Merkür Gerilemesinin Burçlara Göre Etkileri

Merkür Akrep Burcunda gerilemeye başladı. Peki, burçlar Merkür’ün Gerilediği bu süreçte neler yaşayacaklar?

Koç

Merkür Gerilemesi dönemi büyük bir yolculuk planı yapmak ve yollara düşmek için harika bir zaman. Bu yolculuğu arkadaşlarınızla veya tek başınıza yapabilirsiniz. Her iki koşulda da bu yolculuğun size çok şey katacağı kesin!

Boğa

Merkür Gerilemesi döneminde geçtiğimiz günlerde peşinden gitmek istediğiniz önemli bir bakış açısı yakalama ihtimaliniz var. Karşınıza bir fırsat çıkacak. Bunu gerçekleştirmek için kendinize güvenin ve içinizdeki güce inanın.

İkizler

Merkür Gerilemesi döneminde liderlik yönünüzün ağır bastığı bir süreçten geçeceksiniz. Bir sivil toplum kuruluşunda veya bir dernekte liderlik rolünü üstlenebilir, gönül verdiğiniz bir projeyi yönetebilirsiniz. Şansınız açık.

Yengeç

Merkür Gerilemesi döneminde önceki günlerde gizli kalmış bir hayaliniz su yüzüne çıkabilir. Bu durum, yaptığınız işe bir süre ara vermeniz ve bu hayalinizi gerçekleştirmeye odaklanmanız gerektiğinin bir göstergesi olabilir.

Aslan

Merkür Gerilemesi döneminde  sizi çok derinden etkileyecek bir şeyle karşılaşabilirsiniz. Bu bir eğitim programı, bir kitap veya bir atölye çalışması olabilir. Peşinden koşmak istediğiniz bir şey varsa onunla ilgilenmenin tam zamanı.

Başak

Merkür Gerilemesi döneminde  gelirlerinizde bir artış yaşanabilir. Bu artış aileniz kaynaklı bir miras veya gayrimenkul satışıyla ilgili de olabilir, evden yapacağınız bir ek iş kaynaklı da olabilir. Ancak yine biraz tasarruf yapmanız gerekiyor.

Terazi

Merkür Gerilemesi döneminde ister bekar olun ister evli, önümüzdeki süreç boyunca aşk hayatınızda büyük bir dönüşüm yaşanabilir. Bu dönüşümü daha keyifli ve tutkulu hale getirmek sizin elinizde. Bunu iyi değerlendirin.

Akrep

Merkür Gerilemesi döneminde kariyerinizle ilgili konularda harekete geçmeye, silkelenmeye ihtiyacınız olabilir. Sahip olmak istediğiniz hayatı gözünüzde canlandırırsanız, buna ulaşmak için yöntemler geliştirmeniz kolay olur.

Yay 

Merkür Gerilemesi döneminde sosyal hayatınızla ilgili monoton bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Siz ne kadar heyecan katarsanız, ilişkilerinizin o kadar ileri gideceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Bunun için çaba harcayın.

Oğlak

Merkür Gerilemesi dönemini finansal durumunuzu gözden geçirmek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz. Finansal performansınızı artırmak için vergiler ve diğer ödemelerinizi masaya yatırmanı gerekebilir. Harcamalara dikkat edin.

Kova

Merkür Gerilemesi döneminde sevdiklerinizle birlikte alanınızı genişletmek, bir konuda ilerlemek isteyebilirsiniz. Bu eğitimle ilgili bir konu da olabilir, seyahat, maneviyat veya bambaşka bir konuyla ilgili de olabilir. Hayatınız değişecek.

Balık 

Merkür Gerilemesi döneminde gelecek planlarınızı masaya yatırmanın vakti gelmiş olabilir. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız, bir anda büyük bir adım atmak yerine istikrarlı bir şekilde ufak ufak adımlar atmak daha mantıklı olabilir.