Haftalık Burç Yorumları- 7 Kasım Haftası

haftalik-burc-yorumlari-7-kasim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-7-kasim-haftasi

7 Kasım-13 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

7 Kasım-13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Boğa burcunda yaşanacak olan ay tutulmasının etkisi ile haftayı başlatıyor olacağız sevgili falsepeti takipçileri. Tutulmanın etkisini artı eksi üç günde önemli ölçüde hissederken geniş zamanda altı ay kadar etkisinde kalıyor olacağız.

Ay tutulmaları önemli ölçüde tamamlanma sonuçlanma ve netleşme ortaya çıkma enerjileriniz taşıdığından bu dönemde önemli farkındalıklar yaşayabiliriz. 

Akrep boğa aksında yaşadığımız bu tutulma bir süredir kriz yaşadığımız konularda körü körüne tutmakta ya da tutunmakta ısrarcı olduğumuz meseleleri artık bırakmamız gerektiği mesajını bizlere veriyor olacak. Uzun dönemden beri bizi yoran her konuyu serbest bırakmak bu dönemde oldukça önemli olacak çünkü hayat tamda vazgeçtiğimiz ve bıraktığımız anda başlayacak. Israrcı olduğumuz konuları bırakma cesareti gösterdiğimizde bu konular dönüşmüş olarak karşımıza gelecek.

Değişimlere direnmek yerine teslim olmak düzenim bozulur korkusu yerine kendimizi yeniye açmak bizlere hayalini kurduğumuz bir yaşantıyı sunacak. 

Tutulmada toprak vurgusunun çok fazla olması ve Uranüs’ün etkisi depremler konusunda oldukça dikkatli olmamız gerektiğinin altını çiziyor. Ayrıca bu dönemde finansal olarak yaşadığımız ani gelişmelerde kendimizi güvene almak son derece önemli olacak.

 7 Kasım- 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta kaynaklarınızla ilgili önemli sınavlar vereceğiniz bir etkide olabilirsiniz. Mali konularınız, başkalarının ve sizin kaynaklarınız, başkalarının sorunları gündeminiz olabilir. Özellikle kendi kariyer hayatınızdaki kazançlarınızla alakalı bir kısıtlanma yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda yeterince kazanamadığınızı ve hak ettiğinizi alamadığınızı düşünebilirsiniz. Kariyer hayatınızda hak ettiğiniz konumda ve hak ettiğiniz kazancı çok daha fazla arzuluyor olabilirsiniz. 

Ayrıca dolunayın etkisi ile kendi değerinizi fazla sorgulayabilirsiniz. “Benim hak ettiğim konum bu mu, hak ettiğim yaşam bu mu, ben buna mı layığım?” soruları zihninizi fazla meşgul edebilir. Hayallerinizi hedeflerinizi yaşam motivasyonunuzu yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bu sayede kendinizde daha önceden fark etmediğiniz bir potansiyeli ortaya çıkarabilirsiniz. Kendi yeteneklerinizi kazanca dönüştürmek için önemli bir fırsat elde edebilirsiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile son zamanlarda yaşadığınız en kritik haftadan geçiyor olacaksınız. Hem kariyer hayatınızla ilgili konularda hem ilişkilerinizle ilgili konularda önemli dönüşümler yaşayacağınız bir etki alacaksınız. Bu hafta alacağınız her türlü karar hayatınızın geri kalan kısmında son derece etkin olacak. Otorite figürlerinin baskısı yasal engeller ve prosedürler ile alakalı konularda bir takım sorunlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsiniz. 

Aşk hayatınızda ise siz özgürlük ihtiyacı içinde olurken partnerinizin tutkulu davranışları sizi biraz boğabilir. Sorunlu bir ilişki yaşıyorsanız ve ilişkinize son vermek istiyorsanız partnerinizin  ilişkiyi bitirmemek adına gösterdiği ısrarcı  tavırlar bu süreçte dengenizi bozabilir ani çıkışlar yapmanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda bir ilişkiye son verirken yeni bir ilişkinin tohumlarını da atacak olabilirsiniz. Ayrıca bu hafta hayalleriniz ve hedefleriniz konusunda dostlarınızdan da önemli destekler alabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta kendinizle ilgili önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz, geçmişe çok fazla gidebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda gündeminize gelirken kendinizi insanlardan izole etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda ise olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz üzerinde çalıştığınız işler varsa çalışma arkadaşlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz. Ayrıca kariyer hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken bu fırsatların arka planını da çokça sorgulayabilirsiniz. 

