TERAZİ BURCU (23 Eylül- 22 Ekim)

Terazi Burcu

Burçları yorumladığımız bu seride sıra Terazi Burcu yazısında. Doğduğunuz zaman diliminde güneşin bulunduğu pozisyon, burcunuz olarak ifade edilir. 23 Eylül- 22 Ekim tarihleri arasında doğmuş ve doğacak olan kişiler ise Terazi Burcudur.

Bu yazıda Terazi burcu genel özellikleri, Terazi burcu kadını, Terazi burcu erkeği, Terazi  burcunun aşk hayatı, Terazi  burcunun iş hayatı, Terazi  burcu ve sağlık, Terazi  burcunun ünlüleri, Terazi  burcunun olumlu özellikleri ve Terazi burcunun olumsuz özellikleri gibi merak ettiğiniz konuları yorumladım. 

Terazi Burcu Hakkında Kısa Kısa Bilgiler

  • Yönetici gezegeni: Venüs
  • Elementi: Hava
  • Rengi: Mavi, pembe
  • Metali: Bakır 
  • Taşı: Pembe Kuvars
  • Uyumlu olduğu burçlar: İkizler, Kova, Koç 
  • Uyumsuz burçlar: Oğlak, Balık

Terazi Burcunun Genel Özellikleri

Terazi burçlarının en çok bilinen özelliği, kibar, hoşgörülü ve hayatın güzelliklerine düşkün bir yapıya sahip olmalarıdır. Pozitif enerjileri sayesinde her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarırlar. Aslında dikkat çekmelerinin tek sebebi enerjileri değil, doğuştan gelen çekici ve hoş tavırlarıdır. Bu sebeple, kendinizi beklenmedik bir anda Terazi burcu insanının yanında bulabilirsiniz. 

Estetik algıları çok yüksek olan Terazi burçlarının hayattan öncelikli beklentileri, her şeyden keyif almak ve her an eğlenmektir. Bu kadar keyifci bir yapıya sahip olmaları, onları tembelliğe itebilir. Tüm bunların yanında adalet ve eşitlik kavramı olmazsa olmazlarındandır. Bulundukları ortamda yapılan en ufak bir haksızlığa göz yummayıp haklarını sonuna ararlar. Herkese adil davranırlar ve kimsenin hakkını yemek istemezler. 

Aşk ve ikili ilişkiler denince de ilk akla gelenlerin arasında Terazi burcu vardır. Aşka, sevgiye ve sadakata çok önem verirler. İlişki sırasında yaptıkları fedakarlıklar yüzünden kendi karakterlerinden vazgeçmişler olabilirler. Bu nedenle ilişki konularında sakin ilerlemeleri ve çok dikkatli olmaları gerekir. 

terazi kadını

Terazi Burcu Kadını

Terazi kadınlarının en bilinen özellikleri zeki, çekici ve kibar olmalarıdır. Girdikleri ortamlarda güzellikleriyle dikkatleri üzerlerine çekerler. Giyim ve kuşamına düşkün çok bakımlı kadınlardır. Aynı zamanda çok akıllı ve planlılardır. Her zaman planlar doğrultusunda hareket ederler. 

Partner seçiminde de oldukça seçici olan Terazi kadınları yine kendileri gibi bakımlı ve kibar erkeklerden hoşlanırlar. Karşısındaki insanın romantik ve ince düşünen biri olmasını isterler. Romantik sürprizler yapılarak sürekli sevildiğini bilmek bir Terazi kadınının ilişkide en çok görmek isteyeceği şeylerden biridir. 

Terazi erkeği

Terazi Burcu Erkeği

Terazi erkeklerinin en bilinen özellikleri adil, uyumlu ve çapkın olmalarıdır. Her konuda çok adaletli, eşitlik peşinde koşan insanlardır. Haksızlıklar karşısında sessiz kalmazlar. Aynı zamanda çok uyumlu ve sakindirler. Yeni bir ortama hemen ayak uydurabilir, kolayca arkadaş edinebilirler. 

Teraziler çok bakımlı ve kendine para harcamayı seven erkeklerdir. İlgilendikleri karşı cinsin de bakımlı ve çekici olmasını beklerler. Dikkat çekici ve çapkın bir yapıları vardır. Bu nedenle gerçekten aşık olduklarını düşünene kadar birçok kişiyle ilişki yaşayabilirler. İlişkilerinde ilgiye çok düşkündürler. Partnerleri tarafından her zaman ilgi ve alaka görmek isterler. Evlilik Terazi erkekleri için zor bir karardır. Eğer bir Terazi erkeği ile birlikteyseniz ona gerçekten aşık olduğunuzu belli etmeli ve onların her zaman yanında olmalısınız. 

terazi ilişki

Terazi Burcunun Aşk Hayatı

Terazi burcunun yönetimi Venüs’te olduğu için aşka oldukça önem veren bir burç grubudur. İlişkilerde her zaman güzeli ve huzurlu olanı ararlar. Partnerleriyle her zaman uyumlu olmaya çalışırlar ve bunun için oldukça emek harcarlar. Fakat sakin ve huzur dolu bir ilişki bulana kadar partner değiştirmekten de çekinmezler. 

