Vesta Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonu, Vesta asteroidi 19 Ekim 2016’da ayrıldığı Aslan burcuna yeniden geçiş yapacak ve hayatımızı etkisi altına alacak.

Özellikle gurur ve bireylerin kendini nasıl ifade edeceği gibi konular üzerinde etkili olan Vesta bu dönemde iletişim gücümüzü arttıracak. Ayrıca Vesta asteroidi diğer iki temel özelliği olan yaratıcılık ve güçlü sevgi bağı konularının da hayatımızda ön plana çıkmasını sağlayacak. Vesta’nın Aslan burcuna geçişi bu yüzden hepimizi daha çok duygusal yönden etkileyecek diyebiliriz.

Vesta asteroidinin Yengeç burcundan ayrılıp Aslan burcuna geçmesi ile birlikte yaratıcılık gerektiren konularda başarımız ikiye katlanacak. Üretici yönümüz açığa çıkacak ve çok daha verimli olacağız. Bunun yanı sıra romantizmin de artmasını sağlayan Vesta aile bireylerimize, arkadaşlarımıza ya da varsa partnerimize olan sevgi bağımızın güçlenmesini sağlayacak.

Bu dönemde hayat amacımızı çok daha fazla sorgulamamız ve yetenekli olduğumuz konular üzerine eğilmemiz olası. Başarı isteğimizin artması ile birlikte hayatımızı başarılı olacağımız konulara adayabilir ya da kariyerimiz için çok daha fazla enerji harcamaya başlayabiliriz. Kendimizi sık sık duygularımızı sorgularken bulmamız da olası. Konu duygularımız olduğunda mantığımızla değil kalbimizle hareket etmemiz gerektiğini unutmamalıyız.

Vesta’nın Aslan burcuna geçmesi ile birlikte ayrıca içimizdeki hayat enerjisinin ya da ışığının yeniden harekete geçtiğini çok güçlü biçimde hissedeceğini söyleyebiliriz. Bu yüzden bu hafta var olan sağlık sorunları çok daha hızlı iyileşecek ve keyif aldığımız aktivitelerle uğraşırken içimizde kelebekler uçuşuyormuş gibi hissedeceğiz. İstediklerinizi elde etmek için ne kadar fazla çalışırsanız içinizdeki hayat enerjisinin de çok daha fazla güçleneceğini, unutmayın. Bu dönemde hedefleriniz için çalışırsanız hedeflerinize daha fazla yaklaşacaksınız.

Bu haftanın anahtar kelimeleri “sevgi bağı” ve “hedefler” olacak. Çok daha fazla hayal kuracağımız ve duygularımızı çok daha güçlü biçimde hissedeceğimiz bu dönemde ilgi duyduğumuz alanlara büyük bir tutkuyla yaklaşacağız. Ayrıca partneri olan burçların bu hafta aşklarını daha yoğun bir şekilde hissedeceklerini ve partneri olmayan burçların ise aşık olma ihtimallerinin çok yüksek olduğunu da söylemekte yarar var. Bu hafta her konuda kalbinizin sesini dinlemelisiniz çünkü o size doğru yolu gösterecek aksi takdirde vaktinizi boşa harcamanız olası, unutmayın.