Ruhsal anlamda ise özgürlük ihtiyacı içinde olurken sizi manipüle edecek her şeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Ayrıca bu hafta hayat akışınızı yenileyecek ve değiştirecek gündemlerinizde olabilir. Tüm hafta boyunca uzak mesafe işlerinizden hukuksal konulardan ve eğitim almak istediğiniz konulardan önemli fırsatlar da elde edebilirsiniz. Tüm hafta kariyer hayatınızla ilgili konularda sizi şaşırtacak ani olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz iş hayatınızda hayallerinizin gerçekleştiğini düşünebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta başında parasal konularınız gündem olurken duygusal hayatınızla ilgili konularda ise arzularınız tutkularınız çok fazla yükselebilir fakat bu hisler içinde aşk hayatınızdaki belirsizlikler sizi yorabilir. Aşk hayatınızla ilgili konularda gizli saklı konular açığa çıkabilir bu da ilişkinizin gidişatıyla ilgili önemli kararlar almanıza neden olabilir. 

Uzun zamandır başlatmak istediğiniz bir konuda çevreniz tarafından istediğiniz desteği göremeyeceğinizi düşünmek motivasyonunuzu düşürebilir. Ancak hayallerinizin peşinden giderken sadece kendinize güvenip inanmanız gerektiğini unutmamalısınız. Tüm hafta boyunca sosyal çevreniz ve içinde bulunduğunuz gruplarla alakalı önemli sürpriz gündemlerinizde oluşabilir. Finansal konularda paylaşımda bulunduğunuz kaynaklarla alakalı yeni düzenlemeler yapmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Gelirleriniz ve kaynaklarınızla ilgili konularda yeni bir süreç başlayabilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, boğa burcunda yaşanacak tutulmanın etkisi ile geleceğinizle ilgili konularda önemli bir dönüşümden geçiyor olacaksınız. Bu dönem sizin için  hayatınızda adeta bir dönüm noktası olabilir. Köklerinizden, üzerinizde yük olan koşullardan yaşantınızdaki toksik ilişkilerden arınarak çok daha fazla özgürleşeceğiniz bir etki içinde olacaksınız. Yaşantınızla ilgili etrafınızı şaşırtacak keskin dönüşümler ve hamleler yapabilir aniden meslek değiştirebilir ya da etrafınızı şaşırtacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Her koşulda yapacağınız değişimlerde sizi daraltan enerjilerden kurtulmak enerjinizi yükseltmek hedef noktanız olacak. 

Hafta sonuna doğru aile hayatınızla kariyer hayatınız arasında kalabilir ancak hedeflerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Ayrıca tutulmanın etkisi ile aniden taşınma kararı alabilir yaşam alanınızda önemli değişimler yapabilirsiniz. Tutulma etkisi ile hayatınız bambaşka bir yöne gidebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta tutulmanın etkisi ile hayatınızda önemli yeni kararlar almanın arifesindesiniz. Yakın çevrenizden önemli destekler alıyor olsanız da hayatınızda yeni bir döneme başlıyor olacaksınız ve bu dönemde özgürleşme ihtiyacınız oldukça artabilir. Bir taraftan hayatınızda yeni bir düzen oluşturmaya çalışırken iş hayatınızla alakalı sorumluluklarınızı da kabul etmeniz gerekebilir. Yeni insanlar tanımak yeni çevrelere girmek yeni bir şeyler öğrenmek adına çok daha hevesli olabilirsiniz. 

Hukuksal süreçleriniz varsa yurt dışı işleriniz varsa  bu alanlarda ani gelişmeler ve gündemleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru eşinizden veya ortağınızdan göreceğiniz destekle sorunlarınızı daha kolay çözümleyebilirsiniz. Hayatınızda hangi alana yönelmek istiyorsunuz yaşamınızda ne gibi değişiklikler yapmak istiyorsunuz tutulmanın etkisi ile bu konularla ilgili düşünceleriniz netlik kazanabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta korkularınızla alakalı kontrol dışı durumlar deneyimleyebilirsiniz. Tüm hafta boyunca başkalarının dertleri ve problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Başkalarının sizden sakladığı sırları öğrenebilirsiniz bu durum sizleri yorabilir. Uzun süredir hayatınızda keyif aldığınız noktaları sorguluyor olabilirsiniz ya da kendinizi hayattan keyif almıyor olarak hissediyor olabilirsiniz bazı konularda hak etmediğiniz durumlara maruz kaldığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Emek verdiğiniz her konuda emeklerinizin karşılığını alıp almadığınızı fazlaca sorgulayabilir bu konularda önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Sağlıkla ilgili sorunlarınız varsa bu dönemde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir düzen inşa ederken sizi koşulsuz seven kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Eğer evliyseniz tutulmanın etkisi ile eşinizin kazançları ile ilgili konularda önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Eşinizin bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Tutulmanın etkisi ile bazı ilişkiler son bulurken kendi değerinizi sorgulayacağınız günlerden geçebilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, karşıt burcunuzda yaşanacak olan ay tutulmasının etkisi ile ikili ilişkilerinizde ani ve beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde aniden bir ortaklığı sonlandırmanız aniden bir evliliği bitirmeniz söz konusu olabilir. İkili ilişkilerinizde karşı tarafı idare etmek ve alttan almak size düşebilir. Partneriniz veya eşiniz bu süreçte daha özgürlükçü ve isyankar olabilir bu durumu idare etmekte zorlanabilirsiniz. Evlilikle ve ilişkilerinizle ilgili konularda sorumlulukları üstlenmek bu dönemde size düşebilir. Ancak her ne olursa olsun sorunlarınızın üstesinden gelmek için yeni çözümler bulabilirsiniz. Eşinizle yaşadığınız tüm sorunlara rağmen birbirinizi ne kadar sevdiğinizi fark edebilirsiniz. Yeni bir ortaklık kurmak gibi düşünceleriniz varsa önemli şanslar elde edebilirsiniz. Tutulmanın etkisi ile kritik bir süreçten geçiyor olsanız da aldığınız gerçekçi kararlar bu dönemde size yeni ve fayda sağlayacağınız kapılar açabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta tutulmanın etkisi ile iş hayatınızda ve sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. İş hayatınızda iş değiştirebilir farklı bir pozisyona atanabilir iş arkadaşlarınızla alakalı önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı konularda bağışıklığınızı desteklemek için ekstra önlemler almalısınız uykunuza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. 

