Haftalık Burç Yorumları- 5 Aralık Haftası

haftalik-burc-yorumlari-5-aralik-haftasi
haftalik-burc-yorumlari-5-aralik-haftasi

5 Aralık-11 Aralık haftası haftalık burç yorumları için gökyüzü olayları neler? Haftalık burç yorumları ile birlikte bu haftanın burçlar üzerindeki etkileri neler öğreneceğiz. Bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumları hakkında detayları merak ediyorsanız, bu yazımı okuyabilirsiniz.

5Aralık- 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumlarının Genel Etkileri Neler?

İkizler burcunda yaşanacak olan güçlü bir dolunayın etkisini hafta başından itibaren hissediyor olacağız.  7 Aralık’ta Merkür’ün 10 Aralık’ta ise Venüs’ün oğlak burcuna geçmesi ile her konuda daha ciddi kararlar alabiliriz. Oğlak enerjisi bizleri mantıklı düşünmeye her konuda sorumluluklarımızın farkına varmaya iterken gerçeklikten uzaklaşmak istemeyeceğiz. Geleceğe yönelik konularda ayaklarımız yere sağlam bassın isteyeceğiz.

İkizlerde yaşanacak olan marsiyen dolunayın etkisi ile tansiyonlu konular gündemimiz olabilir. Duygusal hayatımızla ilgili konularda mantığımız ve duygularımız arasında kalabiliriz. İlişkilerimizde bir takım gerçeklerle yüzleşirken kavgacı bir enerji içinde olabiliriz. Ayrıca ilişkilerimize dair konularda zihnimiz fazlasıyla çalışabilir. Dolunaydan sonra marsın Neptün ile yapacağı sert açı sayesinde bize iyi gelmeyen koşulları kendimizi kandırdığımız konuları çok daha iyi fark edebiliriz ya da ilişkilerimizde kandırılma ve hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Bu durum tercihlerimizi ve bundan sonraki süreçte gideceğimiz yolu netleştirecektir.

Tüm hafta boyunca her ne yaşarsak yaşayalım iletişim dilimizin sakin olmasına dikkat etmeliyiz. Keskin ve fevri davranışlar daha fazla karmaşalar içinde kalmamıza neden olabilir. Dolunayın enerjisi ile hayatımızdan çıkması gereken her konu ve kişiye veda ederken kendimizi yeni başlangıçlara hazırlamalıyız.

5 Aralık – 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar (21 Mart – 20 Nisan)

koç burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen Koç burçları, eğitim seyahat ve hukuksal konularda kontrol dışı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda risk almamaya özen göstermelisiniz. Sosyal medyada iletişim kurduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanız gereken bir haftada olacaksınız. Abartılı ifadeler, kibirli yaklaşımlar büyüyen olayları hayatınıza çekebilir. Yakın çevre ilişkileriniz ve uzak çevre ilişkileriniz arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. 

İkizler burcunda yaşanacak olan dolunayın burcunuzun yönetici olan Mars ile yapacağı kavuşum sizi önemli ölçüde etkileyecek. Dolunayda özellikle yakın çevre ilişkilerinizdeki iletişime çok dikkat etmelisiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur teması bu dönemde sizler için son derece geçerli olabilir. Söylediğiniz sözler karşınızdaki kişileri oldukça kırabilir. Merkür ve Venüs’ün oğlak burcuna geçmesi ile kariyer hayatınızla ilgili konularınız ön plana çıkıyor olacak. Kariyer hayatınızda gitmek istediğiniz yön daha netlik kazanabilir. İş hayatınızdaki konuları yerli yerine oturtmaya başlayacağınız etkiler alacaksınız. Bu hafta hırslarınızı bir kenarı bırakıp maneviyata daha fazla önem vermeye özen göstermelisiniz. Ruhsal çalışmalara yönelmelisiniz.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar ( 21 Nisan – 21 Mayıs)

