O1.08.2015 GÜN MESAJLARI

Gün Enerjisi ( Numeroloji ) : 17 / 8

Günün Rehber Kartı : Yıldız

Güneş : Aslan

Ay :  Kova

Gün Yöneticisi : Satürn

Dolunay etkileri hala devam ediyorken, bugün yeni bir gün gözlerini açıyor ve bu güçlü ışıkların olduğu günler, yaşam yolculuğumuzdaki devrim niteliğindeki gelişmeleri tetikliyor. Güçlü ışıkların olduğu bir dönemden geçiyoruz; bununla birlikte hatırlamalıyız ki ‘’ Kontrolsüz güç, güç değildir. ‘’ Bu dönem sorumluluğun farkında olmak, ekstra önemli gözüküyor.

Böylesine güçlü dönemlerde, her şey olduğundan daha yoğun hissedilir ve bizlerin bu yoğunlukta nasıl bir titreşimi korumayı seçtiğimiz önemlidir. Titreşiminizi barış ve sevgide korumaya çalışın, kızdığınız hiçbir şeyin karşıt kutbu olamaz, kızgınlığınızla kızdığınız şeye hizmet edersiniz. Negatif olanın çözülmesini sağlayacak tek şey, onun karşısında olup onda kontrol kurabilecek pozitif ışığı yakmaktır.

Gün titreşimi bize bugün ‘’ Ayakların yere bassın! ‘’ diyor. Adalet duygumuz ön plana çıkıyor ve bu, bazı sorgulamaları beraberinde getirebilir. Önümüzü görmek istediğimiz bir dönemden geçiyoruz ve önümüzü görebilmek, andaki farkındalığımızı sağlayabilmekten fazlası değildir. Yaratabilmek için duymak ve görmek gerekir ve yaratım anda gerçekleşir. Bunu sağlamak için ihtiyacımız olan öz ile bağlantıya geçebilmek ve onun yaşam aynasında, bize anlatmaya çalıştığının farkına varabilmektir.

Yarına korku eken, yarında korktuklarını biçer ve bunlarla yüzleşmek durumunda kalır. Bugüne güven eken ve içsel bağlantısını koruyarak kendinden kendine olan mesajları alabilen, zaman katmanlarındaki gücü uyandırır ve çekiminde, pozitif olan tamamlanışı böylelikle sağlayacaktır.

Her şeyin içinde, yaşamın sonsuz dengesi vardır ve bu denge ile bağlantı kurduğumuzda, artık zamanın ışığı da yanmıştır. Dileklerimiz, bizdeki ışıkla gerçekleşme şansını yakalar. O ışık, barış ve sevgidir. Öfke ve hırs, bizi sadece içinde olmayı seçmeyeceğimiz sulara sürükleyecektir. Öfkelendiğiniz kim ve ne varsa, bilin ki Tanrılık ışığında, o şimdilik görevdedir ve biz artık yeni bir programı devreye alabilecek gücü uyandırdığımızda, o da artık yolumuzdan çekilecektir.

Bu dönem birleşmeler ve bütünleşmeler için çok uygun bir dönem, ortak amaçlarda, sizi anladığına ve onu anlıyor olduğunuza inandığınız parçalarla buluşun ve bu parçalar size kasvet veren değil, sizi hafifleten ve birlikte hafifleyebildikleriniz olsun. Bunlar önemlidir.

Gün rehber kartı 17. kart olan ‘’ yıldız ’’ ve gün titreşimi 17 / 8 ve bunlar hep kova burcu ile bağlantılıdır. Değişim, onu yıkmaktır; bununla birlikte yıkabilecek güç, ancak Tanrılık ışığındadır ve o, sonsuz bir bütünleşmenin ışığıdır.

Bütünleşmek gerekiyor ki bir adım öteye gidilebilecek cesaret uyansın. Olan her şey bize hizmet ediyor, kimi karanlığı kimi aydınlığı temsil ediyor; bununla birlikte şunu bilin ki aydınlık ve karanlık BİR’de buluşmadan, gerçek güç uyanmıyor.

Satürn, bizi zorladığı son dönemlerinde seyrediyor, kova teması bunu güçlendiriyor ve bugün Satürn günü, sorumlulukların bilincinde hareket etmek gerekiyor. Her hissedişimiz ve her kelamımız dudaklarımızdan dökülen, yarını yaratıyor. Bilinçli olmak önemli, bugün ağzınızdan çıkan her şeyi dikkatle dinleyin ve olumsuz bir kayıt olduğuna inandıklarınızı pozitife dönüştürmeyi seçin. Farkı fark edersiniz.

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