Koç Burcunda Yeni Ay

14 Nisan Cumartesi gecesi Koç burcunda 26 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Koç burcunda Yeni Ay bizi nasıl etkileyecek?

Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay tüm burçlar için yeni başlangıçları, sürprizleri ve değişimi temsil ediyor. Bu Yeni Ay tüm burçların zincirlerini kıracağı ve kendini aşacağı bir süreç olacak diyebiliriz.

Bu dönemde yaşadığınız her türlü problemin bir anda arkanızda kaldığını fark edeceksiniz. Aklınızdaki sorular çözüme ulaşacak. Kısacası karanlık bir tünelin ardındaki ışığı göreceksiniz. Bu ışığı görmenizle birlikte artık size yeni bir başlangıç yapmak ve bembeyaz bir sayfa ile hayatınızı şekillendirmek kalacak.

Koç burcunda Yeni Ay aynı zamanda beklenmedik olumlu gelişmelerin de artarda geleceği bir süreç olacak. Bu süreçte gerçekler ortaya çıkacak ve karanlıkta kalan her türlü durum aydınlığa kavuşacak. Belirsizlikler, kararsızlıklar ve bekleyiş son buluyor.

Yeni Ay Koç burcunda gerçekleştiği için tüm burçların hayatları bu enerji ile büyük ölçüde etkilenecek diyebiliriz. Ateş burcu olan Koç enerjisi diğer tüm enerjileri bastırarak hayatlarımızı kendi istediği yönde ilerletecek. Kimsenin içine kapanıp bir köşede kalmasına izin vermeyecek. Hayatlarımıza enerji ve gücü sokacak.

Önümüzdeki günler kendinize olan inancınızın ve güveninizin de hızla arttığını fark edebilirsiniz. Aşamadığınız endişeler ve korkuları da daha kolay aşmanız mümkün olacak. Tüm bunların hayatınızı hızlandıracağını ve normalde olduğundan biraz daha fazla yoğunlaştıracağını söylemek mümkün.

Tüm bu yoğun enerjilerden olumsuz yönde etkilenmek istemiyorsanız agresiflikten, kinden ve nefretten uzak durun. İçinizdeki bu enerjiyi sporla, farklı sosyal aktivitelerle, çalışmakla, üretmekle ya da sevgi ve şefkat gibi duygularla atabilirsiniz. Bu durumda gereksiz tepkiler de vermez kimseyi üzmezsiniz.

Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay hayatınızı tamamen istediğiniz şekilde yönlendirmeniz ve şekillendirmeniz için size çok büyük bir fırsat sunacak. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız hemen harekete geçin. Gücü elinize alın ve kendi hayatınızın dümenine geçin. Bu süreçte istediklerinizi kolayca elde edeceksiniz.

Yeni Ay ile birlikte içinizde biriken sıkıntılardan kurtulacağınız için hayata daha umutlu bakacaksınız. Küçük sağlık problemlerinin geçtiğini de fark edeceksiniz. Bunu bir tür iyileşme ve arınma dönemi olarak da düşünebilirsiniz. Kötü düşüncelerden, fazla kilolardan, gereksiz tartışmalardan, kırgınlıklardan, hastalıklardan ve dahası tüm olumsuzluklardan kurtulabilirsiniz.

Bu olumlu süreci kendinizi yenilemek için kullanmalısınız. Etkisi önümüzdeki haftalarda da dalga dalga devam edecek olan Yeni Ay enerjisi hepimizi iyileştirmek, arındırmak ve ilerlememize yardımcı olmak için geliyor, unutmayın.