Koç Burcunda Dolunay

13 Ekim’de sabaha karşı saat 5’te Koç Burcunda 20 derecelik bir Dolunay yaşanacak. Peki, Koç burcunda Dolunay bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Koç burcundaki Dolunay’ın tüm hayatımızı değiştireceğini ifade etmek mümkün. Ancak tabi ki kısaca Koç burcunun enerjisinin özelliklerine bir bakmamızda yarar var çünkü hepimiz bu özellikleri kendimizde hissedeceğiz.

Zodyak’ın ilk burcu olan Koç burcunun varlığı her zaman enerjik ve çalkantılı bir başlangıca işaret eder. Koç burçları çalışma ortamlarında da arkadaş ortamlarında da her zaman hareket, hız ve rekabet peşindedir; her şeyde birinci olmaya çalışırlar. Yönetici gezegenleri Mars’ın ateş elementine ait olması nedeniyle Koç burcu en aktif burçlardan biridir. Zaman zaman düşünmeden de olsa harekete geçmek onların doğasındadır.

Güneş, Koç burcuna olağanüstü organizasyon becerileri verir: Öğlen arasından önce tek seferde birden fazla işi bitirmeyi beceremeyen bir Koç burcuyla karşılaşma ihtimaliniz düşüktür. Amaçları için mücadele etmeyi görev edinir, birlikteliğe ve takım çalışmasına önem verirler. Bu da her alanda büyük başarılar elde etmelerini sağlar.

Koç burcu insan vücudunda başı yönetir ve başla birlikte harekete geçer. Kelimenin tam anlamıyla başları dik yürürler. Doğal olarak cesurdurlar ve bir şeyi denemekten ya da risk almaktan nadiren korkarlar. Hangi yaşta olursalar olsunlar bir gencin gücüne ve enerjisine sahip olurlar; verilen herhangi bir görevi çabucak yerine getirirler.

Yani Koç burcunda yaşanacak olan Dolunay da karşımıza ne çıkarsa çıksın hedeflerimize doğru ilerleyeceğimiz anlamına geliyor. Tabi ki bu süreç hiç de sandığımız kadar olmayacak. Canımızı sıkan bir sürü şey yaşayacağız ama Koç burcunun en büyük özelliği vazgeçmemektir, unutmayın. Bu yüzden hayatımızın bu safhasında hiç bir şeyden vazgeçmeyeceğiz.

Bu dönemde çok daha sabırlı olmamız gerekiyor. Özellikle de kariyer ve eğitim alanlarında belki de uzun süredir elde etmek istediğimiz başarıları elde edebileceğiz. Karşımıza yeni fırsatlar da çıkacak. Ama ilişkiler konusunda karşımızdaki kişilere üstünlük kurma çabasına girebiliriz. Bu bizim için çok zararlı olacaktır. Dikkatli olun.

Koç burcunda yaşanacak Dolunay sırasında hepimiz daha canlı, neşeli, çocuksu ve sabırsız olacağız. Eğlence ortamlarında kendimizi göstereceğiz ama yakın ilişkilerimizde küçük tartışmalar ortaya çıkabilir. Bu dönemde şunu aklınızdan çıkartmayın, sakin kalanlar kazanacak ve hayatlarını hızla rayına oturtacak…