Venüs İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki yeni olasılıkların ve fırsatların simgesi olan İkizler burcuna geçiş yapan Venüs hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Venüs’ün İkizler burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızı ekonomik, sosyal ilişkiler, özgüven ve manevi değerlerimiz ile ilgili yeni bakış açıları, fırsatlar ve olasılıklar girecek diyebiliriz. Ayrıca Venüs’ün İkizler burcuna geçişinin sosyal bir geçiş olduğu yani hayatımızı daha çok sosyal yönden etkileyeceğini söylemek mümkün.

İkizler burcundaki Venüs hepimize daha önce hiç aklımıza gelmeyen boyutları, yönleri getirirken aynı zamanda da hem kendimize hem de etrafımıza daha çnce hiç sormadığımız soruları sormamızı sağlayacak. Bu da çok daha fazla yaratıcı olacağımız, yeniliklere, değişime açık olacağımız ve kendimizi canlı hissedeceğimiz anlamına geliyor.

Bu dönemde konuşma tarzımızın değişmesi, özgüvenimizin artması, yeni ekonomik gelir kaynakları keşfetmemiz, farklı bir gelecek planı yapmamız ve fiziksel görüntümüzde değişiklik yapmak istememiz olası. Hayatın bize çok daha fazlasını fark edeceğimiz için zincirlerimizi kıracağız. Kısıtlanmışlık duygusu yok olacak ve kendimizi çok daha özgür hissedeceğiz. Ayrıca sürece, ana ve anın getirdiklerine odaklanacağımız için sonuçlar ve ilerisi ile ilgilenmeyeceğiz.

Venüs’ün İkizler burcuna geçiş yaptığı bu dönemde daha enerjik olacağımız için iş yerinde de daha başarılı olmamız, kendimizi daha mutlu ve memnun hissedeceğimiz için her türlü sosyal ilişkimizin daha iyiye gitmesi ve farklı yollar keşfettiğimiz için hedeflerimize ulaşma konusunda daha kolay ilerlememiz mümkün. Alternatiflerin hiçbir zaman tükenmeyeceği bu süreci iyi değerlendirmek için hedeflerimize ve hayallerimize daha fazla odaklanmamızda yarar var.

Hayatlarını değiştirmek isteyenler, gidişattan memnun olmayanlar ya da umutsuz bir şekilde bir şeylerin değişmesini bekleyenler için İkizler burcunda olan Venüs’ün aslında bir müjde olduğunu da belirtmekte yarar var. Artık tünelin sonunda ışığı fark edecek ve kendimizi çok daha güvende hissedeceğiz. Ayrıca yolun sonuna ulaşmak için tek bir yerden gitmeye gerek olmadığını ve farklı aralıkların da aynı yere çıkabileceğini aklımızda tutmamızda yarar olacaktır.

Bu dönemde beklentilerinizi minimum düzeyde tutsanız bile hiç beklemediğiniz kadar güzel haberler alacak, hiç beklemediğiniz kadar başarılı olacaksınız. Etrafınızdaki kişileri yargılamayacağınız için arkadaşlarınızla aranızdaki bağın güçlenmesi de olası. Hayatın tadını çıkartmak için oldukça uygun olan bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Çünkü şansımız gibi olumlu her kavramın gücünün ikiye katlanacağı ve karanlık, karamsar süreçlerin geride kalacağı bir sürece girmiş bulunuyoruz. Bu süreçte hayatın tadını çıkartırken aynı zamanda da ilerlemeye devam edip istediklerinizi elde edeceğinizi unutmayın.