Haftalık Burç Yorumları- 14 Kasım Haftası

haftalik-burc-yorumlari-14-kasim-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-14-kasim-haftasi

14 Kasım-20 Kasım haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz

14 Kasım-20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

Tutulmaların enerjisinden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladığımız bu haftada gökyüzü daha iyimser bir yay enerjisine doğru ilerliyor alacak. Ruhsal olarak hissettiğimiz baskıdan yavaş yavaş sıyrılıyor olacağız. Ancak haftanın ilk üç gününde hala akrep enerjisi analitik derecelerde etkin olacağından kıskançlıklardan olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya dikkat etmeliyiz. Hafta ortasında önce Venüs’ün sonra Merkür’ün yay burcuna geçmesi ve birlikte hareket etmesi ile ilişkilerimizde ve iletişimimizde daha anlayışlı, pozitif ve umutlu olacağımız etkiler alacağız ancak fanatik düşünceler içine girmemeye de özen göstermeliyiz.

Mars’ın hala ikizler burcunda Retro olması ise harekete geçmek istediğimiz konularda rehavet verirken ellerimiz, kollarımız ile ilgili rahatsızlıklara, ciğelerimizde oluşabilecek enfeksiyonlara ve ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmamız gerektiğini öne çıkarıyor olacak. Hafta sonu yaşanacak Neptün karesi ise kandırılmak aldanmak konularına dikkat etmemiz gerektiğini söylerken yanlış düşünceler içine girmekten de sakınmamız gerektiğini vurguluyor olacak.

14 Kasım- 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, bu hafta hayatınızda yaşadığınız uzun süredir sizi aşağı çeken krizli bir gündeminiz varsa bu konuyu artık çözüme kavuşturmaya başlayacaksınız. Aile çevresinden ve arkadaş çevrenizden önemli destekler alacaksınız. Kendinizi çok daha kolay ortaya atacak her konuda daha cesaretli olacaksınız. Hafta ortasında yakın çevrenizdeki kişilerle olan diyologlarınızda dikkatli olmasınız sert söylemler yerine daha yumuşak geçişler yapmaya özen göstermelisiniz. Bu hafta geçmişten beri yaşadığınız konuları fazlaca sorgulayabilirsiniz. Ayrıca ilahi adalet beklediğiniz konularda tüm hafta boyunca karma yarattığınız konular varsa bir imtahandan geçebilirsiniz. Tam tersi sizin hakkınızın yenildiği koşullar mevcutsa verdiğiniz mücadelenin meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru iletişimde yanılgılar söz konusu olabilir. Zihninizde yanlış düşünceler içerisine çekilebileceğiniz gibi takıntılı düşüncelerden de uzak durmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca uzun süredir almak istediğiniz bir eğitim varsa ya da sosyal ortamda yürüttüğünüz işleriniz varsa önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Parasal koşullarınızda şartlarınızı zorladığınız durumlar olabilir. Harcamalarınız artabilir gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Finansal koşullarda yaşayacağınız darlanmalar ise kaynaklarınızı arttırmak konusunda sizleri harekete geçirebilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

Boğa Burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, bu hafta ilişkilerinizdeki ve ortaklıklarınızdaki olası sorunları kolaylıkla çözümleyebilirsiniz. Yalnız olan boğalar bir ilişkiye başlayabilir ya da ilişkisi olan boğalar ilişkilerini bir sonraki aşamaya taşıyabilir. İş hayatınızda hedeflerinizi gerçekleştirmek istediğiniz konularda harekete geçebilirsiniz. Mahkeme süreçlerinde ilerleyen işleriniz varsa olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bankalarla olan işlerinizde işlem yaparken hatalı işlemler yapmamaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca yapacağınız harcamalar sonradan size pişmanlık yaşatabilir gelir gider dengenizi korumalısınız. 