Aşkı doyasıya ve tutkulu bir şekilde yaşamak isterler. Yoğun duygular nedeniyle de bazen yasak aşklar yaşayabilirler. Özgür bir ruhları vardır bu nedenle ilişkide kurallardan hoşlanmazlar. Güzel ve bakımlı olana her zaman ilgi duyarlar. İlişki sırasında ise oldukça romantik ve düşünceli insanlardır. Eğer bir Terazi insanı ile birlikte aşk yaşıyorsanız ilişkinizin dinamizmi için her zaman uyumlu, bakımlı ve romantik olmanızı tavsiye edebilirim.

Terazi Burcunun İş Hayatı

Terazi insanları için güzellik ve uyum her zaman ön planda olmuştur. Bu nedenle hitap yetenekleri oldukça gelişmiştir. İnsanlar arasında arabuluculuk yapabilirler. İşlerin kolay gitmesini sağlayacak her türlü anlaşma için tatlı dillerini kullanabilirler. Bu nedenle de arabuluculuk, ve diplomatik işler onlar için en uygun meslekler arasındadır. Fakat çok kurallı ve sıkı bir disiplin anlayışı olan çalışma ortamları Terazi insanlarına göre değildir.

Diğer taraftan da güzelliğe olan tutkularından dolayı modaya ve sanata düşkündürler. Zevkli seçimler sayesinde moda olanında kendilerini geliştirebilirler. Sanat ve sanatçı onlar için her zaman çok saygı duyulacak bir alan olmuştur. 

Terazi Burcu ve Sağlık

Terazi burcunun vücutta temsil ettiği bölge böbreklerdir. Bu nedenle her türlü böbrek rahatsızlığına karşı tedbirli olmalılardır. Çünkü en sık yaşadıkları sağlık problemleri böbrekler nedeniyle meydana gelir.  Bunun yanı sıra ara ara bel ve omurga ağrıları da yaşayabilirler. 

Güzelliğe ve dış görünüşe fazlasıyla önem verdikleri için yeme içme konularında oldukça dikkatli davranırlar. Fiziksel yapıları için sağlıklı beslenip sık sık spor yaparlar. Bu da onların yaşayacakları sağlık problemleri riskini en aza indir.

Terazi Burcunun Olumlu Yönleri 

Terazi burcunun en olumlu özelliklerinin arasında akılcı kibar, sakin ve adil olmaları vardır. Her ortamda herkese karşı çok kibar ve naziktirler. Kabalıktan ve kabalık yapan insanlardan hiç hoşlanmazlar. Çok eğlenceli, mutlu ve mutsuz anlarını eşitlemeye çalışan dengeli insanlardır.

Estetik ve güzellik anlayışları oldukça yüksektir. Bu nedenle sürekli kendilerini geliştirmek isterler. Ayrıca hak ve adalet kavramları Teraziler çin oldukça önemli konulardan biridir. Yapılan haksızlıklar karşısında asla göz yummayan ve sonuna kadar haklarını arayan insanlardır. Son olarak ise çok zekidirler ve bu zekayı yetenekleriyle birleştirip iyi işler başarabilirler. 

Terazi Burcunun Olumsuz Yönleri

Terazi burcunun olumsuz özelliklerinin arasında tembellik, üşengeçlik, uykuculuk ve kararsızlık vardır. Son derece keyfine düşkün insanlardır. Bu nedenle erken uyanmayı hiç sevmezler. Üşengeçlikleri yüzünden işleri her zaman vaktinde yerine getirmeyebilirler. Bu da iş hayatı konusunda sıkıntılara neden olabilir. 

Terazi insanlarının kararsız olması hayatları tamamıyla etkiler. Hatta ilişkilerdeki partner seçiminde bile kararsız kalabilirler. Bu nedenle çok güven duyulmayan ve aldatmaların söz konusu olduğu karmaşık ilişkiler yaşanabilir. Son olarak ise tembellik yapmayı seven insanlardır. Keyifleri yoksa işleri aksatmaktan hatta işleri yapmamaktan çekinmezler.

Terazi Burcunun Ünlü İnsanları 

Yavuz Sultan Selim, Tarkan, Ebru Gündeş, Hülya Avşar, Nil Karaibrahimgil, Ayşegül Aldinç, Hazal Kaya, Hadise, Çağatay Ulusoy, Barış Arduç, Engin Öztürk, Pelin Karahan, Burcu Esmersoy, Cansu Dere, Birkan Sokullu, Fettah Can, Feridun Düzağaç, Alican Yücesoy, Sergen Yalçın, Bora Akkaş, Friedrich Nietzsche, Caravaggio, Vladimir Putin, Luciano Pavarotti, Oscar Wilde, Silvio Berlusconi, Hugh Jackman, John Lennon, Will Smith, Matt Damon, Donna Karan, Serena Williams, Bruno Mars, Jean-Claude Van Damme, Monica Belluci Michael Douglas, Kim Kardashian, Emilia Clarke, Gwen Stefani, Bella Hadid, Kate Winslet, Eminem, Bella Thorne… 


Sizler için hazırladığımız Terazi Burcu yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.