boğa burcu

Sevgili Boğalar ve yükselen Boğa burçları, harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir haftada olacaksınız, gelir gider dengesini korumaya özen göstermelisiniz. Ortaklarınızın kaynakları ile ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta yeni bir ortaklık kurmamaya özen göstermelisiniz. Ortaklarınız ile para alışverişinde bulunmamakta sizler için önemli olacak. Ayrıca kazançlarınız ve verdiğiniz emeğin karşılığını alıp almadığınızı bu hafta her zamankinden fazla sorgulayabilirsiniz. Hayata karşı bakış açınızı değiştirdiğiniz bu günlerde kendinizi geliştirmek adına eğitimler alabilirsiniz. 

İkizler burcunda yaşanacak olan dolunay sizleri yine para alanınızda etkiliyor olacak. Bu süreçte beklediğiniz paralarda bir takım gecikmeler yaşanabilir bu da fevri yaklaşımlar sergilemenize neden olabilir. Finansal konularda çok daha fazla agresif olabilirsiniz. Merkür ve Venüs’ün oğlak burcuna geçmesi ile ticari konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Akademik çalışmalar içine girebilirsiniz. Eğitim hayatınızda olan  yada uzak mesafede olan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran)

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları, bu hafta sizler için oldukça belirleyici bir hafta olacak. Kendi istek ve beklentilerinizi ön planda tutarak yeni kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda kendi beklentileriniz ile yaşadığınız ilişkinin dinamiğini sorgulayabilirsiniz. İlişkilerinizde düşünmeden alacağınız kararlar sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Kariyer hayatınızda abartılı tepkiler içinde büyüyen konular söz konusu olabilir. Riskli girişimlere ve ifadelere uygun olmayan bu haftada önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ortak paralarınızı paylaştığınız kişilerin gelirlerinde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi vergi kredi kartı ödemeleri borçlar ortaklı yatırımlar adına harekete geçebilirsiniz. 

Burcunuzda yaşanacak dolunayın etkisi ile mevcut ilişkilerinize dair önemli kararlar alabilirsiniz. Geleceğinize etki edecek önemli anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsiniz. Kendinize dair yeni bir yaşam yolu rotası çizerken size eşlik edecek önemli insanlarla tanışabilirsiniz. Venüs ve Merkür’ün oğlak burcuna geçmesi ile alacak vereceklerinizle alakalı yeni bir bütçe planlaması içine girebilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler (23 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen Yengeç burçları, bu hafta sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Hafta boyunca sağlam arkadaşlıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Ayrıca çalışma ortamınızda mesai arkadaşlarınızla bir takım fikirsel çatışmalar içine girebilirsiniz. Yeni bir yola girmek istediğiniz bu süreçte inançlarınızı hayatınıza ne kadar entegre ettiğinizi fark ediyor olacaksınız. Fikirleriniz ve yaşantınız arasındaki çelişkinin sizi yorduğunu fark edebilirsiniz. Fanatizm boyutunda bir şeylere körü körüne inanmak sizleri zorlayabilir. Hayatı mümkün olduğunca dengede ilerletmeye çalışmak sizin için oldukça önemli olacaktır. 

İkizler burcunda yaşanacak olan dolunayın etkisi ile bazı gizli meseleler açığa çıkabilir. Özellikle geçmişte yapamadıklarınız ve hırslarınız atamadığınız adımlar kızgınlıklarınız öfkeleriniz  daha görünür hale gelebilir. Bu hafta hayatınızda olan bazı gerçeklerle yüzleşmeniz gerekebilir. Venüs ve Merkür’ün oğlak burcuna geçmesi ile ikili ilişkiler anlamında şanslı bir haftada olacaksınız. Eşinizle ve ortağınızla çok daha keyifli süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi destekleyen insanların varlığı nedeniyle kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen Aslan burçları, bu hafta aşk hayatınız, riskli yatırımlar ve çocuklarınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile bazı heveslerinizden vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız sosyal çevrenizle ilgili konularda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın iç yüzünü görürken karmaşık konular içinde kendinizi bulabilirsiniz.  Dostluklarınız ve arkadaşlıklarınızla ilgili konularda geçmiş gündemler yeniden önünüze gelebilir. 

