Haftalık Burç Yorumları- 9 Ağustos Haftası

9 ağustos

9 Ağustos- 15 Ağustos haftasının gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

9 Ağustos- 15 Ağustos Haftasının Genel Etkileri Neler?

Haftalık burç yorumları yazımıza, gökyüzünde Başak burcunun vurgusunu ön planda hissederek başlıyoruz. Venüs’ün Başak burcunda olmasıyla birlikte ikili ilişkilerimizde ve para konularını yönetme şeklimizde daha mantıklı davranabiliriz.

Pazartesi günü Venüs ve Neptün karşıtlığı, ikili ilişkilerimizde daha dağınık ve  affedici olmamıza neden olabilir. Hatta daha romantik bir ruh hali içinde de olabiliriz. Para konularında ise dolandırılmaya açık olabiliriz. Bu nedenle özellikle alışverişlerimize ve yaptığımız yatırımlara çok dikkat etmeliyiz. Pazartesi Merkür ve Plüton arasındaki 150 derecelik açı, iletişimimizi ve tavırlarımızı sert bir hale getirebilir. Fevri davranışlardan uzak durmakta fayda var.

26 Mayıs tarihinde yaşadığımız tutulma Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri tetiklenecek ve Merkür düğümlerinin ortasından geçecektir. Bu süreçte Mayıs ayında gündemimizde olan konular yeniden hayatımızda olabilir.  Venüs ve Plüton üçgeni, duygularımızı tutkulu bir şekilde hissetmemizi sağlayabilir. Bu süreçte elimizdekine sahip çıkmak ve elimizdekini değerlendirmek, para ile ilgili konularda ise kalıcı ve risksiz yatırımlar yapmak ön planda olabilir. 

Perşembe günü ise Merkür’ün Başak burcuna geçiyor. Bu süreçte daha sakin, mantıklı, temkinli ve detaycı düşünerek harekete geçmek isteyebiliriz. Cuma ve Cumartesi günleri Mars ve Satürn’ün 150 derecelik açısı etkin olacaktır. Yeni bir şeyler üretmek için uygun zamanlar olmayabilir. Kazalar ve kayıplar yaşayabiliriz. Bu nedenle trafikte oldukça dikkat etmeliyiz. 

Mars, Başak burcunda olacaktır. Bu durum mide ve bağırsak sorunlarını tetikleyebilir hatta melankoli ve depresyona da götürebilir. Satürn ise Kova burcunda olacaktır. Sinir sistemi ile ilgili sorunları tetiklenebilir. Bu süreçte sağlığımıza dikkat etmekte fayda var. Son olarak ise hafta sonu aldığımız her türlü haber ve yaşadığımız her türlü gelişme hayatımızda bir dönüm noktası niteliğinde gelişmeler yaşamamıza neden olabilir.

9 Ağustos -15 Ağustos Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR (21 Mart- 20 Nisan)

Sevgili Koçlar ve yükseleni Koç olanlar, daha sakin, iş ve sağlık odaklı bir hafta sizleri bekliyor olacak. Pazartesi yaşanacak olan Venüs ve Neptün karşıtlığı biraz daha tembel bir ruh halinde olmanıza neden olabilir. İçinizden hiçbir şey yapmak gelmeyebilir. İş ortamında angarya işlerle uğraşmak yada bir şeyleri düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda iş ortamındaki kadınlar ile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Çok fazla yeme içmek odaklı olabilirsiniz bu da mide sorunları yaşamanıza sebep olabilir. 

Merkür ve Plüton arasındaki açı otorite figürlerinin keskin konuşmalarına sizi maruz bırakabilir. Bu durum sonucunda gerilebilirsiniz, sakin olmakta fayda var. Çarşambadan itibaren gündeminiz eğitimler, projeler, sunumlar ve akademik konular olacaktır. Mayıs ayında netleştiremediğiniz durumlar yeniden önünüze gelebilir. 

Perşembeden sonra iş hayatınızda gereksiz hırs yapabilirsiniz. Çalışma hayatınızda aşırı mükemmelliyetçi tavırlar sergilemeniz rahatsız edici olabilir. Hafta sonu takıntılı ve kuruntulu bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Aldığımız kararlar da detaylar içinde boğulabilirsiniz. Bu nedenle hafta sonu rahat bir akışta olmanızı tavsiye ederim.

Boğa Burcu

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR (21 Nisan- 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa olanlar, haftaya çocuklar, aşk ve flörtler ile ilgili konularla giriş yapıyoruz. Aşk ilişkileriniz ve çocuklarınız ile ilgili konularda aşırı iyi niyetli bir tavır sergileyebilirsiniz. Fazla iyi niyetli olmanız kandırılmanıza sebep olabilir. Merkür ve Plüton’un 150 derecelik açısı, ev içinde beklenmedik problemlere yol açabilir. Bunlar büyük problemler olmasa da anlık olarak canınızı sıkabilir. 

