Koç Burcunda Dolunay’ın Burçlara Göre Etkileri

Koç burcu dolunayı ile birlikte Boğa burçlarının şansı açılırken Akrep burçlarının da gelirleri artıyor. Dahası yazımızda…

Koç 

Dolunay döneminde düşüncelerinizin ve kendinizin, düşündüğünüz şekilde algılandığından emin olun. Gökyüzündeki hareketlilik, olası yanlış anlaşılmaların yaşanabileceğini gösteriyor. Yanlış anlaşılıp kimsenin kalbini kırmak istemezsiniz.

Boğa

Dolunay döneminde yaratıcılığınızı harekete geçirmek için ihtiyacınız olan her şey etrafta sizi bekliyor. Tek ihtiyacınız olan, entelektüel düşüncelerinize yaslanıp etrafınızdakilere biraz daha dikkatli bakmak. Şansınız çok açık.

İkizler

Dolunay döneminde beklenmedik ve heyecan verici bir rastlantı yaşanabilir. Karşınıza çıkan insanların abartılı konuşmalarına ve bazı ufak tefek yalanlarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gözünüzü dört açmanız gerekiyor.

Yengeç

Dolunay döneminde yakın bir arkadaşınız veya sevdiğiniz kişiyle heyecanlı, ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Bu konuşmanın sonunda bazı gerginlikler tümden ortadan kalkmasa da gergin bir konu olmaktan çıkabilir. Sakin olun.

Aslan

Dolunay döneminde önemli konuların derinine inme, en ince ayrıntısına kadar inceleme yeteneğiniz daha fazla ön plana çıkabilir. Yeteneklerinizle etrafınızdakileri etkileyeceğiniz bir süreç sizi bekliyor. Karşınıza fırsatlar çıkacak.

Başak

Dolunay döneminde meraklı ve ilgi çekici günler sizi bekliyor. Özellikle seyahat ve eğitimle ilgili konularda ilginç gelişmeler yaşanabilir, sizin ilginizi daha fazla cezbedecek öneriler karşınıza çıkabilir. Başarınız giderek artacak.

Terazi

Dolunay döneminde kendinizi ifade etmek için karşınıza harika bir fırsat çıkabilir. Nüanslar önemlidir. Bu yüzden kullandığınız kelimelere, beden dilinize dikkat etmeniz iyi olabilir. Kendinizi en iyi şekilde ifade etmelisiniz.

Akrep

Dolunay döneminde içinde bulunduğunuz kurumu daha ileriye götürecek planlar üzerinde çalışabilir, yeni stratejiler geliştirebilirsiniz. Ortaya koyacağınız yeni projelerde sorumluluğu almanız gerekebilir. Gelirleriniz de artıyor.

Yay

Dolunay döneminde özellikle birlikte çalıştığınız kişiler veya yakınlarınızla hayatınızdaki önemli bir konu için strateji geliştirebilirsiniz. Bu stratejiyi uygulamaya başladığınızda geçiş dönemi biraz zor olabilir ancak sizin için iyi olacağına emin olun.

Oğlak

Dolunay döneminde yeni fikirler ve önerilerle dolu günler sizi bekliyor. Ancak sizi dinleyen, bu fikrileri duyan kişilerin de hedeflerinizi iyi anladığından emin olmalısınız. Bu şekilde onlardan gelecek yorumları dikkate alabilirsiniz.

Kova

Dolunay döneminde tüm vaktinizi ve enerjinizi finansal konulara ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle anlaşmalar, faturalar ve diğer finansal konularda mümkün olduğunca olayları netleştirmeye çalışın. Ama dikkatli olun. 

Balık

Dolunay döneminde hayal gücünüze izin verin, bırakın biraz istediği gibi yol alsın. Eğer hayal gücünüzün getirdiği bu yaratıcılığı başka bir şeye kanalize edebilirsiniz, çok önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Verimli bir süreçtesiniz.