Venüs ve Merkür’ün oğlak burcuna geçmesi ile günlük rutinlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma hayatınızda daha sistematik ilerlemek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınız çalışma ortamınız bu süreçte sizin için çok daha fazla önemli olabilir. Gündelik işlerinizdeki karmaşaları çözmek adına daha pozitif bir süreçten geçebilirsiniz. Bu hafta hayatı daha fazla ciddiye alabilirsiniz. İş hayatınızdaki itibarınızı güçlendirmek adına kolları sıvayabilirsiniz. Sizlere para getirecek önemli iş anlaşmaları yaparken  kadınlar vesilesiyle gelen yeni işlere de başlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde oldukça kalıcı ilişkilere çekilmenizde söz konusu olabilir. Beklediğiniz önemli haberler varsa hafta sonuna doğru alabilirsiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen Başak burçları, bu hafta ilişkilerinizi daha fazla ciddiye alabilirsiniz. Sizi mutlu eden konulara daha fazla odaklanmak isteyebilirsiniz. İlgi görmek ve sevilmek ihtiyacınız çok daha fazla artabilir. Kimsenin derdi ve sorunu ile ilgilenmek istemeyebilirsiniz. Enerjinizi aşağı çekecek düşünceler ve konulardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Yeni ilişkiler yeni flörtler gündeminiz olurken ilişkilerde daha garantici olmayı seçeceksiniz.

Bu hafta ilişkilerde geçmiş defterler açılabilir ancak sert hesaplaşmalar içine girmemelisiniz. İkizlerde yaşanacak dolunayla beraber yöneticilerinizle olan ilişkileriniz gündeminiz olabilir. Bu dönemde arkanızdan dönen bazı dedikoduları duyabilirsiniz ya da arkanızdan çevrilen işleri öğrenebilirsiniz. Ayrıca gizli saklı yürüttüğünüz konular varsa bu alanlarda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bu dönemde size verilen sözlerin tutulmamasıyla beraber bir takım gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Eşiniz ve eşinizin ailesiyle ilgili konularda gergin enerjiler söz konusu olabilir.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler ( 23 Eylül – 22 Ekim)

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen Terazi burçları, bu hafta maddi konular bankalar, sigortalar ve vergi ödemeleri ile alakalı konular gündeminiz olabilir. Parasal konularınızı ve kendi öz değerinizi her zamankinden fazla sorgulayabilirsiniz. Yaşantınızda tekrar tekrar yapmış olduğunuz yanlışların altında yatan sebepleri daha net görebilirsiniz. Kendi değerinizi düşürdüğünüz noktaları çok daha net fark edebilirsiniz. Merkür’ün oğlak burcuna geçmesi ile ev hayatınızda yuvanızda yaşadığınız sorunları daha net görebilir kalıcı çözümler üretebilirsiniz. 

Hafta sonuna doğru düşüncelerinize dikkat etmelisiniz. Ortada negatif olan hiçbir şey yokken konuşmalarınızla gereksiz gergin ortamlar yaratabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler sizlere iyi bir şeyler söylese de siz bu söylenenleri kötü algılayabilirsiniz. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile uzak mesafe işleriniz hukuksal konularınız ve eğitim hayatınızla alakalı konularda netleşmeler ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Hukuksal olarak yürüttüğünüz bir işi sonuca kavuşturabilirsiniz. Alacağınız her türlü kararda agresif tavır sergilememeye özen göstermelisiniz.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen Akrep burçları, bu hafta hayatınızdaki her türlü ilişkiniz hatta kendinizle olan ilişkiniz, dış görüntünüz ve hedefleriniz odak noktanız olacak. Yaşadığınız sıkıntılı süreçlerden sonra yavaş yavaş kabuğunuzu kırmaya başlıyor olacaksınız.Uzun süredir sabit olan değiştiremediğiniz bakış açılarını değiştirmeye başlayacaksınız. Bu hafta aklınız çok fazla geçmişe gidebilir zihniniz karışabilir. Geçmiş konulara odaklanmayıp bundan sonra yapabileceklerinize odaklanmalısınız. Geçmişte gerginlik yaşadığınız kırdığınız bazı kişilere haksızlık yaptığınızı düşünebilirsiniz. Geçmişte bağınızı kopardığınız herkesin hayatınızdan gitmesi gerektiğini unutmamalısınız ve kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. 