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular ön planda olacaktır. Gelirleriniz ve varlıklarınız konusunda daha mantıklı kararlar alarak geleceğe dönük sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Aynı zamanda gelecek planlarınız ile ilgili aşırı hırslı bir tutum sergileyebilirsiniz. Aile içinde fazla eleştirel davranabilirsiniz. Hafta sonuna doğru partneriniz ile geçmişten gelen çözemediğiniz problemleri masaya yatırıp çözme fırsatı elde edebilirsiniz. İlişkisi olmayan Boğa burçları ise hızlı bir aşka yelken açabilir.

ikizler burcu

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER (22 Mayıs- 22 Haziran)

Sevgili İkizler ve yükseleni İkizler olanlar, ilişkileriniz ile ilgili önemli kararlar alacağınız bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Mayıs ayından beri ikili ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlar neticesinde tamam mı devam mı yada nasıl ilerlemeliyim, ne yapmalıyım soruları gündeminiz olacak.

Pazartesi günü oldukça dağınık bir enerjide olabilirsiniz. Merkür ve Plüton’un 150 derecelik açısı iletişimsel bazı problemlere yol açabilir. Korkularınız ön plana çıkabilir. Mars’ın dördüncü evinizde olması, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri aile içinde uzun süredir ertelediğiniz konuları çözümleme fırsatı sunacak. 

Bir süredir istediğiniz ve gerçekleştiremediğiniz bir konuda kararlar alabilir ve eyleme geçebilirsiniz. Aile içinde keyfi harcamalar artabilir. Finansal konularda daha rahat bir akışta olabilirsiniz.

Yengeç Burcu

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER  (23 Haziran- 22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler ve yükseleni yengeç olanlar, haftaya projeler, sunumlar, kısa vadeli yolculuklar ve sevdiklerinizle ile ilgili keyifli bir enerjiyle giriş yapaıyor olacaksınız. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iş hayatınız ile ilgili önemli konular, konuşmalar ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki rolünüz ve görevleriniz gündem olabilir. 

Mayıs ayından beri iş ortamınızda netleşmeyen konular netlik kazanabilir. Bu süreçte detaylara aşırı takılıp eleştirel ve aşırı mükemmeliyetçi tavırlar takınmayın. Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle yakınlarınız ile olan iletişiminiz artabilir. Bu süreçte ilişkilerinizde tutkulu süreçler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda uzun süredir düşündüğünüz teknolojik bir aleti de alabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR  (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan olanlar, yeni ayın enerjisi burcunuzda devam ediyor olacaktır. Kazançlarınız konusunda yeni kararlar ve düzenlemeler içine girebilirsiniz. Kazançlarınızı gözden geçirip size en iyi kazanç sağlayacak işlere yönelebilirsiniz. Finansal anlamda en mantıklı olana göre rotanızı belirleyebilirsiniz. 

Pazartesi günü para konularında temkinli olmalısınız ve gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ise arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile iletişiminiz artabilir. Aynı zamanda arkadaşlarınız ile ortak kazançlar sağlayacak işlere girebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ile iş anlamında yollarınızı ayırma kararı alabilirsiniz. Çocuklarınız ile ilgili harcamalar gündem olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iş ve kariyer konularında oldukça hırslı olabilirsiniz. Para ve itibar kazanma hırsınız artabilir. Hafta sonu ile beraber paranızı nasıl kazanacağınız ile ilgili akılcı kararlar alabilir ve gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Başak Burcu

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR (23 Ağustos- 22 Eylül)

Sevgili Başaklar ve yükseleni Başak olanlar, haftaya gökyüzünde Başak enerjisinin artmasıyla başlıyoruz. Hayatınızda mantıklı ve uzun dönemli kararlar alacağınız bir döneme giriş yapıyor olacaksınız. 

Pazartesi günü partneriniz ile ilişkilerinizde romantik enerjiler hakim olabilir. İş hayatınızda ise rekabet ortamı söz konusu olabilir. Arkanızdan çevrilen bir işi öğrenebilir ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri iş hayatınız ve kariyer hayatınız ile ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle emeklerinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Bu süreçte iş arayan Başak burçları önemli iş fırsatları elde edebilir ve yeni iş başlangıçları yapabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER (23 Eylül-22 Ekim)

Sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi olanlar, zorlu bir haftaya giriş yapıyor olacaksınız. Özellikle Mars ve Merkür’ün on ikinci  evinizde olması gizli düşmanlıklar ve arkadan çevrilen işler konusunda sizi bir takım sınavlara tabi tutabilir. Daha içe dönük bir enerji içinde olabilirsiniz. 

Pazartesi günü ilişkilerinizde daha hayalperest ve gerçeklikten uzak etkiler içinde olabilirsiniz. Para ile ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda bir takım insanlar sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Aile ortamınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde bir takım pürüzler yaşanabilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri eğitim, ticaret ve akademik kariyeriniz ile ilgili konularda bir dönüm noktasından geçebilir ve hayati kararlar alabilirsiniz. 

