Merkür İlerlemesinin Burçlara Göre Etkisi

Merkür Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında aynı süreçte Aslan burcunda Yeni Ay’ı da yaşadık. Peki bu yoğun gezegensel enerjiler burçlara neler getirecek?

 

Koç: Bu dönemde bir arkadaşınızla ilişkiniz, istemediğiniz bir yöne doğru gidebilir. Kendinizi bir anda verici bir pozisyonda bulabilir ve kullanılmış hissedebilirsiniz. Böyle durumlarda arkadaşlık ilişkinizi yeniden gözden geçirmelisiniz.

 

Boğa: Bu dönemde şimdiye kadar gizli kalmış bir masraf ortaya çıkabilir. Bu masraf bütçenizi biraz sarssa da bunun geçici bir durum olduğunu unutmayın. Yakın zamanda tekrar refaha erebilirsiniz. Olumlu düşünmelisiniz.

 

İkizler: Bu dönemde nezaketiniz ve cömertliğiniz sayesinde yakınlarınız ve çevrenizdekiler sizin değerinizi daha fazla anlayabilir. Böylelikle onların da size gösterdikleri özen daha farklılaşabilir. Şansınız açılıyor.

 

Yengeç: Bu dönemde üzerinde çalıştığınız yaratıcılık gerektiren bir konuya, farklı bir açıdan bakmanız gerekebilir. Her ne kadar çok istemeseniz de belki bazı değişiklikler yapmak iyi olabilir. Kendinizi sınırlandırmamalısınız.

 

Aslan: Bu dönemde üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için acele ederken, bu projenin niteliğinden kaybetmediğine emin olmalısınız. Eğer kalite düşüyorsa, aslında sizin yapmak istediğinizin bu olmadığının farkına varmalısınız.

 

Başak: Bu dönemde sevdiklerinizle ya da ailenizle olan ilişkinizle ilgili ufak tefek pürüzler yaşanabilir. Bunları aşabilmek için belki biraz daha uzlaşmacı bir tavır sergilemeniz gerekebilir. Biraz daha sakin ve soğukkanlı olun.

 

Terazi: Bu dönemde partnerinizle ya da arkadaşlık ilişkinizde biraz daha yakınlık arıyor olabilirsiniz. Ancak karşı taraf, en derin yönlerini size açmak için henüz kendini hazır hissetmiyor olabilir. Ona biraz zaman tanımalısınız.

 

Akrep: Bu dönemde hayatınızda dengeyi bulmak için bir çözüm arıyorsanız, belki biraz daha yaratıcı olmalısınız. İş ve özel hayatınızı dengeli bir şekilde kombine etmeyi başarırsanız, ideal çözüme kavuşabilirsiniz. Merak etmeyin.

 

Yay: Bu dönemde özellikle iş anlamında kendinizi başkalarıyla kıyasladığınızı fark edebilirsiniz. Eğer böyle bir durum söz konusuysa, bu davranışa bir an önce son vermelisiniz. Kendinize haksızlık etmeyin. Kendinize inanın.

 

Oğlak: Bu dönemde işinizle ilgili tahmin ettiğinizden daha fazla para harcamanız gerekebilir ve bu sizin açınızdan bazı gerginliklere neden olabilir. Böyle zamanlarda kendi geleceğinize yatırım yaptığınızı düşünmek iyi gelebilir.

 

Kova: Bu dönemde ahlaki ve etik anlamda çıtayı biraz yükseğe koymak, size bazı şeylere mal olabilir. Ancak şuna emin olun, doğru bildiğiniz şeyi yapmak her zaman doğruyu getirir ve size kendinizi daha iyi hissettirir. Kendinizden ödün vermeyin.

 

Balık:  Bu dönemde kendinizi her zamankinden daha duygusal ve hassas hissedebilirsiniz. İş yerinde duygularınızı saklamak biraz zor olabilir. Ancak kimsenin sizden yararlanmasına ve zayıflığınızı kullanmasına izin vermemelisiniz.