Hafta ortasında maddi konular ve aşk hayatınızla ilgili konularda gergin bir durum söz konusu olabilir. Parasal konularda kandırılma ve dolandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkisi olmayan akrep burçları geçmiş ilişkilere takılı kalabilir. İkizler burcunda yaşanacak dolunayla beraber mahkemeler, miraslar dışarıdan elde ettiğiniz gelirlerle alakalı bir takım bitiş ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Eskiden parasal koşullarınız nedeniyle yapamadığınız yatırımları yeniden devreye sokabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar ( 22 Kasım – 21 Aralık)

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen Yay burçları, haftaya yaşantınızı sorgulayarak başlıyorsunuz. İş hayatınız, günlük rutinleriniz, ruh ve bedensel sağlığınız, üzerinizde yük oluşturacak işlerinize odaklanıyorsunuz. Bu hafta ruh sağlığınız inişli çıkışlı olabilir zaman zaman içinize kapanabilirsiniz. Çevrenizdeki koşulların sizleri yorduğunu düşünebilirsiniz. Hafta ortasında uzun süredir ilişkisi olan yay burçları ilişkilerini içsel olarak masaya yatırabilir. Mutsuz bir ilişkiniz varsa ne yapmanız gerektiğini bilemiyor olabilirsiniz kendinizi ilişkinin geleceği ile ilgili olarak yönsüz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili konularda kendinizi adeta bir sis bulutu içinde kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz. 

Merkür’ün oğlak burcuna geçmesi ile para ile ilgili gündemleriniz artabilir. Kariyer hayatınızda gelirleriniz kalıcı bir şekilde artış gösterebilir. İş yaptığınız görüştüğünüz kişilerden kalıcı iş fırsatları elde etmeniz söz konusu olabilir. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile ortaklarınızla ve uzun süreli ilişkilerinizle  ilgili konularda bazı bitiş ve sonlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Ancak bu sonlanmalar sizler için biraz zorlayıcı olacaktır. Yaşayacağınız olaylar bazı gerçekleri görmenize neden olabilir. Mevcutta bir ilişkiniz yoksa kalıcı bir ilişkiye de başlayabilirsiniz. Dolunay sizlerin aşk hayatınızı adeta yeniden inşa edecektir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar (22 Aralık – 21 Ocak)

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak burçları, haftaya aşk hayatınız, çocuklarınız ve yaşamdan keyif aldığınız konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Haftanın başında bazı konularda kendinizi eliniz kolunuz bağlı gibi hissedebilirsiniz. Zaman zaman geçmişe çok fazla dönerken gelecek ile ilgili kaygılarınız artabilir. Dalgınlarınız unutkanlıklarınız söz konusu olurken bazı konulara odaklanmakta zorlanabilirsiniz. 

