Juno Asteroidi Terazi Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Juno asteroidi Terazi burcuna geçiş yaparak hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Juno asteroidinin Terazi burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Juno asteroidinin Terazi burcuna geçmesi hepimiz için iyileştirici bir etki yapacak diyebiliriz. Sevgi ve aşk konuları ön plana çıkarken içimizdeki tüm yaraları iyileştirmek için harekete geçiyoruz. Bu birkaç günlük süreç hepimize iyi gelecek.

Genel anlamda Juno asteroidinin özelliklerine bakacak olursak en meşhur asteroitlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü ilişkiler, evlilik ve ruh eşi ile ilgili büyük bir önem taşıyor. Ancak Juno sadece bir aşk ve evlilik göstergesi olarak düşünülmemeli; tüm insan ilişkilerini de etkileyen ve asteroit burçların evliliğinin, ilişkisinin kalitesi, hayatında hangi temanın önemli olacağı ile ilgili ipucu verebilir. Ciddi bir ilişkiden beklentileri anlamak adına da ilham vericidir.

Aynı zamanda Juno; Yunan mitolojisinde Zeus’un eşi baş tanrıça Hera’nın Roma mitolojisindeki versiyonudur. Yani Juno aldatma ve aldatılma konularında da çok şey anlatır. Kişinin bu tür konulara açıklık durumu hakkında yorum yapılmasını sağlar. Krizler ve duygusal buhranlarda nasıl tepki verdiğimizi gösterebilir. Juno asteroidi kendi enerjisi ile uygun bir enerji altına girdiğinde ilişkiler ve duygusal konulara dair konuları olumlu etkiler.

Daha önce ifade ettiğimiz gibi Terazi burcu cazibeli, güzel, estetik, yaşam dolu ve uyumlu yapısıyla dikkat çeker Hoşsohbettir ve insanlarla fikir alışverişinde bulunmaktan keyif alır. İyi huyludur ve güzellikten çok keyif alır. Modayı takip etmekten ziyade kendine yakışanı kullanmayı tercih eder. Maddi değerlere fazlasıyla önem verir, çünkü ona göre bir çok güzelliğe ulaşmak için maddi güç bir araçtır.

Rahatlıktan ve keyif yapmaktan hoşlanan terazi burçları, zora gelmeyi sevmez. her şeyin hazır bir şekilde ona sunulmasından çok büyük haz duyar. Ağır işlerle uğraşmak yerine işlerin estetik boyutuyla ilgilenmek onu daha çok mutlu eder. Olayları kendi duygularına göre yorumlar. Önemli olan kendisinin ne hissettiğidir. Bu nedenle doğru bildiğini uygulamaktan çekinmez. Özgürlüğüne düşkün olan Teraziler kısıtlanmaktan hoşlanmaz.

Bu durumda Juno asteroidinin Terazi burcuna geçmesi ile özellikle ilişkiler konusunda olmak üzere ama tüm hayatımızda rahatımıza ve kendimize daha düşkün hale geleceğiz diyebiliriz. İşte tam da bu yüzden bu süreç hepimize iyi gelecek. Yine de bu durumu abartıp sevdiklerimizi gücendirmemeye dikkat etmeliyiz.