Hafta boyunca uzak mesafeli işlerinizden beklediğiniz paraların elinize geçmesi söz konusu olabilir. Ayrıca başka şehirlerde yaşayan yakınlarınızla aranızda para alışverişleri söz konusu olabilir. Hafta sonu ruhunuzu yoran yıpratan düşüncelerden uzak durmaya dikkat etmelisiniz. Ayrıca sizde kaygı ve şüphe uyandıran konuları başkalarına anlatmamalısınız. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinden olumsuz etkilenebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak evinizde huzurlu bir ortam yaratarak keyif alacağınız konulara yönelmelisiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta kariyer hayatınızla ilgili konularda yöneticileriniz tarafından desteklenebilir daha ön plana çıkabilir önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Terfi zam veya prim beklentiniz varsa elinize geçebilir. İş arayan ikizler burçları bu hafta hayalini kurdukları işi bulabilir ya da iş hayatlarıyla ilgili eğitimler alabilir. Bazı ikizler burçlarının ise çalışma ortamlarında yenilikler olabilir ya da iş seyahatleri hız kazanabilir. İş hayatınızda yaşayacağınız bu değişimler bir taraftan da kafanızın karışmasına neden olurken kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda alternatifler arasında kalabilir seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. 

Gerçekçi kararlar almaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkileriniz ve sosyal ilişkileriniz anlamda ise olumlu bir hafta içinde olacaksınız. İlişkilerinizde artık size hizmet etmeyen şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu günlerde yaşadıklarınız sizi bambaşka bir hayata sürükleyebilir. Hayatınızdaki kargaşalar sonrası daha düzenli bir yaşama sahip olabilirsiniz. Ancak bu dönemde birileri tarafından kandırılıyorsanız yada siz birilerini kandırıyorsanız ortaya çıkabilir.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, aşk hayatınızla ilgili konulardaki sorunlarınızı çözmek adına destekleyici bir haftada olacaksınız. Kalbi boş olan yengeç burçları bu hafta uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir. Çocuğunuz varsa çocuğunuzun eğitim hayatı ile ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hobilerinize ve hayatın size keyif veren alanlarına yöneleceğiniz bu haftada yaratıcılığınız oldukça artabilir. Hobilerinize yönelik eğitimler almaya karar verebilir ilgi alanlarınıza yatırım yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bu dönemde sevdiklerinizle keyifli planlar yapabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. 

Bu hafta sizin dışınızda gelişen olaylar ve konular gündeminiz olabilir.  Kontrol edemeyeceğiniz konularda sakin davranmak esnekliğinizi korumak size fayda sağlayacaktır. Ayrıca temizlik, düzenleme, derleme toplama gibi aktiviteler size tamamlanma duygusu getirebilir. İş hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir; kazanımlarınızı artırabilirsiniz. İş değişikliği ve ek iş gibi konular tahmin ettiğinizden daha iyi sonuçlar getirebilir.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, aile içinde aşamadığınız her konuyu bu hafta kolaylıkla aşabilirsiniz. Aile bireylerinden önemli yardım ve destekler alabilirsiniz. Ev, emlak, gayrimenkul konularında beklediğiniz gelişmeler varsa olumlu sonuçlanabilir. Aile içinde kendinizi çok daha güçlü ifade edebilir yaşanan sağlık sorunları varsa çözüm bulabilirsiniz. Tüm hafta boyunca sevdiklerinizi eve davet etmek isteyebilir evde organizasyonlar yapabilirsiniz. Ayrıca ev ortamında yapmak istediğiniz düzenlemeleri yapabilir tadilat ve tamirat dekorasyon konularına yönelebilirsiniz. Arkadaş çevreniz ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizde kafa karıştırıcı durumlar yaşayabilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru kimseden borç almamaya kimseye borç vermemeye özen göstermelisiniz. Parasal konularda gerçekçi davranmaya özen göstermelisiniz. Bir ilişkiniz varsa aşk hayatınızda sevgilinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz ya da ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ortaklı işleriniz varsa bir süredir yol ayrımına gitmek istiyorsanız artık zaman kaybetmek istemeyebilirsiniz. Bir süredir sizi yoran ve engelleyen konularda farkındalıklarınız artarken bu farkındalıkların size fayda getirmesi söz konusu olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, yakın çevrenizle paylaşımlarda bulunabilir sosyalleşebilir bol bol seyahat edebilirsiniz. Duygusal hayatınızda yakın çevrenizden bir kişi ile ilişkiye başlayabilirsiniz. Duygusal değişimleriniz oldukça şaşırtıcı olabilir. Sevdiğiniz kadar sevilmek isteyebilirsiniz. Sevgiliniz veya iş ortağınızla olan birebir ilişkileriniz arasında birtakım gerginlikler yaşamış olabilirsiniz. Bu konuları artık netleştirerek kendinize yeni bir yön belirleyeceksiniz. Maddi sorunları aşmak anlamında çok şanslı olabilirsiniz. 