Merkür’ün burcunuz geçmesi ise kafa karışıklıklarınız son bulurken her konuda daha gerçekçi ayakları yere sağlam basan bir süreçte olabilirsiniz. Yaşantınızda daha somut ve net başlangıçlar yapabilirsiniz. Her türlü hedeflerinizde sonunu getireceğiniz devamlılığı olacak plan ve programlar yapabilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizde herkesin sizin gibi düşünmek zorunda olmadığını daha iyi fark edip kabullenebilirsiniz. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile iş hayatınızda kısır döngü haline gelmiş değiştirmek istediğiniz konuları değiştirip tamamlayabilirsiniz. Eski bir türlü ilerlemeyen her konu dolunayın etkisi ile hayatınızdan çıkabilir. Sizde sıkıntı yaratan her konu ile vedalaşıp yeni başlangıçlar yapabileceksiniz.,

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar ( 22 Ocak – 19 Şubat)

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova burçları, hafta başında ailevi konularınız eviniz gündeminiz olurken bir çok konu ile aynı anda ilgilenmek kafanızı karıştırabilir. Her şey üzerinize üzerinize geliyormuş gibi hissettiğiniz bir akışta sakin kalmaya çalışmalısınız. İçinizde aşırı bir değişim isteği olurken nereden başlayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde sosyal çevrenizle ilgili konularda ve parasal konularda önünüzü göremediğinizi hissedebilirsiniz.  Aşk hayatınızda bir ilişkiniz varsa karşınızdaki kişi tarafından kandırıldığınızı hissedebilirsiniz ya da partnerinizin bir takım yalanlarını öğrenebilirsiniz.

Hafta boyunca kimseye yalan söylememeye de özen göstermelisiniz. Söyleyeceğiniz pembe yalanlar sonradan sizde sıkıntı yaratabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerin sizleri parasal anlamda kullandığını düşünebilirsiniz çevrenizdeki kişilere borç para vermemeye özen göstermelisiniz. Merkürün 12. evinizde oğlak burcuna geçmesi ile hedeflerinizle ilgili konularda gerçekçi planlar yapabilirsiniz. İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ise hayattan keyif aldığınız konularda ve aşk hayatınızda bir çok konu gündeminiz olabilir. Aşk hayatınızda bitmesi gereken ilişkiniz varsa bitişler ve tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin maskelerinin düştüğünü fark edebilirsiniz. Kalbiniz boş ise yeni bir aşkın temellerini atabilirsiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar (20 Şubat – 20 Mart)

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık burçları, hafta başında kendinizi daha fazla güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere güvenmekte zorlanırken fikirlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Hafta ortasına doğru hayatta başarmak istediğiniz konularda kendinize olan güveniniz motivasyonunuz biraz düşük olabilir. İçsel olarak bir şeyleri abartarak karamsar düşünceler içine çekilmemeye özen göstermelisiniz. Merkür’ün oğlak burcuna geçmesi ile sosyal çevre ile olan ilişkilerinizde çok daha garantici olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili bir şeylerin ise somutlaşmasını isteyebilirsiniz. Kalıcı ilişkilere kendinizi açarken ilişkiniz varsa geleceğe yönelik konuşmalar yapabilirsiniz. 

İkizler burcunda yaşanacak dolunayın etkisi ile kiracılarınızla ya da ev sahiplerinizle yaşadığınız problemler varsa sonuçlandırabilirsiniz. Ev almak ev satmak ile ilgili süreçleriniz varsa önemli tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Hali hazırda aile içinde geçmişten gelen sorunları çözebilirsiniz. Ailenize maddi anlamda destek olduğunuz bir süreç varsa dolunayın etkisi ile bu durum sizde ekstra yük oluşturabilir. Tüm hafta boyunca karmaşık düşünceler içinden çıkarak kendinize olana güveninizi ve motivasyonunuzu yükseltmeye çalışmalısınız.


5 Aralık- 11 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumları yazımızda bu hafta burçların neler beklediğine değindik. Aklınızda farklı bir soru varsa yorum yapmayı unutmayın!

Ayrıca, Fal Sepeti deneyimini yaşayabilmeniz için sizi profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları online baktırmaya davet ediyoruz. Sadece size özel yorumlarla aklınızdaki soruların cevaplarını öğrenin!