Kahve Falında Kuş Görmek Ne Anlama Gelir?

kahve falında kuş görmek
kahve falında kuş görmek

Kahve falında kuş görmek ve kuşun olduğu semboller görmek genellikle haber geleceği olarak yorumlanmaktadır. Ancak kuş figürünün birçok farklı yorumu vardır ve fallarda en çok görülen semboller arasında yer almaktadır. Haberden farklı olarak, fal sahibinin uzun zamandır gerçekleşmesini istediği olayın gerçekleşeceği şeklinde de yorumlanabilmektedir. Kahve falında kuş görmek, konumuna göre iyi haber ya da kötü haber olarak ayrılmaktadır. Eğer koyu renkli ya da daha karanlık bir yerde çıkmışsa; gelecek olan haber kuşun çevresine göre yorumlanmalıdır.

Falda kuş görmek haber dışında fal sahibinin davetlere katılacağının da habercisidir. Fal sahibinin katıldığı bu kalabalık davette keyifli vakit geçireceğine ve hoş sohbetler edeceğine işaret eder. Sosyal yaşantının artacağı ve fal sahibinin çevresinin de genişleyeceğinin göstergesidir.

Falda Kuş Görmek ve Yanında Beliren Diğer Simgeler Hakkında Yorumlar

Kahve falında kuş görmek, fal sahibinin müjdeli bir haber alacağı anlamına gelirken kuşun yanında başka bir figür belirmesi çok farklı anlamlara işaret edebilir. Peki kahve falında kuş birlikte diğer figürler nasıl yorumlanır? 

Kahve Falında Uçan Kuş

Kahve falında uçan kuş görmek genellikle uzaktan haber geleceği anlamı taşımaktadır. Fal sahibinin uzakta ve sevdiği bir kişiden haber alacağının işaretidir. Ayrıca yine fal sahibinin sevdiği ve uzakta birine seyahat edeceği anlamına da gelmektedir. Birden fazla seyahat gerçekleştirmek ve o dönem boyunca fal sahibinin çok yer gezeceği şeklinde de yorumlanmaktadır. Falda uçan kuşlar, yolculuk planı yoksa bile aniden ortaya çıkabileceğinin habercisidir. Kuşun rengine ve çevresindekilere göre de yolculuğun hayırlı olup olmayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

Kahve Falında Kuş Gagası

Falda kuş gagası görmek, fal sahibini konuşmalarıyla yoran kişiye işarettir. Geçmişte yapılmış olan yanlışları hala yüze vuran ve bundan bıkmayan kişileri sembolize etmektedir. Genellikle fal sahibi için yorucu kişiler olduğu söylenir. Diğer bir anlamı ise fal sahibinin ağzından laf almaya çalışan biri olarak yorumlanır. Falında kuş gagası görülen kişinin konuştuklarına dikkat etmesi gerektiğine işaret eder.

Kahve Falında Kuş Kafası

Falda kuş kafası görmek, fal sahibini çekemeyen biri olarak yorumlanır. Fal sahibinin yüzüne gülse de arkasından konuşan ve kötü yorumlar yapan bir kişinin varlığına işaret etmektedir. Özellikle kişiyi kandırmaya çalışan ve iyi yönlerini kullanmaya çalışan kişinin zararlar verebileceği düşünülmektedir. Ayrıca kişiye güven veren birinin aslında güvenilir olmadığının ortaya çıkacağının da habercisidir. Kahve falında kuş görmek haber olarak tabir edilmektedir. Ancak kuş kafası genellikle fal sahibinden laf taşıyan birini simgeler.

Kahve Falında Kuş Tüyü

Falda kuş tüyü görmek şansın açılması ve talihli bir döneme girmek anlamına gelmektedir. Falında kuş tüyü görülen kişinin bu dönemi iyi değerlendirirse talihinin olumlu yönde açılacağı yorumlanmaktadır. Saf ve temiz yürekli biriyle de karşılaşacağı anlamına gelebilmektedir. Kuş tüyü olan falda yakın zamanda tanışılan bu temiz yürekli kişiyle bir ilişki de yaşanabileceği düşünülmektedir. Tanışılan kişiyle kurulacak bu ilişki duygusal ya da iş ilişkisi olabilir. Genellikle etrafındaki diğer sembollere göre yorumlanmaktadır.

Kahve Falında Kuş Üstünde İnsan

Falda kuşun üzerinde insan görmek, fal sahibinin yaptığı iyiliklerin karşılığını bulacağı anlamına gelmektedir. Bu sebeple fal sahibinin geçmiş zamanda yaptığı büyük iyiliklerden birinin geri dönüşünün olacağı şeklinde yorumlanır. Bu iyiliğin yapıldığı insanın, fal sahibine kol kanat gereceği anlamına da gelmektedir. Hayallerinin gerçekleşmesi için büyük adımlar atmasına yardım edeceğine işaret eder. Burada da olduğu gibi kahve falında kuş görmek çevresindeki sembollere göre yorumlandığında en doğru cevabı vermektedir.


Kahve falınızı sitemizde yer alan uzman yorumculara online baktırabilir ve size özel yorumlarla gelecekte siz nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz.

Kahve Falında Kuş Görmek Ne Anlama Gelir? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Kahve Falı videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.