Çalışıyorsanız güç ve güven kazanabilirsiniz. Ancak gerçekçilikten uzaklaşmamaya özen göstermeli kibirli davranışlardan uzak durmalısınız. Hayatınızda yaşadığınız değişimler zaman zaman dengenizi bozabilir. Özellikle maddi anlamda kararlar alacaksanız muhakkak iyice düşünmelisiniz; hızlı kararlar vermekten kaçınmalısınız. Aile bireyleriyle iletişim kurarken, kavgalardan kaçınmaya fazla sivri dilli olmamaya, fikir ayrılıklarında kendinizi frenlemeye özen göstermelisiniz. Tüm hafta boyunca aldığınız kararları başkaları ile paylaşmamaya özen göstermeli ketum olmalısınız.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, maddi konularda bu hafta yüzünü gülecek iş arayan terazi burçları beklentilerinin üstünde kazanç sağlayacakları bir işe başlayabilir. Bu hafta kendi değerinizi fark etmenin maddi ve manevi karşılığını görebilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınızı fark ederek ciddiye almanız ise size başarı getirecektir. Bu hafta birikim yapmak için yatırım yapmak için ya da uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye sahip olmak için harekete geçebilirsiniz. Hem iş hayatınızdaki kaynaklarınız artarken hem aile hayatınızdaki kişilerden maddi destek alırken kendinize yatırım yapmak isteyebilirsiniz. 

Bu hafta eğitim seyahat ve kişisel gelişim konularında kafa karışıklarınız gündem olabilir. Aşk yaşamınızda güzel bir dönem içine gireceksiniz ancak kıskanç duygulara kapılmamaya, yolunda giden ilişkininizin dengesini bozmamaya özen göstermelisiniz. Bu hafta dışarıdaki kişilerin partnerinize olan yaklaşımları sizi çok rahatsız edebilir. Bu tür negatif duygu ve düşünceleri karşı tarafa belli etmez, dile getirmezseniz birlikteliğinizin enerjisini aşağı çekmemiş olursunuz ya da rahatsız olduğunuz koşulları uygun bir dille partnerinizle paylaşırsanız aranızdaki uyumu koruyabilirsiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, kendinizi baştan sona yenilediğiniz bir haftada olacaksınız. Bu hafta aklınıza birçok fikir gelebilir kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Girdiğiniz her ortamda dikkat çekeceksiniz sevildiğinizi ve değer gördüğünüzü hissedebilirsiniz. İkili ve sosyal ilişkilerinizde hayalini kurduğunuz derinliği ve samimiyeti yakalayabilirsiniz. 

Maddi konular ve para kaynaklarınız ile ilgili detaylar hafta sonuna doğru ön plana çıkabilir. Yeni yatırım fırsatları önünüze gelebilir. Para kaynaklarınız birden fazla olabilir. Ancak harcamalar konusunda temkini elden bırakmamanız gereken bir dönemdesiniz. Spekülatif yatırım araçları bugünlerde bize şans getirebileceği gibi kayıplara uğramanıza da sebep olabilir. Finansal konularda kandırılmalara ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, bu hafta sevdiklerinizden destek görebilir kontrolünüz dışında gelişen olayların hayrınıza işlediğini fark edebilirsiniz. Yaşadıklarınızın arka planında olan gerçekler sizlere olumlu sonuçlar getirecektir. Sezgileriniz bu hafta her zamankinden daha derin olabilir iç dünyanızdaki değişimleri artık dışarıya da hissettirmeye başlayabilirsiniz. Merkür ve Venüs’ün burcunuza geçmesiyle kendinizi çok daha kolay ortaya koyabilirsiniz. Motivasyonunuzu yükseltecek konulara eğilebilir fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. 

