Satürn – Uranüs Üçgeni

Bu hafta Yay Burcundaki Satürn ile Koç Burcundaki Uranüs arasında 20 derecelik üçgen açı oluşuyor.

Bu hafta oluşan Satürn – Uranüs üçgeni hayatımızı oldukça derinden etkileyecek. Çünkü Satürn’ün güçlü yapısı Uranüs’ün karakteristik özellikleri ile birleştiğinde ortaya oldukça yoğun bir enerji çıkıyor. Bu dönemde bu yoğun enerjiye direnmenin hiçbir işe yaramayacağını söyleyebiliriz. Kendinizi bu güçlü gezegenlerin kucağına bırakacak olursanız bu dönemin sonunda sonuçlardan oldukça memnun kalacaksınız.

Satürn’ün Yay burcunda olması bize Yay Burcunun rahatlığını hissettirecek. Ancak Uranüs’ün Koç burcunda olması nedeniyle Yay burcunun özellikleri baskı altına alınmış olacak. Bu dönemde kurallar ve disiplin ön plana çıkıyor. Yay Burcunun rahat ve biraz da umursamaz doğasına kendinizi kaptıracak olursanız işlerin kontrol çıkması olası. Ancak böyle bir duruma engel olmak bu hafta çok kolay çünkü. Uranüs düzeni ve verimi temsil ediyor. Bu hafta her şey size kalmış. Eğer rahat olur, sorumluluklarınızı görmezden gelirseniz sonuçlarına da katlanırsınız. Ama eğer bu haftayı Uranüs’ün enerjisine uyarak geçirir tüm kurallara uyar disiplinli olursanız yarım kalan işlerinizi kolaylıkla tamamlayacaksınız. Ayrıca hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri değiştirmeniz için bu hafta oldukça uygun olacak.

Bu hafta Uranüs – Satürn üçgeni size iki seçenek sunuyor. Bu güçlü gezegenlere direnmeniz imkansız bu yüzden hepimiz öyle ya da böyle bir seçim yapacağız. Seçimlerimizi neye göre yapacağımız bize kalmış. Ama eğer bu hafta işleri görmezden gelir kendinizi bırakırsanız kesinlikle bu rahatlığın belli sonuçları olacak, bunu aklınızda tutmanızda fayda var.

Bu dönemde yaratıcılık enerjisi de yanınızda olacak. Gezegensel enerjiler yapılacak üretimler, yarım kalan işlerin tamamlanması ve değişmesi istenen şeylerin değişmesi için sizin yanınızda olacak. Derin bir nefes alır ve hemen işe koyulursanız, her şeyin nasıl yolunda gittiğini gördüğünüzde siz de şaşıracaksınız. Uranüs – Satürn üçgeni çok sık rastlanmayan gezegensel olaylardan biridir ve bu gezegensel kavuşmanın yıl sonuna denk gelmesi de oldukça önemli. Yıl sonunda yapılacak seçimler ya yeni yılda sorumluluklarımızın başımıza üşüşmesine ya da elde ettiğimiz olumlu sonuçların bizi bir adım daha öteye taşımasına neden olacak. Seçiminizi yapın ve neler olacağını bekleyip, görün.