Hayatınızda bir sırrın ortaya çıkabileceği etkiler alabilirsiniz. Bu dönemde doğru kararı almak gireceğiniz bir yükün sorumluluğunu almak sizin için oldukça zor olabilir. Hayatınızdaki tüm karmaşalara rağmen içsel anlamda kendinize çekildiğinizde bir şeylerin iyi olacağına dair umudunuz yükselecektir. Aile içinde sorunlarınız varsa ya da gayrimenkulleriniz ile ilgili gündemleriniz varsa bu konularda yaşayacağınız olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir. Ayrıca yakın çevrenizle alakalı konularda bazı aydınlanmalar yaşayabilirsiniz bazı kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, tutulmanın etkisi ile gündeminizde aniden gelişen bir aşk veya aniden biten bir aşk gündeminiz olabilir. Hiç beklenmedik bir çocuk haberi ya da hayattan keyif aldığınız noktalarda gelişen ani olaylarda yüzünüzü güldürecek konular gündeminiz olabilir. Risk aldığınız bir yatırımdan kazançlar elde ettiyseniz daha fazlasını elde etmek için atılımlar yapabilirsiniz ancak dikkatli olmalısınız gerçeklikten uzaklaşmamalısınız. 

Tüm hafta boyunca alacağınız haberler mucizevi etkide olabilir ya da uzun süredir beklediğiniz haberler varsa bu hafta gelebilir. İş hayatınızla alakalı kariyerinizle alakalı geleceğinizle alakalı konularda yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızda atılım yapmak istediğiniz konularda çevrenizden ve dostlarınızdan önemli destekler alabilirsiniz ve uzun süredir hayatınızda yaşadığınız krizli durumları çözümleyebilirsiniz. Tüm hafta boyunca tutulmadan oldukça güzel destekler alırken yaşantınızda oluşan tıkanıkları kolayca aşabilirsiniz. Tüm hafta boyunca her konuda daha cesur ve kararlı olabilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, tutulmanın etkisi ile ailevi konularda köklerinizle alakalı konularda ya da eviniz ve yuvanızla alakalı konularda ekstra ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinizle alakalı konularda beklenmedik konular gündeminiz olabilir. Her ne olursa olsun yaşadığınız değişimlerde süreçleri olgunlukla ilerletmek size düşebilir. 

İş hayatınızda ise olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ancak aile içindeki sorunların iş hayatınızdaki olumlu gelişmeleri etkilemesine izin vermemelisiniz. Bu dönemde kariyerinizde bir yükseliş elde edebilirsiniz ya da kazançlarınız artabilir  iş hayatınızda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Bu süreçte değişime açık olmalısınız ikili ilişkilerinizde yaşanacak gelişmelerde esnekliğinizi kaybetmemelisiniz. Bol iletişim trafiğiniz olan bu süreçte yaşantınızda önemli değişimler yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, bu hafta yaşantınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir, hayatınızdaki ani gelişmeler acele kararlar almanıza neden olabilir. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla alakalı konularda beklenmedik şeyler yaşayabilirsiniz. Araç alımı satımı ile ilgili konular acele imzalamanız gereken sözleşmeler kısa mesafe seyahatler gündeminiz olabilir. 

Bu hafta daha büyük hedeflerin peşinde koşarken gözünüzün önündeki fırsatları kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Bu hafta bazı konularda kendi kendinizi sınırlandırıp bloke ettiğinizi düşünebilirsiniz. Bu hafta sezgilerinize güvenmelisiniz ilham yolu ile önemli mesajlar alabilirsiniz. Alacağınız her türlü kararda iç sesinize güvenmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Tüm hafta boyunca dedikodu ve duyduğunuz haberler motivasyonunuzu düşürebilir mental sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Tüm hafta boyunca çok fazla düşünmemeli ve uykusuz kalmamaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde gördüğünüz rüyaların oldukça etkisinde kalabilirsiniz.


7 Kasım- 13 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!