Akrep burcu

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER (23 Ekim-21 Kasım)

Sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep olanlar, haftaya odukça güzel enerjiler ile giriş yapıyor olacaksınız. Pazartesi günü yakın bir arkadaşınıza destek olmanız gereken koşullar söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde ise oldukça romantik etkiler altında olabilirsiniz. İş hayatınızda yönetici ve otorite figürleri ile iletişiminize oldukça dikkat etmelisiniz. Tartışma ortamlarından da uzak durmalısınız. 

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konularınız ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevreniz ile iletişim hız kazanabilir. Çeşitli davetler ve organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Katılacağınız davetlerde de önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Hafta sonu ise alacağınız bir haber gelecek planlarınız ile ilgili yeni bir fırsatı karşınıza çıkarabilir.

yay burcu

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR (22 Kasım- 21 Aralık)

Sevgili Yaylar ve yükseleni Yay olanlar, haftaya mesleki anlamda yeni bir rota belirleyerek giriş yapıyor olacaksınız. İkili ilişkilerinizde, kararsızlıklar içinde olmuş olabilirsiniz. Fakat artık netleşeceğiniz ve uzun vadeli ilişkiler içine gireceğiniz zamanlar olabilir. İlişkilerimde ben neyi, nasıl ve kimi istiyorum soruları gündeminizde olabilir. 

Pazartesi günü işiniz, itibarınız ve paranız konusunda dağınık bir enerjide olabilirsiniz. Harcamalarınız kontrolsüz olabilir. İlişkilerinizde kime, neden ve ne kadar inanmalıyım modunda olabilirsiniz. Hafta boyunca sert, baskıcı ve fevri konuşmalar yapmaktan uzak durun. Çarşamba gününden itibaren tutkuyla yaklaşacağınız konular gündeminiz olabilir. Toplum önündeki duruşunuz ve sosyal statünüz ile ilgili yeni kararlar alabilir, yeni anlaşmalar yapabilir ve ortak işler yaptığınız kişilerle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu ise aile içindeki sağlık konularına ve kendi sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

oğlak burcu

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR  (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak burcu ve yükseleni Oğlak olanlar, haftaya daha üretken ve daha çalışkan bir döneme giriyorsunuz. Pazartesi günü yazma, çizme, konuşma ve ifade etme konularına odaklanabilirsiniz. Akrabalar ile ilgili konular ön planda olabilir. Kariyer ile ilgili konularda ise fevri kararlar almayın. 

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kariyer konularında daha akışta olacaksınız. İş hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz. Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle zihnen rahatlayacaksınız. Gelecek hedeflerinize odaklanacak ve kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. Kararlarınızda kimseye bağlı kalmadan kendi gücünüze inanarak alabileceksiniz. Eğitim ve akademik konularda yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Yeni ticari anlaşmalar yapabilirsiniz.

kova burcu

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR (22 Ocak- 19 Şubat)

Sevgili Kovalar ve yükseleni Kova olanlar, haftaya ilişkileriniz ile ilgili krizler ile uğraşarak girebilirsiniz. Yaşadığınız krizler sizi büyük bir dönüşüme doğru sürükleyebilir. Finansal anlamda dağınık olabilirsiniz. 

İkili ilişkilerinizde kontrolünüz dışında yaşanan olaylar, düşünmeden yapılan konuşmalar ufak krizlere yol açabilir. Arkadaşlarınız ile aranızda iletişim sorunları yaşayabilir ve kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Değişen koşullarda doğru ve mantıklı adımlar atmak önemli olacaktır. Perşembe günü Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle ilişkilerde ortaklaşa kararlar alabilirsiniz. Yaşadığınız problemlerde ortak yol bulabilirsiniz. Hafta sonu ise zihinsel farkındalıklar yaşayarak bir takım gerçekler ile yüzleşebilirsiniz.

balık burcu

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR (20 Şubat- 20 Mart )

Sevgili Balıklar ve yükseleni Balık olanlar, hafta boyunca dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizde destekler alıyor. Pazartesi günü partneriniz için bir fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir kişi ile tanışıp oldukça etkilenebilirsiniz.

Salı ve Çarşamba günleri rekabet ortamında kalabilirsiniz. Özellikle kariyer hayatınızda oluşan rekabet ortamı, size harekete geçme enerjisi verecek olumlu etki alacaksınız. Perşembeden itibaren yakın çevrenizin ruh halleriyle ilgilenmek söz konusu olabilir. Kararlarınızda ve günlük akışınızda başkalarına bağlı olmak zorunda kalabilirsiniz. Ortak hareket etmeniz gereken şartlar oluşabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde önemli konuşmalar yapabilir ve ilişkinizin gidişatı ile ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.


Sizler için hazırladığımız Haftalık Burç Yorumları yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz. Falsepeti ailesi olarak tüm burçlar için iyi ve keyifli bir hafta dileriz.