. Kariyer hayatınızda ise yeni iş teklifleri alabilirsiniz ve iş değişimi gündeminizi oluşturabilir. Hafta genelinde hayatınızı yeniden yapılandıracağınız önemli kararlar alabilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili olarak yeni beslenme şekilleri yada diyet programlarına başlayabilirsiniz. Son olarak ise bu hafta evcil bir hayvanı sahiplenme kararı alabilir yada evcil hayvanınızın sağlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, ruhsal olarak yaşayacağınız iniş çıkışlar sağlığınızı etkileyebilir. Hafta genelinde sezgileriniz oldukça güçlü olacak. Bu hafta aşka kendinizi fazla kaptırabilirsiniz ve kendi kararlarınızdan çok eşinizin verdiği kararlar ile hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Bu nedenle ev kurmak ile ilgili planlamaları somut olarak başlatabilirsiniz. Çarşamba günü ikili ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu nedenle önemli konuşmaları Çarşamba sonrasına ertelemeniz çatışmaları engelleyecektir. Kariyer hayatınız ile ilgili konularda çevrenizdeki kişiler tarafından fikirleriniz önem kazanabilir. Son olarak ise iş hayatınızda birlikte çalıştığınız kişiler proje ve organizasyonlarda sizi ön plana çıkarabilir. Finansal konularda ise hızlı para girişleriniz ve kazançlarınız olabilir.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.