Kahve Falında Yengeç Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında yengeç görmek, genellikle para ve güç anlamına gelmektedir. Fal sahibinin eline geçecek olan paranın habercisidir. Fal yorumcularına göre falda yengeç görmek, fal sahibinin yapacağı yatırımın ona büyük katkı sağlayacağı ve sonuçlarının kârlı olacağını işaret eder. Peki kahve falında yengeç figürünün diğer anlamları nelerdir? Birlikte çıktığı semboller nasıl yorumlanmalıdır? İşte detaylar…

Kahve Falında Büyük Yengeç Görmek 

Kahve falında büyük yengeç sembolü, büyük bir hata olarak ifade edilir. Sizi ve sevdiklerinizi üzecek bir hata yapacağınızı işaret eder. Bu hatadan kaçınmak için daha dikkatli olmanız ve çevrenizdeki iyi görünen insanlara güvenmemeniz gerektiği konusunda sizleri uyarır.

Kahve Falında Yengeç ve Kalp Görmek

Falda yengeç ve kalbi bir arada görmek yakın zamanda aşkı bulacağınızın habercisidir. Yeni tomurcuklanacak bir aşk ile mutlu günler geçireceğiniz anlamına gelir. Yeni başlayacak olan ilişkinizde ilk etapta problemler yaşayabileceğinizin ve bu problemlerin sizi ekstra üzeceğini anlatır.

Kahve Falında Yengeç Bacağı Görmek

Kahve falında çıkan yengeç bacağı olumlu olarak yorumlanır. Fal sahibinin yakın zamanda makam ve mevki sahibi olacağının habercisidir. Ayrıca çevresi tarafından saygınlığının artacağını da ifade eder.

Negatif Olayları Temsil Edebilir

Falda yengeç bazı yorumculara göre negatif olayları temsil edebilir. Gerçek hayatta çift kıskaca sahip bir hayvan olan yengeç, falda bir düşmana işaret eder. Sürekli görüşülen bir kişi olarak karşınıza çıkan yengeç figürü, sadece kendisine ilgi bekleyen bencil biri olabilir. Aynı zamanda ilişkinizin de zarar görmesine neden olabileceği de yapılan yorumlar arasında yer almaktadır.

İlişkinizde Sorun Yaşayabileceğinizin Habercisidir

Kahve falında yengeç görmek bazen ilişkilerde problemler yaşanabileceğinin habercisidir. İlişkide yaşanabilecek potansiyel sorunların yakın olduğunu gösteren yengeç figürü fincanın ortasında ise; çok değer verdiğiniz bir insanla aranızın bozulacağını ifade eder. Kahve tabağında görülen yengeç figürü ise yakın zamanda başınızdan geçecek kötü bir olay sonucu yakınlarınızdan destek göremeyeceğinizi söyler. Maddi ya da manevi anlamda ilgili konuda kimsenin size destek çıkmamasına sebep olacağına yorulur.

Hassas Bir Dönem Sizi Bekliyor Olabilir

Falda yengeç; duygusal olarak alıngan, hassas, hisli ve sezilerin kuvvetli olacağı bir döneme gireceğinizi ifade edebilir. Bazı durumlar gerçekleşmeden önce tahmin edebilme imkanınızın olduğunu ortaya koyar. Aynı zamanda çevrenizdeki kişileri de sembolize edebilir. Karşınızdaki kişinin size karşı olan duygularında samimi olup olmadığını hissedebileceğiniz bir döneme gireceğinizi işaret eder.

Zengin ve Güçlü Birini Sembolize Edebilir 

Falda yengeç figürünün bir eşya ya da evin içinde çıkması hakkında fikir öğrenilmek istenilen bir kişiyi sembolize edebilir. Söz konusu kişinin zengin ve güçlü olduğu anlamına gelmektedir. Evin içinde çıkan yengeç şekli, misafir olarak sizi ziyaret edecek bir kişinin ketum davranışlarına maruz kalacağınızı ifade eder. Karşınızdaki kişinin kurnaz olduğu ve kendi çıkarı yönünde plan yaptığını sizelere gösterir.

Kahve tabağında yengeç, uzaklardan gelecek duygusal ve zeki bir kişinin varlığını gösterir. Söz konusu bu kişinin sizden maddi ve manevi taleplerinin olacağını, sizlerin de bunu karşılamakta zorlanacağınızı ifade eder.

Kahve Falında Yengeç Görmek Şanssızlık Anlamına Gelebilir

Falda yengeç sembolü bazen aşk hayatınızda şanssız bir dönemde olduğunuz anlamına gelebilir. Kendinizi aşkı bulamadığınız için umutsuz ve mutsuz hissettiğiniz bir dönemin habercisi olabilir.


Kahve Falında Yengeç Görmek Ne Anlama Gelir? yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan sizler için hazırladığımız Kahve Falı videolarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.