Tarot Kariyer Falı Nedir? Fal Açılımı Nasıl Yapılır?

Tarot fal açılımları insanların kişilikleri, gelecekleri, geçmişleri, aşk hayatı, iş hayatı ve daha birçok farklı konu hakkında ipuçları verir. Hayattaki değişimleri esas alan Tarot falı ile farklı konular hakkındaki kararsızlıklarınızı şekillendirebilirsiniz. Daha önceki yazılarımızda bahsettiğimiz Tarot Aşk Falı’nın yanı sıra bugün Tarot kariyer falı konusuna değindik. Dilerseniz bu açılımı ya da Youtube üzerindeki Tarot kariyer falı açılımı ile işiniz odaklı bir fal bakabilirsiniz.

Tarot kariyer falı; iş yaşamınızda yaşadığınız her türlü zorluğu daha iyi anlamanızı ve asıl problemlerinizi fark etmenizi sağlayan bir aracı görevi görmektedir. Öte yandan önünüze çıkan engellerin nasıl aşılacağına dair önemli ipuçlarını da beraberinde gösterir. Ayrıca kişiliğinizde henüz keşfetmediğiniz önemli yeteneklerinizin de açığa çıkmasında öncülük edebilmektedir.

Kariyeriniz doğrultusunda ilerlerken karşınıza çıkan engelleri nasıl aşabileceğiniz hakkında Tarot kariyer falı size ipuçları verir. Bu engellerle nasıl baş edebileceğinizi Tarot Kariyer falı sayesinde öğrenebilirsiniz. Güçsüz hissetmeniz, zorluklar yaşamanız ve çıkmaza sürükleniyor olmanız durumunda Tarot açılımı yaparak kendinize bir yol çizebilirsiniz.

Tarot Kariyer Falı Açılımı Nasıl Yapılır?

Falın açılımı için öncelikle 5 karta ihtiyaç vardır. Tarot kariyer falı açılımında kartların konumlarına göre anlamları yorumlanmaktadır. Açılımın doğru konumlandırılması son derece önemlidir. Bu sebeple öncelikle nasıl konumlandırıldığını öğrenmek, daha sonra yorumlamasını yapmak doğru bir yöntem olacaktır.

İlk kart seçildikten sonra önce soluna ve sağına birer kart daha konumlandırılmalıdır. Yani; ortadaki kart birinci, soldaki kart ikinci ve sağdaki kart üçüncü kart olarak açılmalıdır. İkinci kartın üzerindeki kart dördüncüdür. Yine ikinci kartın altına bir kart daha açılarak beşinci olarak konumlandırılmalıdır.

Tarot Kariyer Falında Kart Konumları Bize Neyi Anlatır?

Falın açılımının yapılmasından sonra kartların konumlarına göre yorumlamaları yapılmalıdır. Kariyer falı açılımındaki kartlar sıra ile yorumlanmalıdır. Kartları yorumlarken yönlerine dikkat etmek son derece önemlidir. Yönü ters çıkan kartlardaki yorumlama ise gelen karta göre yapılmalıdır. Ters gelen kartlar aşırılığı, anlamdaki hafiflemeleri, kartın tam zıttını ya da olayın olumsuz halini ifade edebilir. Sıralamaya göre yorumlamalar ise aşağıdaki gibidir:

İlk Kart Endişeleri Söyler

Tarot kariyer falında ilk açılan kart, kariyer hayatınıza ilişkin endişelerinizi dile getirir. Kariyerinizde yolunda gitmeyen ve yanlış giden olaylardaki engelleri size anlatır. İlk kartın yorumu, kariyerinizin tıkanmasındaki sebebin endişelerinizle bağlatılı olan kısmını anlatır. Bu endişe ve engeller eğer saptanabilirse, kariyerinizdeki problemleri çözmeye bir adım daha yaklaşırsınız.

İkinci Kart Zorlukları Simgeler

Kariyer falınızdaki ikinci kart sizi şu an çevreleyen zorlukların simgesidir. Bu zorluklar maddi olabileceği gibi manevi de olabilirler. Çektiğiniz karta göre yorumlanmalıdır.

Üçüncü Kart İpuçlarını İçerir

Falınızdaki üçüncü kart, mevcut kariyer durumunuzu değiştirmek için bilmeniz gereken gizli noktalar hakkında bilgi verir. Ancak bu bilgiler keskin değillerdir. Kariyerinizdeki zorlukları aşabilmeniz adına size küçük ipuçları verir.

Dördüncü Kart ile Yeni Fikirler

Falın sonlarına doğru giderken dördüncü kartta daha iyi duruma gelmenize yardımcı olacak fikirler yer alır. Kariyerinize ve size iyi gelecek yeni iş fikirleri, kişiler ve diğer imkanları temsil eder.

Beşinci Kart ile İhtiyaçlarınızı Öğrenin

Beşinci kartınız Tarot kariyer falı içerisindeki en önemli karttır. Size başarılı olmanız için yapmanız gerekenleri söyler. Başarısızlıklarınızdan kurtulmanız için ihtiyacınız olan bilgileri size aktarır.

