Tarot Aşk Falı Nedir? Tarot Falı Aşk Hayatınız Hakkında Neler Söylüyor?

Fal baktıran hemen hemen herkesin en çok ilgisini çeken konu olan tarot aşk falı nedir? ve tarot falı aşk nasıl bakılır? gibi merak ettiğiniz konuları yorumladım.

Tarot aşk falı, aşk konusunda bakılan birçok fal çeşidinden bir tanesidir. Oldukça popüler olan bu fal türü, fal baktıran kişinin aşk hayatı ile ilgili bilgiler vermektedir. Yalnız olan ya da hayatında biri olan kişiler aşk hayatlarıyla ilgili geleceğin onlara neler getireceğini öğrenebilmek için tarot aşk falı baktırır ve merak ettiklerinin cevaplarına ulaşırlar.

Aşk falı bakarken açılan kartlardan her birinin kendisine özel bir anlamı bulunmaktadır. Bir tarot destesinde toplam 78 adet kart mevcuttur. Tarot falı aşk açılımı baktıran kişi, karşı taraf ile arasındaki enerji, iletişim, sevgi bağı ve bağlılık ile oluşabilecek tehlike veya saklanan sırlar ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmuş olur. Böylece fal baktıran kişi tarot falı sayesinde aşk hayatını netleştirecek bilgiler edinir.

Tarot Aşk Falı Nasıl Bakılır?

Tarot aşk falı nasıl bakılır diye sorarsanız şu adımları atmanız yeterli: 

  1. Sessiz bir ortam yaratılır.
  2. Bir tarot destesi içerisinde var olan 78 adet kart içerisinde 6 adet kart seçilip sırayla dizilir.
  3. En üstte 2 kart, altında 3 kart ve en altta ise tek kart olacak şekilde dizim tamamlanır.
  4. Son olarak aşağıda paylaştığım detaylar ile yorum yapılır.

Aşk açılımındaki birinci kart, falı baktıran kişiyi temsil eder. Bu kişinin tüm iç dünyası ve ilişkiye olan bakış açısı bu kart aracılığı ile görünür.

Aşk açılımındaki ikinci kart ise karşı tarafı temsil eder. Bu kart sayesinde ise birinci kartın tam tersi olarak karşıdaki kişinin falı baktıran kişiye olan hisleri ve ilişkiye olan bakış açısı görünür. Mevcut veya potansiyel partnerin duyguları bu kartla açıklık kazanmış olur.

Aşk açılımındaki üçüncü kart, ilişkide iki kişi arasındaki bağlantıyı temsil eder. Falı baktıran kişi ile karşı tarafı birbirine bağlayan ortak paylaşımlar ve özellikler bu kart aracılığıyla görünür.

Aşk açılımındaki dördüncü kart, mevcut veya potansiyel ilişkinin ne kadar güçlü olup olmadığını temsil eder. Bu ilişkide iki tarafı birbirine bağlayan ortak özelliklere ek olarak ilişkinin uzun ömürlü olmasını nelerin sağlayacağı bu kart aracılığıyla görünür.

Aşk açılımındaki beşinci kart, bir önceki kartın tam tersi olarak mevcut veya potansiyel ilişkinin zayıf yönlerini ve eksik kalan yanlarını temsil eder. Falı baktıran kişi eğer ilişkinin uzun ömürlü olmasını istiyorsa, bu kart aracılığıyla ortaya çıkan zayıf yönleri iyileştirmenin yollarını aramalıdır.

Aşk açılımındaki altıncı kart, mevcut veya potansiyel ilişkiyi tehlikeye sokabilecek olan tehditler ile gerçek aşka sahip olmak için ihtiyaç duyulanları temsil eder. İlişkinin fal baktıran kişiyi mutlu edip edemeyeceği bu kart aracılığıyla görünür.

Diğer Aşk Falı Açılımları Nelerdir?

Fal baktıran kişi eğer bir yol ayrımındaysa ve bir türlü karar veremiyorsa, soracağı tek bir soruya alacağı olumlu veya olumsuz net bir cevap için tarot aşk tek kart açılımı yöntemini de seçebilir. Bunun için evet ya da hayır cevabını alacağı tek bir soru sorması yeterlidir.

3 kart tarot falında ise dünü, bugünü ve yarını yani geçmişi, şimdiyi ve geleceği temsil eden bir zaman dilimi vardır. Seçilen kartın anlamı hangi zaman dilimine denk geldiğine göre farklılık gösterir. Bu fal bulunulan mevcut duruma genel bir bakış niteliğindedir.

Son olarak, hepinizin bildiği gibi, internette ücretsiz tarot aşk falı baktırabileceğiniz bir çok yer bulabilirsiniz. Ancak bu fallar gerçek yorumcuların verdiği öngörüleri vermekten çok uzaktır. Eğer alanında uzman gerçek yorumculardan aşk hayatınız için tarot falı baktırmak isterseniz sitemizi ziyaret etmeniz yeterli: online tarot falı bak