İlişkileriniz için karar almaya uygun olmadığınız bu haftada beklentileriniz karşılanmayabilir. İlişkilerinizde alma verme dengesini korumaya özen göstermelisiniz. Karşılıksız, platonik bir ilişki yaşıyorsanız ya da bitmiş bir aşka geri dönmek istiyorsanız bunu bir kez daha düşünmelisiniz. Özel hayatınızın iş hayatınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Bu hafta kafanızda büyüttüğünüz duygularınızı kontrol altına almalı uç noktalarda düşünmemeye özen göstermelisiniz. Tüm hafta sözleriniz yanlış anlaşılabilir ya da farklı anlamlara çekilebilir. Bir şey söylemeden önce iki kez düşünmeye çalışmalısınız.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, hafta başında arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destekler alabilir size önemli fırsatlar getirecek yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz ile sorunlarınız varsa kolaylıkla çözebilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı ve hayallerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Hafta ortasında dinlenmek isteyebilir kendi dünyanıza çekilebilirsiniz. Rüyalarınızda artabilir ve bu hafta sezgileriniz oldukça güçlü olabilir. Çalışma ortamınızda ise bir takım belirsizlikler yaşayabilirsiniz günlük koşturmalarda kazalara karşı dikkat etmelisiniz. 

Hafta sonuna doğru ise her duyduğunuza inanmamalısınız. Aldığınız haberlerin gerçekçiliğini araştırmalısınız. Dengeye gelmek, kendinize vakit ayırmak, duygusal ihtiyaçlarınızı gözlemlemek, durup yaşamınızı gözden geçirmek, sakinleşmek, dinginleşmek için uygun bir zamanda olacaksınız. Yaşamının geneline yayılan geçici güvensizliğe dikkat etmelisiniz korku frekansından uzaklaşmalısınız. Aile içindeki iletişiminizde yargılayıcı olmaktan uzak durmalısınız sevdiklerinizle aranıza gereksiz sınırlar koymamaya özen göstermelisiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, kariyer hayatınızla ilgili konularda destekleneceğiniz etkiler alacaksınız, çok istediğiniz bir yerden olumlu bir geri dönüş alabilirsiniz. Tüm hafta boyunca iş yemekleri ve organizasyonlarda aranan isim olabilirsiniz. Gözler sizin üstünüzde olabilir başarılarınızdan dolayı takdir ve saygınlık kazanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz dernekler sosyal gruplarla yapacağınız organizasyonlarda yeni çevreler edinebilirsiniz. Çok fazla yeni insanı hayatınıza dahil edebilirsiniz yabancı ülkelerden kişilerle tanışabilirsiniz. 

Tüm hafta projeleriniz yeni fikirleriniz hedefleriniz aktif olabilir. Ortaya koyduğunuz fikirler başkaları tarafından destek görebilir. Hafta boyunca yeni anlaşma ve sözleşmeleriniz devrede olurken iletişim trafiğiniz oldukça artabilir. Araç almayı düşünüyorsanız acele karar vermemeli biraz daha beklemelisiniz. Kariyer hayatınızda kazançlarınız artabilir ancak paranızı gereksiz şeylere harcamamaya özen göstermelisiniz. Duygusal hayatınızda ise esnek olmalı farklı fikirlere karşı toleranslı olmalısınız.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında ticari işleriniz, akademik kariyeriniz hukuksal konularınız ve yurt dışı seyahatlerinizle ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilir önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Bazı balık burçları ise bu hafta taşınma kararı alırken ev ve emlak konularında gündemleri olabilir. Ancak emlak alımı satımı ve yaşam alanınızı değiştireceğiniz koşullarda gerçekçilikten uzaklaşmamaya dikkat etmelisiniz. 

Manevi olarak huzurunuzu kaçıran sizi aşağı çeken düşüncelerinizden uzaklaşma özen göstermelisiniz. Girdiğiniz ortamlarda söylememeniz gereken şeyleri konuşmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle  üstleriniz, otorite konumundaki kişiler ve ebeveynleriniz ile tartışmaktan kaçınmanız gereken bir dönemde olacaksınız. Gerginlikle söyleyebileceğiniz sözler sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Hafta sonu uzun süredir mücadele ettiğiniz ve beklediğiniz şeylerde olumlu netice alıyor olacaksınız. Düzen değiştirmek adına oldukça uygun bir dönemdesiniz. Kendini eksik hissettiğiniz konularda gelişiminizi tamamlayabileceğiniz yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.


14 Kasım- 20 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!