Tarot Kariyer Falı Nedir? Fal Açılımı Nasıl Yapılır?

Tarot kartları geniş kapsamlı rehberlik verme özelliği sayesinde sadece aşk hayatınıza ışık tutmakla kalmaz, aynı zamanda iş ve kariyer hayatınızla ilgili de size yol gösterir. İçinde bulunduğunuz karmaşık durumlarda ve karşınıza çıkan zorluklarla nasıl başa çıkabileceğinize dair size yardımcı olabilecek değerli tavsiyeler sunar. 

 Tarot kariyer falı, iş dünyası içerisinde ışığınızı doğru yansıtmak, sizi bekleyen iş seçeneklerinizi keşfetmek ve profesyonel gelişiminiz için ipuçları elde etmek adına size faydası olabilecek en doğru fal türlerinden biridir.

 Öyleyse gelin, Tarot kartlarının iş dünyasında size sunabileceği sırlara bir göz atalım!

Tarot Kariyer Falı Açılımı Nasıl Yapılır?

Hazırsanız, kolları sıvayalım ve iş hayatınızın henüz görünürde olmayan veya farkında olmadığınız gizli köşelerine bir bakış atalım! Rahat bir köşede oturun, belki dilerseniz kahvenizi alın ve zihninizi dinginleştirin. Şimdi, iş ile ilgili bir soru seçin. “Nasıl bir kariyer yolu benim için daha uygun?” gibi bir soru kariyer falı açılımı için harika bir başlangıç sorusu olabilir.

Tarot destenizi elinize alın ve birazcık da olsa büyülü hissedin. Kartları seçerken sorunuzun enerjisini hissetmeye çalışın. Daha sonra, Tarot kartlarınızı keserek karıştırın ve içlerinden size en yakın gelen, enerjisine en çok çekildiğiniz 3 tanesini seçin.

Açılım Aşamaları 

Hadi işe koyulalım! Tarot kariyer falı açılımı genellikle 3 karttan ibaret bir yaklaşımı benimser. İşte bu büyülü yolculuğun adımlarına sırasıyla bir göz atalım:

Kart 1: Mevcut Durum: İlk kart, şu an iş hayatınızda bulunmakta olduğunuz güncel durumu temsil eder. Kariyer noktanızda tam olarak şuan ne durumda olduğunuz, süreciniz kapsamında tam anlamıyla şuan nerede durduğunuz ve bugüne dek neleri başardığınız hakkında basit ve anlaşılır bir bakış açısı sunar. Var olan durumun görünürdeki en açık ve sade halini bizlere verir.

Kart 2: Potansiyel Yol: İşte burası asıl heyecanlı kısım! İkinci kart, kariyer yolunuzda karşınıza çıkabilecek seçenekleri ve potansiyel yolları gösterir. Çıkan karta göre, potansiyelinizin var olduğu noktayı geniş bir perspektif ile düşünerek ele almanız gerekir. Keza bu kart yalnız mevcut durumunuz üzerinde değil, her türlü yeni potansiyelden bahsediyor olabilir.Yeni fırsatlar mı var? Belki de biraz risk almanın zamanı gelmiştir, ne dersiniz?

Kart 3: Tavsiye ve Sonuç: Seçmiş olduğunuz son kart, kariyer gelişiminizi desteklemek ve önünüzdeki yolu aydınlatmak için size birtakım öneriler sunar. İş hayatınızda yürümekte olduğunuz yoldaki gelecek sonuçları yansıtırken, aynı zamanda size yol gösterici bir değerlendirme yapar. Sonuç kartı bu anlamda gerek manevi, gerekse akılcı tavsiyelerde bulunabilir. Dolayısıyla bu karta ne anlam yükleyeceğimizi düşünürken olabildiğince objektif kalmamız gerekir.

Şimdi Ne Yapmalı?

Kartları açtınız, ama unutmayın, bu sadece başlangıç. Kartların anlamlarını incelemek, verilmek istenen işaretleri çözmek ve yorumlamak için bir adım daha atmanız gerekiyor. Her kartın enerjisini içselleştirmeyi deneyin. Bunu yaptığınızda içinizde hangi hisler uyanıyor? Hangi semboller sizi çağırıyor? Tarot, sizi sadece  kartlardan ilham almaya değil, içgüdülerinizle de bir dansa davet ediyor.

Tarot kariyer falı, iş dünyasının kapılarını aralamak ve iç dünyanızın derinliklerindeki sorulara cevaplar bulmak için harika bir yolculuktur. Kartların düz ve ters anlamlarını anlamak ve çıkan sonucu kendi içgüdülerinizle birleştirmek, size iş seçenekleri ve kariyer yolu hakkında daha net bir perspektif sunabilir. Tarot, iş yaşamınıza bir doz büyülü rehberlik ve samimi içgörü katmak için harika bir araçtır. Şimdi kalkın ve kendi iş dünyanızın kartlarını açın, kim bilir, belki de yeni bir kapıyı aralayacak olan ipuçlarıyla karşılaşabilirsiniz!


Tarot Kariyer Falı Nedir? Fal Açılımı Nasıl Yapılır? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Tarot videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.