T Karesi ve Burçlara Etkileri

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Neptün, Yay burcundaki Jüpiter, Başak burcundaki Mars ve yine Başak burcundaki Merkür arasında bir kare açı oluşacak. Peki, T Karesi denilen bu yoğun gezegensel enerji burçları nasıl etkileyecek?

Koç

T Karesinin etkisiyle evinizle ilgili konularda ailenizle aynı düşüncelere sahip olmadığınız için eleştirilebilirsiniz. Ancak endişelenmeyin, aranızdaki sevgi bağı sağlam olduğu sürece her türlü anlaşmazlığın üstesinden gelebilirsiniz.

Boğa

T Karesinin etkisiyle söz konusu finansal konular olduğunda, umudunuzu yüksek tutmakta fayda var. Gelirinizi artırmak için yeteneklerinizi ve güçlü olduğunuz yönleri fark şekillerde değerlendirebilirsiniz. Şansınız açık.

İkizler

T Karesinin etkisiyle sizi başarıya götürecek olan yol, şimdilik biraz belirsiz olabilir. Ancak olumlu düşünerek ve çevrenize pozitif bir enerji yayarak doğru adımları atabilirsiniz. Sevdikleriniz size destek olacaklar.

Yengeç

T Karesinin etkisiyle kariyer hedefleriniz ve işinizle ilgili motivasyonunuz, sevdiklerinizi biraz şaşırtabilir. Böyle zamanlarda en önemlisi dengeyi bulmak. Dengeyi sağladığınızda hem özel hayatınızı hem de profesyonel hayatınızı daha kolay yürütebilirsiniz.

Aslan

T Karesinin etkisiyle şansınız açılıyor. İş hayatında karşınıza çıkan bir fırsatı kendi lehinize çevirebilir, oturduğunuz müzakere masasında çok büyük kazançla çıkabilirsiniz. Eğitim ve iş konularında büyük başarılar elde edeceksiniz.

Başak

T Karesinin etkisiyle iş yerinde ya da ev hayatınızda “hayır” diyemediğiniz için üzerinize çok fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bir iş arkadaşınız sizden yardım istediğinde, hızlı yanıt vermeden önce biraz düşünmek iyi olabilir. Dikkatli olun.

Terazi

T Karesinin etkisiyle patronunuz veya yöneticiniz sizi birbirinden farklı noktalara yönlendirerek biraz yorabilir. Endişelenmeyin, bunun geçici olduğunu bilmek sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler olacak.

Akrep

T Karesinin etkisiyle yeni tanıştığınız ve sizi çok etkileyen biriyle işleri biraz hızlı ilerletmek istiyor olabilirsiniz. Ancak bu romantik yolculukta kendinizi kandırmaktan kaçının, her şeyin tadını çıkarın. İlişkisi olanlar da gerilimlere dikkat etmeli.

Yay

T Karesinin etkisiyle kendinizden bahsetmek veya çevrenizdekilerin sizden bahsetmesi nedeniyle kendinizi biraz utangaç, sıkılmış hissedebilirsiniz. Böyle zamanlarda aslında kendinizle neden daha az iletişim kurduğunuzu sorgulamalısınız.

Oğlak

T Karesinin etkisiyle özel hayatınızla ilgili konularda çok daha hassas olabilirsiniz. Özellikle yakınlarınızla sert diyaloglara girmekten çekinmelisiniz. Böylelikle duygusal tepkiler vermekten uzak durabilirsiniz. Agresif olmamanız çok önemli.

Kova

T Karesinin etkisiyle özellikle maddi konulardaki karmaşayı ortadan kaldırmak ve kendinize bir program yapmak için harika bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Maddi durumunuzu daha net görmek sizin de içinizi rahatlatır. Olumlu düşünün.

Balık

T Karesinin etkisiyle karşınıza çok romantik bir fırsat çıkmış olabilir. Bu durum ilk başta sizi endişelendirse de büyük mutlulukların emek harcamadan gelmeyeceğini unutmayın. İlişkisi olanlar çok önemli kararlar alabilir. Mutlu olacaksınız.